تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 125 از 269 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من فکر میکنم یه سری برنامه های کوتاه مدت برای رفع نواقص هم هست بسته به اینکه چقدر تیم و بازیکنها تاکتیک پذیر هستند چقدر تمرین میکنن و چقدر این تمرینها در بازیهای تدارکاتی مختلف تست میشه و اینکه کادر فنی تاکتیک و روش مناسب و قابل اجرایی تو زمان کم انتخاب میکنه یا نه !پیشرفت و رفع نقص امکان پذیره ولی اصولا با بالا رفتن سن و عادت به یک رفتار و تفکر حتی خارج از ورزش میگم تغییر دادنش خیلی سختره تا وقتی از سنین پایین درست تعلیم داده بشن!
    تو فوتبال ایران هم چیزی که زیاده همین موارد جزئی و کوچیک که بازیکن ملی پوش یا عضو بزرگترین باشگاه ها و مبالغ آنچنانی قرارداد فوتبال یلخی و دیمی بازی میکنه یه سری اصول اولیه رو بلد نیست یا درست اجرا نمیکنه از استپ کردن و پاس دادن و جاگیری مدافع و دفاع تیمی و پرس بگیر تا نحوه برخورد با بازیکن و مربی و داور رفتار حرفه ای خارج از زمین و ...

ببینید دل بوسکه تو تیم ملی اسپانیا نمیاد وقتش رو صرف این کنه که به بازیکنها نحوه ایستادن دویدن پاس دادن و هد زدین رو یاد بده!تمام این بازیکنها از سنین پایه این مسائل رو یاد گرفتن و مدتها توی باشگاهشون تمرین کردن!سرمربی فقط میاد تو یک مدت کم اردو و تمرین تاکتیک و برنامه کلی خودش رو بر اساس مهارتهای بازیکنهاش پیاده میکنه + از نظر روحی تیم رو مدیریت میکنه همین!اکثر کشورهای صاحب سبک و قدرتمند در فوتبال هم همین هستند!اینکه انتظار داشته باشیم سرمربی تیم ملی بیاد به بازیکنها اصول اولیه فوتبال رو یاد بده کمی دور از واقعیت هست اینی هم که تمام این مشکلات فنی تیم ملی فعلی رو مربوط به باشگاه و روند رشد بازیکنها بدونیم اشتباهه!بالاخره کیروش زمان کافی رو داشته باید حداقل تو چند فاکتور تغییر و رشدی دیده میشد شاید نسبت به باقی سرمربی ها اردوهای بیشتر و طولانی تری هم داشته حالا اینکه هر سری یه داستانی پیش میاد میشه مشکل اصلی تیم ملی برای من هم جالبه!یه دوره مهاجمها گل نمیزنن این میشه مشکل اصلی تیم ملی و تیتر اول!یه دوره تیم جلو میوفته نمیتونه برتری رو حفظ کنه یه دوره تیم بیش از حد تدافعی و ترسو هست و یه دوره ضعف شدید روی ضربات ایستگاهی ...

در هر صورت امیدوارم که کیروش تو همین مدت هم بهترین تصمیمات رو بگیره هرچقدر هم بازیکنهای ما جیگر! باشن حداقل چند تا لژیونر و با تجربه هم توشون هست با یکم تمرین تیم ملی طوری بشه که با هر ضربه شروع مجدد حتی از وسط زمین دلمون نلرزه!

اینم عکس کیروش در حال شیرفهم کردن بازیکنها

2. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تعلیم درست فرد از سنین پایین موافقم......ولی تو این برهه از زمان مانور دادن رو این موضوع جوابگو نیست.....چون دیگه

زمان برای آموزش صحیح بازیکنان نیست......این سیستم برای نسل های بعدی جواب میده...که بازم کلا بعید میدونم تو ایران اجرایی بشه..

.....................

ولی در خصوص تیم ملی.... در حال حاضر حرف مربی هیچ برشی نداره.......وقتی بازیکن برنامه ی بدن سازی رو انجام نمیده...

وقتی برنامه ی تغذیه ای رو اصلا رعایت نمیکنه............وقی سر تمرین حاضر نمیشه یا دیر میاد یا زور میره....آخرشم مطمئن که

چیزی از مبلغ قردادش کم نمیشه ........دیگه چه کاری از دست مربی برمیاد..

به نظرم تو این قضیه فدراسیون باید تمام قد پشت مربی باشه.....یعنی اگه بازیکنی از دست کارا انجام داد....یه توبیخی ..کسر از قرار دادی

چیزی انجام بشه.....دیگه همه حساب کار دستشون میاد.....

تو پسرفت فوتبالمونم همه به یه اندازه مقصرا بازیکن- مربی- فدراسیون نه کمتر نه بیشتر......همشون باید یه جورایی با هم متحد

بشن تا بتونیم به اوج برگردیم.......

الان به وضعیت والیبالمون نگاه کنید....فدراسیون پشت ولاسکو هست.....ولاسکو هم هر چی بگه بازیکن باید انجام بده در غیر این

صورت با فدراسیون طرفه.......

4. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فقط تو این وضعیت اسف بار که همینجوریشم راهمون سخته واسه صعود به جام جهانی همین یه مورد رو کم داشتیم که با ثبات ترین بازیکن ملی مون کناره گیری کنه!!!

مهدي رحمتي از تيم ملي فوتبال کناره‌گيري کرد

دروازه‌بان اول تيم ملي ايران از حضور در اردوي تيم ملي کناره‌گيري کرد.

سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم استقلال و تيم ملي فوتبال در فاصله 6 روز مانده به دربي 76 از تيم ملي فوتبال ايران کناره‌گيري کرد.

دروازه بان استقلال که پس از بازي ايران و کره جنوبي تاکنون مصاحبه اي انجام نداده است در گفت و گو با فارس در اين باره اظهار داشت: شايد نتوانم در خدمت تيم ملي باشم و از همين رو موقتا کناره‌گيري خود را اعلام مي کنم.

وي افزود: به دليل پاره اي از مشکلات فعلا ترجيح مي دهم سکوت کنم اما فقط همين را بگويم که مدتي در خدمت تيم ملي نيستم.

رحمتي از اظهار نظر در خصوص دربي 76 خودداري کرد و گفت: اجازه دهيد فعلا حرفي نزنم و در اين خصوص و بازي جمعه نيز صحبتي نمي کنم.

وي گفت: فعلا مي خواهم براي حفظ آرامش تيم ملي سکوت کرده و صحبتي انجام ندهم، ولي مدتي در خدمت تيم ملي نخواهم بود.

6. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازيكني غير ايراني در عالم خلقت بوده كه براي لباس تيم ملي ناز كنه!شايدم بوده!آخه به بازيكن ربطي داره خارج زمين چه اتفاقي ميفته؟!به

كسي چه البته ميتونه با سرمربي مشكل داشته باشه و از اول بروز اختلافات بگه آقا من ديگه نيستم يعني اين تيم (خصوصا!)بره جام جهاني هم

اجحاف در حق همه تيمهايي است كه نرفتن جام جهاني يه جورايي فرصت سوزي براي اوناس

8. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امیدوارم بحث خداحافظی رحمتی از تیم ملی فقط مربوط به خستگی باشه.البته طبیعی هم این خستگی.تمام بازیهای استقلال و تیم ملی توی دروازه بوده و فشار زیادی روش هست ولی این نوع خداحافظی و رسانه ای کردنش انواع و اقسام شایعات رو قوت میده .از مشکلاتش با نکونام تا ترس از رقابت با سایر دروازبانها.
    اگر دلیل دوم باشه و دلش میخواد مثل باشگاه فقط خودش دروازبان یک باشه و ترس نیمکتنشینی داره همون بهتر که از تیم ملی خداحافظی کرد.تیم ملی و مردم(البته از نظر من) خیلی جایگاهش شریفتر از این حرفهاست که یکی بخواد ناز کنه و به قول کیروش ناله!!!!
    امیدارم دوستان استقلالی بحث رو به تیمشون و دربی ربط ندن.من قصد نداشتم در این مورد صحبتی بکنم ولی امروز که به این مصاحبه کیروش برخوردم و قاطعیت کیروش(در صورتی که وافعا به رحمتی نیاز داره) شایعه ترس از رقابت رو خیلی قویتر از هر حرف دیگه میدونم.

---------------------------------------------------------
    تا من هستم رحمتی جایی ندارد

اعتدال: کارلوس کی‌روش به تصمیم مهدی رحمتی احترام می گذارد اما تا زمانی که او سرمربی تیم ملی ایران است، رحمتی جایی در این تیم نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا ، سرمربی تیم ملی فوتبال پس از جلسه امروز (دوشنبه) با کفاشیان و تاج در پاسخ به پرسش خبرنگاری که از کی‌روش درباره خداحافظی مهدی رحمتی از تیم ملی سوال کرد، پاسخ داد: فکر کنم پس از جلسه به این مهمی سوال‌های مهمتری وجود دارد که به آنها جواب دهم و از طرح چنین سوالی متاسفم. رحمتی زحمات زیادی برای ما کشیده، اما حالا که این تصمیم را گرفته است به او احترام می گذاریم. تا زمانی که من سرمربی تیم ملی ایران هستم، مهدی رحمتی در این تیم جایی نخواهد داشت.

کی‌روش در رابطه با جلسه امروز گفت: جلسه خوب و مثبتی بود. هدف این بود که مسایل مدنظرم را مطرح کنم و بتوانیم برنامه‌ریزی خوبی برای برگزاری اردوهای تیم ملی و همچنین مسابقات لیگ داشته باشیم. مسایل مختلفی بررسی شد، اما مهم‌ترین نتیجه‌ این بود که کفاشیان 10 روز وقت داد که تمامی برنامه‌های تیم ملی و تقویم مسابقات لیگ از الان تا انتهای این بازی‌ها مشخص شود.

وی گفت: این اتفاق بسیار خوب خواهد بود و برای تیم ملی، باشگاه‌ها و تمامی دست اندرکاران فوتبال اعم از رسانه‌ها و ... خوب است که از الان برنامه مسابقات تیم ملی و مسابقات باشگاهی را بدانند و مشخص شود چه زمانی بازی‌ها تمام می‌شود و برنامه آن از الان تا انتها دقیقا چگونه است. این موضوع از این جهت اهمیت دارد که از درگیری برنامه‌های تیم ملی و مسابقات باشگاهی جلوگیری می‌شود.

کی‌روش گفت: پس هدف اصلی جلسه امروز رسیدن به هماهنگی های لازم بود، چون غیر ممکن است که بدون داشتن یک برنامه مدون اردوها را برگزار کرد. نمی‌شود برای تیم ملی برنامه‌ریزی کنیم، اما برنامه مسابقات لیگ را ندانیم. کفاشیان و تاج هم در این جلسه در شکل گیری این برنامه تاکید داشتند. پس از الان منتظر باشید. تا این برنامه تا حداکثر 10 روز دیگر اعلام شود. یکی دیگر از مهم‌ترین دستاورد این جلسه این بود که مشخص شد اولویت تیم ملی است و البته شکی در این نیست.

کی‌روش گفت: ما وقت نداریم اشتباهاتی که فصل گذشته افتاد را جبران کنیم. ما نمی‌توانیم اردوهایی را برگزار کنیم که تمام بازیکنان را در اختیار نداشته باشیم یا این که بازیکنان باشند و اردویی نگذاریم. ما نمی‌توانیم بازی‌های مهم خرداد ماه را از دست بدهیم و برای موفقیت در آن بازی‌ها باید تمامی ملی‌پوشان در اردو باشند. اگر قرار باشد آنها را نداشته باشیم، بهتر است اردوی هم برگزار نکنیم.

وی با تاکید بر این که نباید اتفاقات سال پیش تکرار شود، ادامه داد: آن اتفاقات نباید باز هم برای برنامه‌های ما رخ دهد. اتفاقی که باعث شد به خاطر فشار مسابقات لیگ بازیکنان خسته به تیم ملی بیایند. فعالیت بازیکنان در لیگ و لیگ قهرمانان آسیا که باعث می‌شود سفرهای زیادی هم داشته باشند، آنها را خسته می‌کند. این اتفاق دیگر نباید رخ دهد. امیدوارم در 10 روز آینده بهترین تصمیم را بگیریم.

به گزارش ایسنا، کی‌روش در واکنش به این که بهترین تصمیم از نظر شما چیست؟ گفت: بهترین تصمیم این است که بهترین راه را برای آماده سازی تیم ملی در نظر بگیریم. مثالی از سال گذشته می‌زنم که آن زمان با وجود هزینه‌های زیادی برای برگزاری اردوهای تیم ملی، مینی کمپ‌ها، بازی‌های دوستانه و ... انجام شد، اما در اواسط آن اردوهایی برگزار کردیم که بازیکنان را به طور کامل در اختیار نداشتیم. دیگر نباید چنین اردوهایی برگزار شود.

کی‌روش ادامه داد: ما باید هر چه سریع‌تر برنامه‌ریزی کنیم، چون اگر برنامه نداشته باشیم،‌ نمی‌توانیم تصمیم لازم را بگیریم. این کار برای همه فوتبال مفید است. رسانه‌ها از ما انتقاد می‌کنند که چرا برای تیم ملی بازی دوستانه نداریم، در حالی که باید بدانند وقتی که برنامه لیگ را نمی‌دانیم نمی‌توانیم برای تیم ملی برنامه‌ریزی کنیم. کشوری که می‌خواهد به جام جهانی برود، باید بتواند ظرف یک هفته‌ برای چهار ماه آینده‌اش برنامه‌ریزی کند و اگر نتواند این کار را انجام دهد خنده دار است!

به گزارش ایسنا، مترجم کی‌روش عبارت «خنده دار است » را ترجمه نکرد.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: کاری که اکنون می‌توانیم انجام دهیم این است که برای کشوری که می‌خواهد به جام جهانی برود یکدل کار کنیم.

در ادامه خبرنگاری از کی‌روش پرسید که درست است که او با بهروان اختلاف داشته و معتقد بوده که او نمی‌تواند برنامه‌ریزی کند؟ که سرمربی تیم ملی پاسخ گفت: برای برخی که چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند متاسفم. برخی‌ها می‌خواهند درباره من اظهارنظرهای منفی داشته باشند و من نمی‌توانم با آنها موافق باشم. چیزی که مهم است این که نمی‌توان زمان را از دست داد. ما یا باید تصمیممان را عقب بیاندازیم یا زودتر تصمیم بگیریم. مدیران ضعیف تصمیم خود را به آینده موکول می‌کنند و مدیران موفق پیش‌بینی می‌کنند.

در ادامه از کی‌روش سوال شد که در شرایط کنونی اولویت تیم ملی رقابتهای مقدماتی جام جهانی است یا مقدماتی جام ملت‌های آسیا؟ که وی در پاسخ گفت: اکنون اولویت کل کشور باید جام جهانی باشد. برای این کار باید بهترین‌ها را به تیم ملی دعوت کنیم و مطمئن باشید که برای بازی آینده بهترین‌ها را به تیم ملی دعوت می‌کنیم. ما قبل از این می‌خواستیم 34 بازیکن را دعوت کنیم و حالا با خداحافظی رحمتی 33 نفر را دعوت می‌کنیم.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: در گروه ما تمام تیم‌ها از کره و ازبکستان گرفته تا لبنان شانس صعود به جام جهانی را دارند. اکنون دوره‌ای نیست که بگویم می‌توانیم به کره جنوبی شش گل بزنیم. این اتفاقات خیلی پیش‌تر از این‌ها می‌افتاد که من در ایران باشم. در سال 2013 نمی‌توانیم با خاطراتمان حریفان را شکست دهیم. ما باید برای پیروزی تلاش کنیم. به عنوان نمونه لبنانی‌ها دو ماه است که در اردو هستند.

کی‌روش در ادامه به باشگاه های ایران اشاره کرد و گفت: در انگلیس منچستر یونایتد متعلق به بخش خصوصی است. منچسترسیتی مالکی عرب دارد. لیورپول و مابقی تیم‌ها هم به همین صورت خصوصی هستند، اما در ایران همه برای یک رییس کار می‌کنیم و همه باشگاه‌ها از دولت پول می‌گیرند. بعد از دو سال متوجه شدم که تمام باشگاه‌های ایران دولتی هستند و سوالم این است که چرا ما نمی‌توانیم دور یک میز بنشینیم و صحبت کنیم.

کی‌روش همچنین در پاسخ به سوالی درباره خداحافظی رحمتی از تیم ملی گفت: متاسفم. زمانی که مسایل مهم‌تری در جلسه وجود دارد، باید به این سوال جواب دهم. به عنوان سرمربی تیم ملی این موضوع را مساله ساده‌ای می‌بینم. رحمتی زحمات زیادی برای تیم ملی کشیده و من برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. در همین جا نیز ضمانت می‌دهم که تیم ملی عملکرد رو به جلویی خواهد داشت؛ آن‌هم با بازیکنانی که متعهد می‌شوند تا با انگیزه باشند. من هم به تصمیم رحمتی احترام می‌گذارم و به او می گویم، ممنونم. تیم ملی می‌خواهد با بازیکنانی که دوست دارند، در تیم باشند، رو به جلو بازی کند. بنابراین تا زمانی‌که در تیم ملی باشم، رحمتی دیگر شانسی برای حضور در تیم ملی را نخواهد داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا رحمتی به خاطر گل خوردن در بازی با ازبکستان به تیم ملی دعوت نمی‌شود، گفت: اگر بخواهیم به شایعاتی که در نشریه‌ها مطرح می‌شود، توجه کنیم، نمی‌توانیم به زندگی‌مان ادامه دهیم. وقتی در فضای حرفه‌ای هستیم، باید تصمیم‌های حرفه‌ای هم بگیریم که سرشار از عقلانیت و منطق باشد و به شایعه‌ها توجه نکنید. باز هم تاکید می‌کنم که انگیزه و اهداف بازیکنان مربوط به خودشان است و معتقدم به تصمیم بازیکنانی که به دلایل شخصی کاری می‌کنند، باید احترام گذاشت. این شخص می‌خواهد رحمتی باشد یا هر کس دیگری. به عنوان سرمربی تیم ملی معتقدم که باید رو به جلو حرکت کنیم.

کی‌روش درباره مصدومیت علی کریمی و دوری دو ماهه او از میادین اظهار کرد: مطمئنا مصدومیت هر بازیکنی برای هیچ تیمی خوب نیست و من دوست ندارم، ببینم که کسی مصدوم شده؛ به خصوص اگر آن بازیکن علی کریمی باشد. کریمی به خوبی بهبود یافته بود و عملکردش هم قابل قبول بود. عملکرد او نشان می‌دهد که تصمیم من برای دعوت از او درست بوده است؛ چون او قدرت حضور در تیم ملی را دارد. پیش از این هم گفته‌ام و همه می‌دانند که کریمی دیگر جوان نیست ‌اما الگوی خوبی برای سایر بازیکنان خواهد بود و واقعا مثال‌زدنی است. همیشه گفته‌ام که تجربه کریمی را نمی‌توان با پول خرید. کریمی در ایران مثل پل اسکولز و رایان گیگز است. بازیکنانی که جوان نبوده اما می‌توانند به تیم‌شان کمک کنند.

او در پایان درباره داربی هم گفت: دوست دارم بازی 10 گل داشته باشد و با تساوی 5 بر 5 به پایان برسد.

-----------------------
    دانيل داوري کيست؟

آخرين مانع حضور دانيل داوري در تيم ملي فوتبال ايران برطرف شد.

آيا اين دروازه‌بان ايراني – آلماني (لهستاني) مي‌تواند تهديدي جدي براي سيدمهدي رحمتي و ديگر سنگربانان مدعي پوشيدن پيراهن شماره يک تيم ملي فوتبال باشد؟

در شناسنامه ايراني داوري نام کوچک او محمد درج شده است در حالي که در شناسنامه آلماني نام او محمد دانيل عنوان شده است. اين مغايرت باعث شده بود تا فدراسيون جهاني فوتبال اجازه بازي داوري با تيم ملي ايران را ندهد.

فدراسيون فوتبال ايران با همکاري سرکنسولگري ايران در فرانکفورت آلمان با ارائه اسنادي چون شناسنامه پدر داوري، فيفا را متقاعد کرد و اکنون با موافقت عالي‌ترين مرجع تصميم‌گيري در فوتبال جهان داوري ديگر مانعي را براي حضور در تيم ملي ايران بر سر راهش نمي‌بيند.

در آخرين فهرست سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران هم نام دانيل داوري ديده مي‌شود و مسئولان فدراسيون فوتبال هم در تلاش هستند آخرين کارهاي لازم را براي رساندن داوري به تيم ملي انجام دهند.

محمد دانيل داوري، پيراهن شماره 26 اينتراخت برانشوايگ را به تن دارد ولي سنگربان اصلي اين تيم در رقابت‌هاي بوندسليگاي دو است. در پروفايل اين بازيکن در "کيکر آن‌لاين" نوشته شده است او 192 سانتي‌متر قامت و 85 کيلوگرم وزن دارد و در ششمين روز ژانويه 1988 از پدري ايراني و مادري لهستاني در آلمان به دنيا آمده است.

داوري پيش از برانشوايگ درون دروازه تيم‌هايي چون ويزک و ماينتس ايستاده است. سه بازي در بوندسليگاي سه و 48 بازي در بوندسليگاي دو هم در کارنامه فوتبالي مرد شماره يک برانشوايگ، صدرنشين بوندسليگاي دو ديده مي‌شود.

فوتبال داوري از گاربن‌تايش شروع شد. او سپس در سال 2002 به گيسن ويزک پيوست و يک فصل را هم به عنوان مهاجم بازي کرد. داوري در سال 2004 به جوانان ماينتس رفت و سرانجام با همين تيم در رده جوانان بوندسليگا حاضر شد. او در فصل 2008 – 2007 دروازه‌بان تيم دوم ماينتس در ليگ منطقه‌اي آلمان بود و پس از رسيدن به عنوان پنجمي با اين تيم روانه اينتراخت برانشوايگ در بوندسليگاي سه آلمان شد. او بلافاصله در تيم اصلي برانشوايگ جاي نگرفت ولي با تيم ذخير‌ه‌ها در ليگ منطقه‌اي به قهرماني رسيد. آسيب‌ديدگي ماريان پتکوويچ، دروازه‌بان اصلي برانشوايگ در 11 سپتامبر 2010 در بازي خانگي با وايس آهلن به انجام نخستين بازي داوري در تيم اصلي برانشوايگ در ليگ دسته سوم آلمان انجاميد. پتکوويچ در بازگشت از آسيب‌ديدگي نتوانست جاي خود را از داوري پس بگيرد.

در فصل 2012 – 2011 اين داوري بود که دروازه‌بان اصلي تيمش شد. او 12 اوت 2011 در بازي با کارلسروهه نخستين بازي خود را در بوندسليگاي دو انجام داد.

داوري اميد فراواني دارد تا سال آينده در بوندسليگاي يک روبه‌روي بزرگاني چون بايرن‌مونيخ، بوروسيا دورتموند، هامبورگ، شالکه و ... قرار گيرد. شايد او جام جهاني 2014 را با حضور در دروازه تيم ملي ايران تجربه کند. البته اگر کارلوس کي‌روش بتواند راه ناهموار شده تيم ملي ايران را در رسيدن به جام جهاني بيستم هموار کند!

داوري که در تمام 19 هفته سپري شده از بوندسليگاي 2 درون دروازه تيمش ايستاده، ميانگين نمره 3.11 را از کيکر دريافت کرده است.

بايد منتظر ماند و ديد محمددانيل داوري مي‌تواند دروازه‌بانان ايراني را براي پوشيدن شماره يک "تيم ملي" به چالش بکشد. آيا همزماني برطرف شدن اين مانع و کناره‌گيري سيدمهدي رحمتي تصادفي است؟ آيا کي‌روش پس از رضا قوچان‌نژاد، اميد نظري و اشکان دژآگه چهارمين "دورگه" را در ترکيب اصلي تيم خود جاي خواهد داد؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by aluminum; 21-01-2013 at 17:11.

10. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

به نظر من حتی اگه این آقای داوری بهترین دروازه بان جهان باشه، رفتن رحمتی و اومدن ایشون کلا به ضرر تیمه و بهم می ریزه بازیکن ها رو...

12. 4 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد رحمتی با احترام به تمام هواداران استقلال و درنظر گرفتن تمام زحماتی که برای تیم ملی کشیده:

تو ورزش ایران خیلی بازیکنها به نحوی چنین کارایی کردن از خداداد عزیزی بگیر تا وحید هاشمیان و علی کریمی و وحید شمسایی فوتسال مهدی کامرانی بسکتبال و ... الانم هم رحمتی!نمیخوام تک تک دلایل حق و ناحق و مسائلشون رو بررسی کنم اما مفهوم کلی که میرسونه حاکم بودن یک بازیکن سالاری واقعی هست که بازیکن نه یک احساس احترام متقابل داره به کادرفنی و نه حرف شنوی و مسئولیت کافی!بعد از علی پروین و شیوه مدیریت بازیکنها در رختکن و تا حدی امیر قلعه نویی که به نحوی باقی مونده اون تفکر سنتی هست واقعا مربی ها از مهار بازیکنها باندها و سرکشیها ناتوان موندن!چه ایویچ و برانکو و ژوزه خارجی چه علی دایی و قطبی و مایلی کهن داخلی!بزرگترین مشکل هم به نظر من ضعف مدیریت بالاتر از کادر فنی هست یعنی عدم برخورد قاطعانه و حمایت از تصمیم معقول سرمربی* چه حالا باشگاه باشه مدیر عامل چه ملی باشه فدراسیون و شخص رئیس! همیشه با کدخدامنشی و گل و روبوسی و مراسم آشتی کنان قضیه ظاهرا حل شده (بعضی موارد هم نشده!) اما در باطن این فرهنگ رو به وجود میاره که هرکسی اجازه چنین کاری به خودش بده و نهایتا به جای تنبیه یک آشتی کنان!

بالاخره همه جا اختلاف نظر و شاید حاشیه و دعوا لفظی بین بازیکن و مربی پیش بیاد نمونه بارز و نزدیکش رئال مورینیو و کاسیاس که بازیکن بسیار بزرگی هم هست!یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ و از عوامل اصلی قهرمانی های اسپانیا.اما با نیمکت نشینی و بعضا مصاحبه ها هم ندیدیم کاسیاس شروع به افشاگری!و سر تمرین نرفتن و کناره گیری از تیم و ... بکنه درسته تو تیم ملی قراردادی ثبت نمیشه پولی رد و بدل نمیشه (منهای اون پاداشهای استاندارد!) و تعهد کاغذی در کار نیست اما یک اصول رفتار حرفه ای و اخلاقی(تعصب ملی) که هست!یعنی این بود آرمان های ما؟من سرباز وطنم و آماده خدمت و ...
    خیلی حرفه ای نیست اما تو فوتبال دنیا هم داریم بازیکنان بزرگی که خودشون از تیم ملی خداحافظی کردن (ولی یکم با کناره گیری/دعوا اونم از نوع فعلانش فرق میکنه!)صرفا اومدن یک دروازه بان خوب خارجی ایرانی الاصل!یا اختلاف با یک بازیکن دیگه دلیل کافی و موجهی نیست موضع قاطع کیروش و عقبنشینی سریع رحمتی و پادرمیانی نکونام قلعه نویی و کفاشیان برای حل مساله نشون میده که متوجه شدن که خیلی اشتباه کردن و سنبه کیروش پرزوره

* گفتم معقول چون یه وقتهایی بوده همه کارشناس های یک رشته اهالی رسانه و مردم تاکید داشتن به حضور یک بازیکن بعد سرمربی با دلایل واهی نمیپذیرفت مثل علی کریمی و شمسایی!در واقع تضاد رفتار فدراسیون هم همینه چطور زمانی که علی کریمی کنار گذاشته شد شما سریع ندوییدی بری وساطت کنی!؟فدراسیون به سرمربی و سرمربی به فدراسیون پاس میدادن این تصمیم رو یا در مورد وحید شمسایی چرا شما یا رئیس کمیته فوتسال شما پادرمیانی نکرد برای دعوت از این بازیکن تاثیرگذار و باتجربه؟!در حالی که همه میدونیم تاثیرگذاری رحمتی در مقطع فعلی بسیار پایینتر از تاثیر علی کریمی در اون دوره یا وحید شمسایی در زمان خودش بوده ...

کی روش بازی قطر هم نیست / می خواهند در دوحه سر شیر را ببرند

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از ایسنا امروز مشخص شد اخراج کارلوس کي‌روش در بازي با کره‌جنوبي تنها به محروميتش براي بازي با ازبکستان ختم نشد و کميته انضباطي فيفا پس از بررسي گزارش ناظر و داور مسابقه نهايتا حکم به محروميت 2 جلسه‌اي سرمربي تيم ملي ايران داد.
    طبق آنچه منتشر شده فيفا بر اساس گزارش ناظر فيفا و اين ادعا که کي‌روش از الفاظي عليه کاپيتان کره‌جنوبي استفاده کرده حکم به اين محروميت داده است.

البته سرمربی تیم ملی ایران به هیچ وجه اعتقادی به این موضوع ندارد و می گوید تنها به داور تذکر داده به بازيکن کره که مدام از آرنجش استفاده مي‌کرده و داور گفته بايد او را از زمین بیرون می فرستاد که در نهایت این اعتراض به اخراج خودش منجر شد.
    پس از اعلام راي فيفا فدراسيون فوتبال به راي صادره اعتراض کرده
    تا اين محروميت به يک جلسه کاهش يابد تا کي‌روش بتواند در ديدار حساس مقابل قطر در دوحه روي نيمکت تيم ملي بنشيند. اما این تلاش ها فعلا بی نتیجه مانده است .

ایران در بازی ازبکستان هم از نبود سرمربی اش ضربه خورد چرا که روی نیمکت مربی ای در قدو قواره هدایت لب خط بازیکنان وجود ندارد. امید نمازی دستیار کی روش یک مربی کاملا کم تجربه است و سیموئز باتجربه فاقد کاریزمای سرمربی تیم ملی است . این اتفاقی است که در بازی ازبکستان هم مدنظر کارشناسان فوتبال ایران قرار گرفت ...

یعنی همینطوری داره میاد با تشکر از خدا کم حاشیه و دعوا داریم تو تیم ملی حالا رحمتی قهر کرده و کیروش میخواد کلا لیگ رو تعطیل کنه بعد فیفا کیروش رو تعطیل میکنه کفاشیان هم اصولا فقط دنبال اینه که رای مجمع رو کامل به دست بیاره که بتونه صندلی رو حفظ کنه باقی مسائل بهش ربطی نداره!البته وکیل هم گرفته در حد وکلای مفاسد اقتصادی ! امیدواریم که مثل تجدید نظرهای هلوی کمیته انظباطی ایران تخفیف بدن یا چه میدونم بخوره به میلاد مسیحی کسی چیزی عفو کنن!!! یه سری هم میگن ردپای قطر دیده میشه در این تصمیم ما که کنار زمین نبودیم ببینیم واقعا کیروش چیزی گفته یا نه اما برای همون اعتراضات منجر به اخراج فکر میکنم یک جلسه کافی بود + واکنش ما خیلی جالبه اگه همین کار رو امیر قلعه نویی کرده بود و دو جلسه محروم میشد وامصیبتا!!

سرتون درد گرفت؟ فوتبال ایرانه ...

14. 12 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکل اصلی رحمتی جواد نکونامه !
    منابع کاملا موثق میگن که نکونام از رابطه ی صمیمیش و با استفاده از آشنایی به زبان انگلیسی با نمازی و کیروش رابطه ی خیلی خوبی برقرار کرده ! به طوری که حتی تو لیست بازیکنای دعوت شده به تیم ملی هم دخالت میکنه ! رحمتی این موضوع رو میفهمه و با آندو و کریمی در میون میذاره !
    قرار میشه کریمی با کیروش صحبت کنه و بحث کاپیتان شدن کریمی تو تیم ملی مطرح بشه ! از شانس بد کریمی مصدوم میشه و نکونامِ به اصطلاح بزرگ هم مصرتر از قبل !
    اگه به حرفای رحمتی تو برنامه ی 90 دقت کرده باشین کاملا کُدهایی توش بود که این مساله رو تایید میکنه !
    مساله ی خداحافظی سید هم کاملا هماهنگ شده با علی کریمی و آندو هستش !

16. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دلیل خداحافظی رحمتی از تیم ملی هر چی که بوده دودش به چشم تیم ملی میره .

بدون شک الان بهترین دروازه بان ایران با اختلاف زیاد رحمتی بود و حتی اگر دانیال داوری یا کسی به خوبی او هم وظیفه حراست از دروازه تیم ملی رو به عهده بگیرن نمی تونن تجربه رحمتی رو در تیم ملی داشته باشن .

شک دارم اگر رحمتی هم مثل خیلی های دیگه توی این 30 و اندی سال ؛ آبی نبود ، با این سیل حملات رسانه ای ( حتی اگر کار اشتباهی کرده باشه ، که به نظرم کرده ) مواجه می شد !!

خیلی به رفتن به جام جهانی امیدوار بودیم با این خداحافظی و محرومیت کی روش در بازی با قطر امیدوار ترم شدیم

18. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

رحمتی خیلی تابلو گفت اگه منم اسپنیایی بلد بودم و می تونستم با کیروش حرف یزنم مشکلم حل بود. در حالیکه زبان کیروش پرتغالیه و نه اسپانیایی! بعد یه آیتم از مسعود شجاعی رفت و عادل هم گفت. خوب چون مسعود اسپانیایی بلده بعید می دونم با کیروش به مشکل بر بخوره!

20. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •