تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 210 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم
    تکنولوژی sli چیه ؟
    یه مقدار در مورد cpu های جدید اینتل توضیح بدین و فرق اونا رو بگین
    سوکت 939 و AM2چه فرقی با هم دارن؟

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ehsan65
    سلام
    چند تا سوال داشتم
    تکنولوژی sli چیه ؟
    یه مقدار در مورد cpu های جدید اینتل توضیح بدین و فرق اونا رو بگین
    سوکت 939 و AM2چه فرقی با هم دارن؟
    يه سرچي بكن...

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

احسان جان ..
    اين سومين پستيه كه از شما با محتواي يكسان ميبينم .
    خواهش مي كنم به همان يك پست رضايت بدهيد .

ممنون - در ضمن جوابتون رو هم در پست هاي موجود در بخش پردازنده و مادربورد دادم .
    موفق باشي .

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    عزيزم سي پي يو 3000 يا 3200 اي ام دي 90 و دومي 100 تومن هست ...
    مادربورد اگه پول دارين asus a8n-e اگه هم ندارين 127 تومن بياين يه jetway m645 or k8nf-9 or asus k8n-e بردارين كه 70 تومن هستند حدودا ... رم هم كينگ استون والسلام ...
    گرافيك هم اگه كاري هم ندارين به نظر من به 128 5200 اسپاكل بردارين كه يه 35 تومن هست...
    قربانت شهريار
    بابا این مادربرد جتوی که مال من نیس که مینویسین ام 654!!!!!! ساخت جتوی نمایندگی سیماوا

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Vampire Viper
    دقیقا مهدی جان یه مادربورد با چیپ حداقل 945 فعلا برای ساپورت کنرو بهترین گزینست برای کسانی که میخوان سریعتر کامپیوتر داشته باشن و کمتر خرج کنن و بعدا یه چیز توپ بگیرن البته تا اونجا که میدونم تمام سری 945 از ASUS قابلیت ساپورت CPU های 65 نانو متری و Intel Core Duo Ready هستند
    پس اف ای بیشو چه میکنن مادربردهای موجود کنرو ساپورت میکنن؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته من بگم كه اگه ميخواين مادر بردهاي 945 ايسوز سي پي يو core2 dou رو ساپورت كنن بايد بايوسشون آپديت بشه

داره خودمونی میشه eimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان عزیز...من به تازگی یه کارت گرافیک geforce 7300 gs giga خریدم و حدود 200 تومان برام باقی مونده...می خوام یه cpu و مادربورد بخرم و ضمنا رم من 512 ddr هست نه ddr2 ...شما چه cpu و مادربوردی رو پیشنهاد می کنید...اصلا amd بخرم یا intel...ضمنا من فقط برای بازی می خوام سیستممو تغییر بدم...لطفا با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید...ممنون

داره خودمونی میشه marilyn manson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تو جو اهنگ های( راک و متال)

پيش فرض

سلام من چند تا سوال داشتم اولی این بود که بدونم من الان کارت گرافیکم انبورد با کارت صوتیم ایا می شه اینها را جدا کرد از کامپیوتر .
    و می خواستم بدونم الان دفترچه مادربوردم را گم کردم .اسمش اینه awrdacpi <---------- این اسم مادربوردمه و مال شرکت
    award_ است می خواستم بدونم چه کارت گرافیک های جی فورس به این مدل مادربورد می خوره .البته منظورم 7800 واز نوع های خوبش است.
    بعد می خواستم بدونم این نوع رم خوبه وکاملا اصله یا نه kingston-ddr-512mb pc400(original)
    قیمتش هم 47 تومان است.
    بعد می خواستم بدونم که سی پی یو من روش نوشته celeron d بعد نو شته 2.80 ghz ایا این نوع سی پی یو خوبه یا نه بعد می دونم که زود داغ می شه اما سه تا فن تو کامپیوترمه اگه می شه راهنماییم کنید چگونه سرد نگه دارمش.
    بعد می خواستم بدونم این حرفها یعنی چی؟
    intel(R)
    CELERON(R) CPU 2.80GHZ
    2.80 GHZ . 384 MB OF RAM
    بعد نظرتون در باره این کارت صوتی چیست.CREATIVE - X-Fi Platinum

و این کارت گرافیک XFX-PCI-Express - NVIDIA GeForce 6800 XTreme (256MB DDR3 - TV OUT+DVI- 256 bit)
    ممنون می شم اگه جواب بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض راهنمايي و مشورت

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، قبلاً زياد مزاحم دوستان شده بودم بابت خريد مادربورد و پردازنده، گرفتاري و توصيه دوستان باعث شد كه از خريد تا الان منصرف بشم و همچنين بالاتر رفتن قيمتها علت ديگش بود.
    برم سر اصل مطلب دوستان يكcpu Intel 2.6 doual cor و يك مادربوردحدود 100 تومن ( asus - intel - gigabayte )
    و اينكه آيا خريدم آينده نگرانه هست، با توجه به اومدن cpu 4 هسته اي Intel در 2-3 ماه آينده، هر چند من تا اون موقع نمي تونم صبر كنم.
    لطفاً در مورد قيمتها هم بگيد و اينكه الان چند هست و آيا پائين تر مي ياد يا نه؟
    بي زحمت در مورد نوع فني كه روي اين cpu جديد قرار مي گيره هم توضيح بدهيد كه چه ماركي و چقدر بايد هزينه كنم (فكر كنم يك جايي از قول آقا شهريار خوندم كه مارك گيگا و حدود 20 تومن قيمت فن هست، اگه اشتباه نكرده باشم)
    خلاصه دوستان مخصوصاً شهريار جان منو يك راهنمايي كن، موندم كه الان doual core بگيرم يا برم سراغ يك cpu معمولي، در ضمن من مشهد حدود 10 روز پيش تا 135 تومن و در هفته گذشته كه پرسيدم ظاهراً با بالاتر رفتن قيمت جهاني سخت افزار (به قول بازاريهاي مشهد) هم تو بازار كسي نداشت و يكي هم 148 تومن براي Intel doual core 2.6 داد.
    اينم آخرين سوالم دوستان (شرمنده زياد شد) مادربورد پيشنهاديتون قابليت ساپورت براي cpu 64 bit و دو هسته اي رو داشته باشه، همچنين Pci Express و Usb 2 و ... يك مادربورد خوب رو داشته باشه.
    دست همتون كه جوابم رو مي دهيد درد نكنه، بازم شرمنده كه زياد شد.
    ارادتمند ژوكر.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط juker
    سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، قبلاً زياد مزاحم دوستان شده بودم بابت خريد مادربورد و پردازنده، گرفتاري و توصيه دوستان باعث شد كه از خريد تا الان منصرف بشم و همچنين بالاتر رفتن قيمتها علت ديگش بود.
    برم سر اصل مطلب دوستان يكcpu Intel 2.6 doual cor و يك مادربوردحدود 100 تومن ( asus - intel - gigabayte )
    و اينكه آيا خريدم آينده نگرانه هست، با توجه به اومدن cpu 4 هسته اي Intel در 2-3 ماه آينده، هر چند من تا اون موقع نمي تونم صبر كنم.
    لطفاً در مورد قيمتها هم بگيد و اينكه الان چند هست و آيا پائين تر مي ياد يا نه؟
    بي زحمت در مورد نوع فني كه روي اين cpu جديد قرار مي گيره هم توضيح بدهيد كه چه ماركي و چقدر بايد هزينه كنم (فكر كنم يك جايي از قول آقا شهريار خوندم كه مارك گيگا و حدود 20 تومن قيمت فن هست، اگه اشتباه نكرده باشم)
    خلاصه دوستان مخصوصاً شهريار جان منو يك راهنمايي كن، موندم كه الان doual core بگيرم يا برم سراغ يك cpu معمولي، در ضمن من مشهد حدود 10 روز پيش تا 135 تومن و در هفته گذشته كه پرسيدم ظاهراً با بالاتر رفتن قيمت جهاني سخت افزار (به قول بازاريهاي مشهد) هم تو بازار كسي نداشت و يكي هم 148 تومن براي Intel doual core 2.6 داد.
    اينم آخرين سوالم دوستان (شرمنده زياد شد) مادربورد پيشنهاديتون قابليت ساپورت براي cpu 64 bit و دو هسته اي رو داشته باشه، همچنين Pci Express و Usb 2 و ... يك مادربورد خوب رو داشته باشه.
    دست همتون كه جوابم رو مي دهيد درد نكنه، بازم شرمنده كه زياد شد.
    ارادتمند ژوكر.
    عزيزم سلام خوبي ؟
    عزيزم سي پي يو هاي اينتل جديد 4 هسته اي نيست 4 مگ در رده ي دوم كش دارند...
    عزيزم در كل ميگم :
    دو هسته اي ها و به خصوص 805 را من خيلي مورد بحث قرار دادم كه بچه ها همشون با توجه از پشتيباني از 805 يحث نكردند عزيزم آينده نگرانه تره ولي به نظر من با هم 3500 و اگه بتونيد اي ام 2 بردارين كه از 805 قوي تر هست و خوب امكانات 2 هسته اي ها و آيندشون را نداره ولي من توي بنچ ها هم نشون دادم ارزش ندارند...
    مادربورد هم براي 3500 939 asus a8n-e كه 125 تومن هست و اگه نمي تونيد gigabyte k8vt890 or giga k8nf-9 كه ويا : 95 تومن و چيپ نفورسه 75 تومن هست ...
    قربانت شهريار
    سوالي داشتي بپرس...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •