تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 2607 اولاول ... 25751151211221231241251261271281291351752256251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 26062

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    ایشالا منم از ماه دیگه میام تو جمع مخابراتی ها . بسکه این شاتل لعنتی خون به دلمون کرد .
    من هنوز سرویس شاتلم وصل هست . میخواستم لطف کنید بگید برای جمع اوریش چیکارا باید بکنم ؟ برای از رانژه در اومدن باید درخواست بدم ؟ اذیت نمیکنن سر این قضیه ؟ طول بدن و اینا ؟ حدودا چقدر طول میکشه ؟
    ...خب حالا مثلا از شاتل خلاص شدیم .
    برای وصل شدن سرویس مخابرات باید چیکارا بکنم ؟ باید صاحب خط (پدرم) بره برای درخواست و اینا یا خودم میتونم برم دنبال کاراش ؟
    با کارت دانشجویی راحت ۲۵۶ میدن دیگه ...؟ فقط بردن کارت کافی هست یا خود دانشجو رو هم باید یش ضمیمه کنیم (آخه دانشجو یکی دیگس.من نیستم) ؟

کلا ممنونتون میشم یه راهنمایی کامل کنید .

.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من شنبه سفارش دادم ديروز هم وصل شد.خدا رو شكر از اين مشكلها نداره.امروز 700 مكابايت دانلود كردم با سرعت 35-40
    سرعتش عاديه؟سرعت صفحه باز كردنش هم عاليه
    سرعتش هم 256
    دوست عزیز اگر امکانش هست یه تست از اسپیدتست بگیر و بزار. شما چه سرعتی گرفتی که 35 الی 40 کیلوبایت دانلود می کنی فنی هم حساب کنی چنین چیزی برای 256 ممکن نیست. لطفا کانفیگ مودم و تست اسپید تست رو هم بزار

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .
    ایشالا منم از ماه دیگه میام تو جمع مخابراتی ها . بسکه این شاتل لعنتی خون به دلمون کرد .
    من هنوز سرویس شاتلم وصل هست . میخواستم لطف کنید بگید برای جمع اوریش چیکارا باید بکنم ؟ برای از رانژه در اومدن باید درخواست بدم ؟ اذیت نمیکنن سر این قضیه ؟ طول بدن و اینا ؟ حدودا چقدر طول میکشه ؟
    ...خب حالا مثلا از شاتل خلاص شدیم .
    برای وصل شدن سرویس مخابرات باید چیکارا بکنم ؟ باید صاحب خط (پدرم) بره برای درخواست و اینا یا خودم میتونم برم دنبال کاراش ؟
    با کارت دانشجویی راحت ۲۵۶ میدن دیگه ...؟ فقط بردن کارت کافی هست یا خود دانشجو رو هم باید یش ضمیمه کنیم (آخه دانشجو یکی دیگس.من نیستم) ؟

کلا ممنونتون میشم یه راهنمایی کامل کنید .

.
    اوا OSEN جون داری میای که
    آره باید درخواست بدی برای جمع آوری ولی من دیدم یکی از بچه های شاتل نوشته بود بهش گفتن 2 هفته اینا طول میکشه ولی حضوری رفته بود سیریش شده بود 3-4 روزه جمع کردن رفتن دنبال کارشون. ایران تا ارباب رجوع ندوه دنبالش کارش کسی براش کاری انجام نمیده.
    باید صاحب خط با کپی و اصل کارت ملی + آخرین قبض پرداختی تشریف ببرن مخابرات. هیچ رقمه راه نداره خودت بری. حتی من گفتم خوب فرم رو بده میبرم صاحب خط امضا کنه میارم گفت نه که نه!
    این که با چه مدرکی چه سرعتی میدن مرکز با مرکز فرق داره. تلفن کن از خودشون بپرس. زنگ بزن 118 شماره مرکزتون رو بگیر. ولی مطمئن نیستم دانشجو یکی دیگه باشه بدن (نمیدونم)
    به نظر من بهترین کار اینه اصلاً اگه برات مقدور هست زنگ هم نزنی حضوری پاشی بری مرکز مخابراتتون اول 100% مطمئن بشی که با مدارک شما 256 میدن بعد شاتلت رو جمع کنی. یه وقت شاتل رو جمع نکنی مخابرات خودشو لوس کنه از همه جا رونده بشی.
    شاتل هنوز 22 ایناس سرعت؟

5. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سیامک جان و مرسی از جوابت .
    ولی مطمئن نیستم دانشجو یکی دیگه باشه بدن (نمیدونم)
    ...یعنی باید بابام که صاحب خطه دانشجو باشه ؟؟.... من بد توضیح دادم البته . منظورم از اینکه یکی دیگه دانشجو هست، نه من، خواهرم هست .
    به نظر من بهترین کار اینه اصلاً اگه برات مقدور هست زنگ هم نزنی حضوری پاشی بری مرکز مخابراتتون اول 100% مطمئن بشی که با مدارک شما 256 میدن بعد شاتلت رو جمع کنی. یه وقت شاتل رو جمع نکنی مخابرات خودشو لوس کنه از همه جا رونده بشی.
    دقیقا درست میگی . من شما رو نداشتم چیکار میکردم .
    .
    سرعت شاتل هم همچنان حول و حوش همون ۲۲ هست . ماهی ۲۹ تومن پول میدم برای سرعت ۲۲ . دعا کنین مخابرات بم ۲۵۶ بده راحت که دیگه از شر این شاتل خلاص شم ایشالا .

بازم ممنون از توضیحت سیامک جون .

.
    Last edited by OSEN; 08-11-2011 at 20:32.

7. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کانفیگ مودم من اینطوریه
    rate دانلود 257 و ریت آپلود 127
    اینم عکسش
    ]
    Last edited by ak313; 09-11-2011 at 18:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من امروز رفتم مخابرات منطقه 4 - تندگویان - بدون هیچ کارتی با یه فرم 256 دادن. 4 روز دیگه هم اعمال میشه

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کانفیگ مودم من اینطوریه
    rate دانلود 257 و ریت آپلود 127
    اینم عکسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    ADSL mode رو از داخل روتر بزارین روی GDMT و باز هم تست بگیر

May you do well

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سرعتتون چطوریه؟؟واسه من خیلی اومده پایین vpn که افتضاحه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    من از 256مخ استفاده میکنم اما چند روزیه که پیجهای اکسپلورر و فایرفاکس و کروم رو لود نمیکنه ولی چند تا فایل ناقص دان داشتم که با idm براحتی با29-30دان میکنه؟الانم باجیز پی ان اومدم تو تاپیک.با جیز پی ان مشکل اکسپلورر و کروم حل میشه ولی همچنان فایرفاکس لود نمیشه!فکر کنم از dnsم باشه حتی با برنامه namebench-1.3.1 هم استفاده کردم اما همونdns های خودمو پیشنهاد کرد حتی از dnsهای گوگل هم استفانه کردم اما جواب نداد حالا نمیدونم چیکار کنم .ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه. از اینکه طولانی شد معزرت میخام

داره خودمونی میشه molang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من دیروز رفتم مخابرات منطقه شهید زارعی بدون هیچ کارتی 256 دادن. 3 روز دیگه هم وصل میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •