سرعت دانلودم بین 35 تا45 کیلوبایت بوده بدون افت در طول شبانه روز
سرعت دانلودم بین 35 تا45 کیلوبایت بوده بدون افت در طول شبانه روز
ببین من حرفم کاملا مشخصه نمیدونم چرا شما متوجه نمیشی
وقتی ما از ترافیکمون کم میشه که یا اپلود داشته باشیم یا دانلود
حالا وقتی من مثلا پهنای باندی دارم که میتونم نهایت ساعتی 120 مگ دانلود داشته باشم و با wpn هم توی یک ساعت همون 120 مگ رو میتونم بگیرم این با عقل جور در نمیاد که بگم میتونم بیشتر از مقداری که پهنای باندم توی یک ساعت ظرفیت دانلود داره رو مصرف کنم
نمیدونم شما چطور این مساله رو توجیه میکنی؟
دوستان یه جوانمرد نیست با سایت پینگ تست چندتا تست با اروپا بزاره؟
این مشکل پکت لاست واقعا رو اعصابه
حداقل بگید مشکل پکت لاست دارید یا نه که ما تکلیف خودمون رو با پشتیبانی بدونیم![]()
من مشکلی ندارم شایان جان ....
مشکلی نداره برادر
حرف من هم کاملا مشخصه نمیدونم چرا شما متوجه نمیشین
اگه اون مقاله رو که واست لینک کرده بودم می خوندی اینقدر خودت رو گیج نمی کردی
البته ناگقته نماند با این سوال هات منم مجبور شدم دوباره اطلاعاتم رو رفرش و چک کنم
1- پهنای باند تو رو کی محدود می کنه ؟ جواب: ISP درسته؟ قبول داری؟
سوال بعدی
2- این محدودیت از کجا تا کجاست؟ ج: از کامپیوتر شما تو خونتون تا ISP (از ISP به بعد که اینترنت میشه دیگه محدودیت پهنای باندی وجود نداره یا بهتر بگیم محدودیت پهنای باند خود ISP هست مثلا 20 مگ)
3- کجا و کی پهنای باند شما رو چک و اندازه گیری میشه؟ ج: تو ISP توسط یه برنامه شبیه پروک.سی (دقت کن که پهنای باند شما تو کامپیوتر شما اندازه گیری نمشه بلکه مقدار اطلاعاتی که از ISP به اینترنت می ره و بر میگرده به ISP اندازه پهنای باند مصرفی شما رو مشخص می کنه)
4- سرور WPN کجاست؟ جواب: تو اینترنت یعنی بعد از isp شما. پس این سرور هر بلایی که سر پک اطلاعاتی شما بیاره و هرچقدر اون رو حجیم کنه ربطی به پهنای باند شما نداره (به پهنای باند ISP بستگی داره)
حالا این مطلب رو بچسبون به همون مطلب قبلی که قبولش داشتی.
البته این رو جایی ندیدم ولی بنظرم توجیحش همین می تونه باشه
Last edited by arash59b; 10-10-2012 at 00:10.
داداش شما یه فرضیه رو مطرح کردی منم یه اشکال کاملا واضح ازش گرفتم
کسی که فرضیه میده باید بتونه ازش دفاع کنه ! شما هم 100% اگر جواب سوال منو میدونستی نیاز به سرچ مجدد و رفرش اطلاعات نبود!
مطلب هم در مورد نحوه کار wpn رو اینترنت زیاده هر کسی میتونه بخونه و نتیجه گیری کنه
این مطلبی هم که در مورد پهنای باند توی پست قبلیتون گفتید ممکنه درست باشه ممکنه هم نباشه اما به نظر من نمیتونه صحت داشته باشه
در کل فکر نمیکنم ادامه این بحث فایده داشته باشه بازم میگم من تا حالا که با این برنامه ها کار کردم متوجه دوبل کم شدن حجم نشدم اما بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانندهر کسی فکر میکنه حجمش زیاد کم میشه استفاده نکنه
ممنون از وقتی که گذاشتید
راهنمایی میخوام در این مورد
دوست من مثل اینکه شما اصلا فرقه فرضیه و دلیل اتفاق یه فرایند رو نمی دونی
مثل بچه دبیرستانی های بحث می کنی
در مورد گفته های اولیه من که هیچ شکی نیست و هم تو اینترنت و فروم های مختلف گفته شده هم من بطور عملی به شما نشون دادم که چنینی مطلبی صحت داره
شما دلیلش رو خواستی که چطور این اتفاق میافته که من هم سعی کردم تو اینترنت برات دلیلش رو پیدا کنم که متاسفانه نتونستم طریقه دقیق انتقال اطلاعات به ISP و طریقه محاسبه پهنای باند مصرفی توسط شرکت اینترنتی رو پیدا کنم (التبه 3-4 روش کلی وجود داره)
این مطلب ساده رو یاد بگیر که اگه نتونستی دلیل چیزی رو پیدا کنی صورت مساله رو پاک نکنی. ایجاد سوال خوبه، ولی برای وقتی که بری دنبال جوابش نه اینکه ازش استفاده کنی که مساله رو زیر سوال ببری![]()
سلام
استفاده از چیتلرشکن، حجم ترافیک مصرف شده را بالا میبره. این را به تجربه دیدم.
شما ممکنه بدون چیتلرشکن 100 دانلود و 10 آپلود داشته باشی؛ ولی با چیتلرشکن، این مقدار به 150 دانلود و 50 آپلود میرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)