من اگه پینگ بالای 190 باشه اعصابم خورد میشه![]()
من اگه پینگ بالای 190 باشه اعصابم خورد میشه![]()
پس بخوایم کلن وار بازی کنیم چی کار می خوای بکنی....
بچه ها هر کسی هست ساعت 10 امشب بیاد بازی که بریم clan war ( طبق برنامه جدید که تنها 5شنبه ها شده) - هر کی هم هنوز تو کلن نیومده می تونه از طریق ادرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
یا در داخل بازی با زدن کد زیر و فرستادن پیغام باسه من که بفهمم امدین. ( که من بفهمم تو بازی هستین و اضافه کنم به کلن )عضو بشین.
که جای ******* هر چی خواستین بزارین ( سلام ،احوال - کلا پینگلیش بزارین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مطلب جدید در رابطه با فرمول محاسبه قدرت گلوله (خیلی مفید است باید به راهنمای اسلحه ها اضافه کنم)
event
دو ساعت تو مپ cold case بازی کنیم 10000e جایزه بگیریم (مهلت تا 29/10/2012 )
متن اینگلیسی
محتوای مخفی: متن
Last edited by zed2; 26-10-2012 at 01:56. دليل: -
سلام.
من دارم با آوا دانلودر دانلود ميكنم
اين خوب نيست
ميخوام يه جور لينك مستقيم باشه كه بتونم نگهش دارم
گير مياد؟
خودم ميسرچم ولي اگه لينك خوبي در دسترس داري ، كوتاهي نكن![]()
بهروز اين لينك تورنتي كه گذاشتي اوكي هست؟
من ميخوام تورنت بگيرم. اگه سرعتش خوب باشه.
ولي اگه سرعتش خوب نبود دنبال يه مستقيم ميرم.
لینک مستقیم رو خارجی ها هم دونبالشن ولی هنوز نه سایتی منتشر کردی نه کسی اپلود کرده ( دم خارجی ها گرم - معلوم نیست فایل به این پر طرفداری رو چرا هیچکی اپلود نمی کنه که ازش پوینت جمع کنن )
اره تایید شده که سالمه تو فروم بازی - ولی اپدیتش عقبه احتمالا یک 300 مگ بعدش اپدیت داری.
باسه دانلودر اگر چیز پی ان داری ازش استفاده کن که دانلودش درست میشه ولی نداری من همین رو توصیه می کنم.
بازی دیروز رو من ضبط کردم برای اولین بار و برای اولین بار اصلاحات و .... روش انجام دادم و اپلود کردم ولی کیفیت نهایی اش تو یوتی خوب در نیامد ( خارجی ها چه کیفی می کنن کیفیت های بالا رو راحت اپلود میکنن ما بدبخت ها باید کلی فشرده سازی کنیم تا شانس بیاریم بره)
این بازی دوم است: ( من که خودمم - smohsen هم secretperson )
باری اول اپلودش خراب شد نشد . فکر نکنم دیگر اپلودش کنم - می ریم باسه هفته بعد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویر از بازی های این هفته ( از فایل ویدیو گرفتم ولی پلیرم باگ داره چند لحظه جلوتر و عقبتر رو می گیره - باید عوضش کنم)
![]()
Last edited by zed2; 26-10-2012 at 21:14. دليل: -
ببینم امشب کیا ساعت 10 هستن
خبر دیگر دو تا بسته هالووین هم به سایت اضافه شده ( که البته چیز بدرد بخوری بنظر نمی یاد)
بنظر من اگر کسی می خواد بسته بخره اینها بهترن باسه تازه وارد ها
و
مورد دیگر هم بخش کلن ها هم به طور رسمی در سایت بازی قرار گرفته و کاربرا دیگر می تونن به راحتی از صفحه اصلی وارد صفحه کلن بشن ( که البته همچنان نیاز به لاگین کردن باسه دیدن این صفحه است )
ادرس صفحه ( که قبلا گذاشتم )
اینم FAQ بخش کلن ها
رکورد پینگ به این میگن
به لطف این من حواسم نبود یک tmp خریدم بدون اینکه بخوام....(گرچه فکر کنم در نهایت باید یکی می خریدم ولی الان زود بود......)
![]()
این زیاد جالب نیست
اون یکی پیستوله بهتره
بالاخره آنتی چیت جدید هم اومد
حالا باید دید چطور کار می کنه و چقدر دووم میاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)