تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 421 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

اقا من میخواستم توی دانشگاه حالا بعد از محرم که تموم شد .از دختری خواستگاری کنم اینم بدونید که کاردانی نیستم که جوگیر باشم الان ارشد دارم میخونم .

حال نمیدونم که اون دختر ازدواج کرده یا نه . میترسم پیشنهاد بدم بد جوری ضایع بشم یا با واکنش بدی مواجه شم . اصلا کسی رو هم نمیخوام بفرستم به عنوان واسطه . چی کار کنم .

راه چیه ؟ اصلا خانواده هم به کنار ....فعلا میخوام مثلا بین خودمون باشه تا بعد از اتمام درس یه فکری واسش بکنیم .

دوستان امیدم به شماست ...دخترا هم کمک کنن .

ممنون و تشکر از همه دوستان . عزیزان تو رو به خدا تو رو به جون هر کی دوست دارید پست منو رو حذف نکنید .
    سلام
    من نظرم اینه که خیلی عجله نکن
    با آرامش و صبر ایشون رو زیر نظر داشته باش(دوستاش-کلاساش-ارتباطش با بقیه پسرا). بالاخره دستت میاد وضع چطوره
    بعد از 2-3 هفته سعی کن آروم آروم ارتباط برقرار کنی... اگر متاهل باشه خیلی راحت از رفتارش میفهمی یا اصلا ممکنه خودش بگه... نهایتا شما هر چی ارتباط رو بیشتر کنی، طرف که گاگول نیست. میفهمه ازش خوشتون اومده

تو این جور مسائل هر چه کمتر هیجانی برخورد کنید، وضع اونطوری پیش میره که شما میخواید

2. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

ببین باید خجالتو بذاری کنار..
    تو دانشگاه دختر فامیلی ندارید؟ از طریق دختر فامیل میشه اقدام کرد.
    یا اگه نداری باید خودت دست به کار شی..
    اگه واقعا خجالت میکشی میتونی یه نامه تهیه کنیو بری جلو واسش توضیح بدی که: حقیقتش من خواستم موضوعی رو براتون توضیح بدم واسه همینم کمی شرم کردم حضوری توضیح بدم واسه همینم تمام حرفامو تو این نامه نوشتم
    بخونید اگه موضوع بدی بود پارش کنید....
    تو دانشگاه یا جلوی دوستاش هیچ وقت چنین کاریو نکن......
    یا برو جزوشو بگیر والااااااااااا تو جزوش بنویس براش
    برای این کار باید خجالتو بذاری کنار,اگه خجالت کشیدی بش نمیرسی....
    مثلا پسر عموم کسیو میخواست,انقد خجالت کشیدو بش نگفت تا دختره نامزد کردو بعدش ازدواج..
    من با این دوستمون موافقم که باید خجالت رو بزاری کنار اما
    بنظر من الان موقع اینا نیست شما حتی نمی دونی متاهله یا مجرد
    بسته به اینکه دختره چه تیپیه فرق می کنه اینایی که دوستمون گفت هرچند جسورانه است ولی راجع به بعضی دخترا نتیجه عکس می ده
    شما الان بهتره زیر نظر داشته باشیش
    تا یکم شناخت پیدا کنی....کیه با کیا می پلکه...طرز رفتارش...و...
    رفتار توام با احترام....کم کم تو چشش بیای...در رو باز می کنین و خانما مقدم اند و ....
    بعد کم کم سعی کن سر حرف رو باز کنی .......سخت نیست.....مخصوصا تو محیط دانشگاه......همین حرفای معمولی........یهو یه حرکت نزن بنده خدا سنکوب کنه..
    .........تا اینارو انجام ندادی و شناخت ازش پیدا نکردی بنظرمن نمی خواد علنی بگی

4. این کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

اقا من میخواستم توی دانشگاه حالا بعد از محرم که تموم شد .از دختری خواستگاری کنم اینم بدونید که کاردانی نیستم که جوگیر باشم الان ارشد دارم میخونم .

حال نمیدونم که اون دختر ازدواج کرده یا نه . میترسم پیشنهاد بدم بد جوری ضایع بشم یا با واکنش بدی مواجه شم . اصلا کسی رو هم نمیخوام بفرستم به عنوان واسطه . چی کار کنم .

راه چیه ؟ اصلا خانواده هم به کنار ....فعلا میخوام مثلا بین خودمون باشه تا بعد از اتمام درس یه فکری واسش بکنیم .

دوستان امیدم به شماست ...دخترا هم کمک کنن .

ممنون و تشکر از همه دوستان . عزیزان تو رو به خدا تو رو به جون هر کی دوست دارید پست منو رو حذف نکنید .
    بنظرم بهتره که عجله نکنید مدتی ایشون رو زیرنظر داشته باشید قطعا متوجه توجه شما به خودش میشه و بعد در فرصت مناسبی از طریق صمیمی ترین دوستش اقدام کنید!
    مطمئنا بیان مستقیم قصد و نیتتون باعث میشه برخورد بدی با شما نداشته باشن! از طرفی چناچه اون دختر شوهر یا نامزد داشته باشه دوستش بهتون خواهد گفت اینطوری دیگه نگران این نیستید که ضایع بشید جلوش یا ...
    موفق باشید

6. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

من وزنم 120 کیلوئه..

واسه همین بعضی وقتها بچه های کوچیک مسخرم میکنن..میگن غول ..گامبو ..چاقالو..بعد بلند میگن آبروم میره خجالت میکشم جلو مردم....باید چی بگم بهشون؟ تا از این حرفها نزنن؟

سلام دوست گلم ... فدایی داری.

برنامه ماه عسل 92 ، یه بنده خدایی رو آورده بودن که تو کوچیکی مشکل حنجره داشت ، مثل بقیه نمیتونست درست صحبت کنه ... عده ای از هم کلاسی هاش مسخرش میکردن ... بهش تیکه مینداختن ... بهش میگفتن تو صحبت نکن انکرالاصوات .... خلاصه الان این کوچولوی بدحنجره شده یه دوبلر معروف .... ( اسمش رو نمیدونم ، اما دوستانی هستند که دیده باشن اون قسمت از برنامه ی ماه عسل 92 رو )
    میگفت من از تمامی اون بچه هایی که منو تو اون برهه زمانی مسخره میکردن تشکر میکنم و دستاشونو میبوسم ... چون اونا با این کنایه ها و مسخره کردناشون باعث شدن من تلاش کنم و بخوام تا الان که یه دوبلر معروف شده ....

به نظرم تو از شنیدن این صحبتها ناراحت و دل آزرده نشو ... خواستن توانسته ... میتونی با تلاش کمی از وزنت رو کم کنی ....
    در ضمن با حرف مردم این زمونه دلگیر نشو ...
    سالهاست که به هوای ابری میگویند خراب !

8. 6 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه رفیق دارم که حدود 10 سال هست با هم دوستیم.
    چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
    تلفن میزنه اینگار بدهکارم بهش.
    به خودم گفتم که شاید اشکال از منه سعی کردم باهاش بهتر باشم ولی نه تاثیری نداشت.
    کلا یه رفتاری داره اینگار از من عقده داره و میخواد بهم گیر بده.
    کلا صمیمیتش کمتر شده.
    به نظرتون مشکل از کیه ؟
    چه رفتاری بروز بدم ؟
    بی محلی کنم چطوره ؟
    تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
    کلا صمیمیتش کمتر شده.
    به نظرتون مشکل از کیه ؟
    چه رفتاری بروز بدم ؟
    بی محلی کنم چطوره ؟
    تشکر.
    سلام
    من حدس میزنم ، ایشون هر چی خواسته شما بالای ۹۵درصد براش انجام دادی ، یه جوری لطفتون رو با انجام وظیفه اشتباه گرفته، رفیقایی داشتم که از بس بهشون گفتم چشم ، فکر کردن دارم وظیفم رو انجام میدم ... ۲روز که بهشون جواب منفی دادم ، کل رفاقت رو بوسیدن ، گذاشتن کنار.
    من فکر میکنم قضیه ی شما هم همینه ...
    بهش بی محلی کنید ، اگه کاری که قبلا انجام میدادید رو کمتر انجام بدید یا انجام ندید
    با اینکار میتونید هم یه اعتراضی ب رفتارش داشته باشید ، هم عمق رفاق ۱۰سالتون رو بسنجید...

11. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    کلا صمیمیتش کمتر شده.
    به نظرتون مشکل از کیه ؟
    چه رفتاری بروز بدم ؟
    بی محلی کنم چطوره ؟
    تشکر.
    به نظرم اگه میخواید باهاش دوست باشید یعنی ایشون محسناتی داره که باعث میشه شما نخواید باهاش قطع رابطه کنید بهتره که بشینید رک و پوست کنده باهاش صحبت کنید

اگر هم براتون دوستی باهاش مهم نیست به نظرم بهتره ذهنتون رو مشغول نکنید و کم کم رابطه رو قطع یا بسیار کم کنید

من خودم دوستی دارم که یه مدت از کلمات نامناسبی استفاده میکرد...این دوستمون سرباز بود و به شدت از این که داره عمرش تلف میشه ناراحت بود...الان که مدتیه رفته سرکار دیگه از اون کلمات خبری نیست! فهمیدم که مشکلات روحی باعثش شده!

13. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ----Ali----'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوزستان - امیدیه

پيش فرض

سلام دوستان.
    کلا صمیمیتش کمتر شده.
    به نظرتون مشکل از کیه ؟
    چه رفتاری بروز بدم ؟
    بی محلی کنم چطوره ؟
    تشکر.
    کاملا با حرف مهدی جان موافقم...
    شایدم کاری کردی که باعث شده اون ناراحت باشه از دستت...
    شما باید فک کنی تو این چند وقت که باتون بد شده کاری کردید که باعث ناراحتی دوستتون شده یا نه....

15. 4 کاربر از ----Ali---- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
    مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
    راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
    چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
    چه پیشنهادی میدین؟
    از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
    اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟

17. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
    مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
    راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
    چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
    چه پیشنهادی میدین؟
    از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
    اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟
    راستش بنظرم اگر هم کسی بخواد پیشقدم بشه برای اینکار بهتره یک بزرگتر باشه(مثلا پدرتون یا یکی از بزرگترهای ساختمون)
    چون اینجور ادمها عموما انتقاد پذیر نیستند ممکنه برخورد جالبی نداشته باشن اما معمولا در برابر افراد با سن بالاتر بیشتر رعایت میکنن
    بنابراین پیشنهاد میکنم یکی از بزرگترهای ساختمون رو دعوت به پادرمیونی کنید

19. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •