ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
ایمیل اشتباه در لتیتیود وارد کردم میخوام عوض کنم چه جوری؟
man printere EPSON daram ke hengame print gereftan elame khat mikonad ke (closethe scanner unit!)
bayad chetur on ro dorost konam ?
با سلام راستش من میخوام از طریق برنامهpdf editor_Setupفایل هایpdf با حجم کم رو ویرایش کنم ولی فقط یکی از فایل ها رو باز می کنه چیکار کنم مشکلم حل بشه؟با تشکر
با سلام من تازه با این سایت آشنا شدم. من از ادیوس6.1 استفاده میکنم.زمان خروجی کشیدن،تنظیمات راکامل چک میکنم.ولی موقعی که روی دی وی دی ریخته میشود ،بعضی جاهاش خط یا حالت ریختگی دارد.ممنونم کمکم کنید.
سلام من تازه با این انجمن اشنا شدم.میشه در مورد تعیین رشته کمکم کنید.من به رشته ریاضی و تجربی علاقه دارم.نمراتمهم خوب است.میشه راهنماییم کنید؟ممنون
با سلام
می خواستم بگم که من قبلا با نام کاربری blak lordدر این سایت ثبت نام کرده بودم اما بعد ناخواسته ایمیل جدیدی ساختم و خواستم اون ایمیل رو در اطلاعات شخصیبم بزارم که نشد از اون موقع نمی تونم پسووردم رو که فراموش کردم از طریق ایمیلی که از انجمن دریافت میشد را بگیرم. حالا می خواهم که نام کاربری و پسووردم رو دریافت کنم تا بتونم با نام کاربری blak lord به فعالیت در سایت ادامه بدم.در ضمن من الان با نام کاربری hossein blak فعالیت می کنم.میشه کمکم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hossein blak; 03-06-2014 at 11:12.
سلام
به p30world خوش آمدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)