چرا حذف شود؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چرا حذف شود؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آقا من بازی کرایسیس وارهد رو با DIRECTX 10 بازی کردم ولی فار کرای 3 فقط با دایرکس 9 میشه چرا؟
کارتم GTS 250 هستش.
شما باید فایل farcry3_d3d11 رو اجرا کنید از جایی که بازی رو نصب کردید ...
.
ضمن اینکه ...
این بازی فقط تو حالت DX 9 و یا DX11 اجرا میشه .. به احتمال زیاد کارت گرافیکتون پشتیبانی نمیکنه از DX11 ..![]()
سلام خدمت دوستان می تونید بگید که تا الان چند تا دی ال سی برای این بازی اومده؟
منظورم دی ال سی هایی که دارای ماموریت هستند و بعد از انتشار بازی بیرون داده شده اند.![]()
سلام
بعضی کلید ها تو بازی غیر فعال شدند مثلااکتیو یا همون دکمه Eو به جاش یه مربع تو پر نشون میده ! البته الان دیدم تو بازی های دیگه مثا Assassin's Creed III هم به جای دکمه Eیع مربع نشون میده>!
نمی تونم تو تنظیمات هم تغیرشون بدم چیکار باد بکنم؟
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنید
منم نمیدونم چطوری تو آب حیوون میکشه اما میرفتم از آب بیرون با تفنگ میکشتمشون![]()
مشکل اینجاست که بیرون آب با هیچ اسلحه ای نمیشه این لاک پشت ها رو کشت. هش میگه باید با MELEE WEAPON بکشیشون. هرچی F هم میزنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته!!! فکر کنم شما هنوز به اون مرحله نرسیدین. بعد از آزاد سازی یکی از این پادگان های قرمز دشمن این MISSION رو میده
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنید
دقیقا نمی دونم کجایی اما سیو بازی رو بزار + ورژن بازی هم چنده
در کل با اسنایپر از راه دور لاک پشت رو بکش بعد برو پوستش رو بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)