ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plus
ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plus
سلام دوستان من برای خوندن کتاب های پی دی اف میخوام یه تبلت بخرم که بتونم همیشه راحت همه جا ببرمش. بقیه ی استفاده هامم نهایت شاید در حد فیلم دیدن و اهنگ گوش کردن باشه. چون استفاده ی خاصی ندارم به نظر تون تبلت Archos 70 internet Tablet مناسب هست؟ این تبلت دوربین داره یا نه؟ آیا این تبلت از فایل های پی دی اف یا ورد فارسی پشتیبانی میکنه یا نه؟ بعد این مدل آیا الان توی بازار هست اصلا؟ اخه توی چندتا سایت خرید اینترنتی دیدم زده تمام شده! حالا نمی دونم اونا تموم کردن یا کلاً دیگه این تبلت توی بازار نیس؟؟؟؟ کلا مدل خاصی رو به من پیشنهاد میدین؟ سامسونگا کدوم مدلش بهتره؟ البته برام مهمه که یو اس بی خور باشه! راستی مودم های وایمکسی به به صورت یو اس بی هستن رو میشه با تبلتی که پورت یو اس بی داشته باشه استفاده کرد و به اینترنت وصل شد؟
سلام به همه دوستان باز چالش درست کردین شما که....برای من سیم کارت خوردن تبلت مهم نیست بعدشم من اولین کاری که می کنم روت کردن اونه
برای من قدرت تبلت وکیفیت ساخت اون مهمه حالا بااین تفاسیر لطفا بگین ایسوس خوبه یا اون مدل سامسونگ؟در ضم الان شاید قدرت نکسوس زیاد بکار نیاد ولی برای من که حداقل تا 2 یا 3 سال دیگه قصد عوض کردن ندارم به احتمال زیاد بکار میاد در آینده
![]()
شما نکسوز رو بگیرید. از نظر کیفیت محصولات . تمام تبلت ها کیفیت خوبی دارند. هیچکدوم به Motorola XOOM نمیرسند! کیفیت محصولات موتورولا یک سرو گردن بالاتره.
اماتبلت گوگل یک چیز دیگس. بهترین پشتیبانی رو داره
دوستانی که اهل مشهد هستن آدرس خواصی سراغ ندارن برای خرید نکسوس 7 من مجتمع تک رفتم گیر نیاوردم لطفا اگه می دونین بهم آدرسشو بدین ممنون از همتون![]()
دوستان نظرتون در باره این متن چیه چون به نکسوس 7 مربوط می شه این نظر یکی از کاربران یه سایتی بود به نظرتون درسته یا نه؟
متاسفانه Tagra 3 از همون اول که اومد قدیمی به نظر میرسید .. چون حتی گرافیکش به SGXMP4 نمیرسید و هسته های CPU شم که جدید نبود.. اما اینجا بدرد خورد و باعث ارزون شدن تبلت شده ..![]()
Last edited by mojtabap99; 20-08-2012 at 16:13. دليل: سوتی
چرت گفته .
تگرا 3 برای امساله. معماری قدیم هست ولی 4 هسته ای هست
دوستان این تبلت asus transformer inifinity کی میاد ایران؟؟
و اینکه میگن ios از اندروید تو تبلت ها خیلی بهتره راسته؟؟؟واقعیتش من بین ایپد جدید و این ایسوس موندم لطفا راهنمایی کنید...
ممنون.
درسته
خیلی بهتره.
ارزش خریدشون در برابر آیپد خیلی پایین تره
اینفینیتی هم با قیمت 1750با داک و 64گیگ داره فروش میره توی دیجی کالا
فکر کنم کمترم بشه گیر اورد
همون ایسوس بگیری از همه بهترهتب پلاس از تب 2 گرون تره.ببین رفیق این برند اصلا ارزش خرید ندارهقیمت نجومی در مقابل امکانات کم. الان بانیان این تبلت رو هنوز میاره. این مدل اصلا پیشنهاد نمی شه چون آپدیت و پشتیبانی خوبی اصلا نداره . درضمن سخت افزارش واقعا مزخرفه. این برند چینی است . شما با همین پولی که می خواید به این بدید برید یه آینول انتخاب کنید یا حتی مدل های اوندا یا راموس از این خیلی بهتر هستند . مدل archos 70b از این یه پله بالاتر و بهتره اما اون تو ایران نمیاد. دوربین مدل های 7 اینچی آرکاس نداره. پی دی اف رو همه نشون میدن ولی ورد فارسی رو ساپورت نمی ده. مگه با رام غیر رسمی . درمورد مودم وایمکس هم با یو اس بی نمی شه باید با وای فایش وصل بشی . من توی یه تبلت سامسونگ مودم ایرانسل امتحان کردم نخوند شاید رام جدید می خواست ( نمی دونم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)