تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 475 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک راهنمایی هم به من بدین لطفا
    یک تبلت نیاز دارم برای مطالعه و وب گردی.انتظار دیگه ای از تبلت ندارم.
    هزینه زیادی هم نمیخوام کنم.
    قیمت و مشخصات نکسوس به نظرم بدک نیست، منتها این که سیم کارت نمیخوره...

چه مدلی پیشنهاد میدین برای این نیازهام؟چینی هم نباشه لطفا
    ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plus

2. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان من برای خوندن کتاب های پی دی اف میخوام یه تبلت بخرم که بتونم همیشه راحت همه جا ببرمش. بقیه ی استفاده هامم نهایت شاید در حد فیلم دیدن و اهنگ گوش کردن باشه. چون استفاده ی خاصی ندارم به نظر تون تبلت Archos 70 internet Tablet مناسب هست؟ این تبلت دوربین داره یا نه؟ آیا این تبلت از فایل های پی دی اف یا ورد فارسی پشتیبانی میکنه یا نه؟ بعد این مدل آیا الان توی بازار هست اصلا؟ اخه توی چندتا سایت خرید اینترنتی دیدم زده تمام شده! حالا نمی دونم اونا تموم کردن یا کلاً دیگه این تبلت توی بازار نیس؟؟؟؟ کلا مدل خاصی رو به من پیشنهاد میدین؟ سامسونگا کدوم مدلش بهتره؟ البته برام مهمه که یو اس بی خور باشه! راستی مودم های وایمکسی به به صورت یو اس بی هستن رو میشه با تبلتی که پورت یو اس بی داشته باشه استفاده کرد و به اینترنت وصل شد؟

4. این کاربر از x.violet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به همه دوستان باز چالش درست کردین شما که.... برای من سیم کارت خوردن تبلت مهم نیست بعدشم من اولین کاری که می کنم روت کردن اونهبرای من قدرت تبلت وکیفیت ساخت اون مهمه حالا بااین تفاسیر لطفا بگین ایسوس خوبه یا اون مدل سامسونگ؟در ضم الان شاید قدرت نکسوس زیاد بکار نیاد ولی برای من که حداقل تا 2 یا 3 سال دیگه قصد عوض کردن ندارم به احتمال زیاد بکار میاد در آینده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما نکسوز رو بگیرید. از نظر کیفیت محصولات . تمام تبلت ها کیفیت خوبی دارند. هیچکدوم به Motorola XOOM نمیرسند! کیفیت محصولات موتورولا یک سرو گردن بالاتره.
    اماتبلت گوگل یک چیز دیگس. بهترین پشتیبانی رو داره
    من تا حالا 5 تا سامسونگ داشتم ( گوشی) فقط یه دونه wave 1 هنوز سالمه که هنوز دارمش وگرنه همشون از دم پکیدن
    من نمی گم ایسوز استثنا است میگم قابل قبوله و بهتر از سامسونگ هست ( توی لپتاپ ایسوز یکی از فامیل ها 2 روز اول به مشکل اسپیکر خورد هنوز درست نشده)!!!!!

شما همونطور که قبلا هم اشاره کردید. با گوشی کشتی میگیرید. برند رو زیر سوال نبرید.

هزینه زیاد نمی خوای بکنی میگی نکسوس
    اگه می خواستی هزینه کنی فکر کنم شرکت ایسوز رو می خریدی
    اگه واقعا همین توقع رو داری و حتی بازی هم نمی کنی تک هسته ای ها هم کارت رو راه می اندازه
    سامسونگ تب7 نسخه اول سیم هم میخوره حدود 500 هست ولی یکم قدیمیه .
    راستی با 10 اینچ مشکلی نداری؟
    یدونه ام اس آی ویند پد اینجوی هم هست ولی شاید پیدا نکنی و زیاد نمی ارزه.
    انرژی سیستم هم یه 8 اینچ داره اسمشi828 HD هستش برای کارت خوبه ولی زیاد قوی نیست

بهتره برای چیزی که هزینه میشه . ارزشش رو داشته باشه

شما وقتی گوشی میگیری روتش نمی کنی؟
    والا اولین کار روت کردن گوشیه تازه کار اصلی اون ها زنگ زدنه . گوشی دستکاری نشده و آک بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره.چه برسه به تبلت ها که کار اصلیشون زنگ زدن نیست.
    هیچ ارتباطی به حرفای من نداشت. بسیاری از افراد معمولی چیزی از روت نمیدونن. بحث سر اینه که بدون نصب کردن اسکریپت و دستکاری کرنل OTG میخوره؟ جواب : خیر

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستانی که اهل مشهد هستن آدرس خواصی سراغ ندارن برای خرید نکسوس 7 من مجتمع تک رفتم گیر نیاوردم لطفا اگه می دونین بهم آدرسشو بدین ممنون از همتون

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان نظرتون در باره این متن چیه چون به نکسوس 7 مربوط می شه این نظر یکی از کاربران یه سایتی بود به نظرتون درسته یا نه؟

متاسفانه Tagra 3 از همون اول که اومد قدیمی به نظر میرسید .. چون حتی گرافیکش به SGXMP4 نمیرسید و هسته های CPU شم که جدید نبود.. اما اینجا بدرد خورد و باعث ارزون شدن تبلت شده ..
    Last edited by mojtabap99; 20-08-2012 at 16:13. دليل: سوتی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرت گفته .
    تگرا 3 برای امساله. معماری قدیم هست ولی 4 هسته ای هست

11. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان این تبلت asus transformer inifinity کی میاد ایران؟؟
    و اینکه میگن ios از اندروید تو تبلت ها خیلی بهتره راسته؟؟؟واقعیتش من بین ایپد جدید و این ایسوس موندم لطفا راهنمایی کنید...
    ممنون.

13. این کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته
    خیلی بهتره.
    ارزش خریدشون در برابر آیپد خیلی پایین تره
    اینفینیتی هم با قیمت 1750با داک و 64گیگ داره فروش میره توی دیجی کالا
    فکر کنم کمترم بشه گیر اورد

15. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

متشکر قیمت ها رو که دیدم سرت سوت کشید! به همین خاطر نکسوس 650 تومانی برام ارزون به نظر میرسهاگر ده اینچ بشه پیدا کنم که عالیه. ده اینچیه سیم کارت خور که چینی نباشهتمام انتظارات من رو برآورده میکنهبهترین مدل زیر هفتصد هشتصد چی هست به نظرتون؟
    همون ایسوس بگیری از همه بهتره
    ارزون ترین مدل سیم کارت خور باز میشه همون tab 7 plus
    تب پلاس از تب 2 گرون تره.
    سلام دوستان من برای خوندن کتاب های پی دی اف میخوام یه تبلت بخرم که بتونم همیشه راحت همه جا ببرمش. بقیه ی استفاده هامم نهایت شاید در حد فیلم دیدن و اهنگ گوش کردن باشه. چون استفاده ی خاصی ندارم به نظر تون تبلت Archos 70 internet Tablet مناسب هست؟ این تبلت دوربین داره یا نه؟ آیا این تبلت از فایل های پی دی اف یا ورد فارسی پشتیبانی میکنه یا نه؟ بعد این مدل آیا الان توی بازار هست اصلا؟ اخه توی چندتا سایت خرید اینترنتی دیدم زده تمام شده! حالا نمی دونم اونا تموم کردن یا کلاً دیگه این تبلت توی بازار نیس؟؟؟؟ کلا مدل خاصی رو به من پیشنهاد میدین؟ سامسونگا کدوم مدلش بهتره؟ البته برام مهمه که یو اس بی خور باشه! راستی مودم های وایمکسی به به صورت یو اس بی هستن رو میشه با تبلتی که پورت یو اس بی داشته باشه استفاده کرد و به اینترنت وصل شد؟
    ببین رفیق این برند اصلا ارزش خرید ندارهقیمت نجومی در مقابل امکانات کم. الان بانیان این تبلت رو هنوز میاره. این مدل اصلا پیشنهاد نمی شه چون آپدیت و پشتیبانی خوبی اصلا نداره . درضمن سخت افزارش واقعا مزخرفه. این برند چینی است . شما با همین پولی که می خواید به این بدید برید یه آینول انتخاب کنید یا حتی مدل های اوندا یا راموس از این خیلی بهتر هستند . مدل archos 70b از این یه پله بالاتر و بهتره اما اون تو ایران نمیاد. دوربین مدل های 7 اینچی آرکاس نداره. پی دی اف رو همه نشون میدن ولی ورد فارسی رو ساپورت نمی ده. مگه با رام غیر رسمی . درمورد مودم وایمکس هم با یو اس بی نمی شه باید با وای فایش وصل بشی . من توی یه تبلت سامسونگ مودم ایرانسل امتحان کردم نخوند شاید رام جدید می خواست ( نمی دونم )

17. 2 کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •