با توجه به ستاره هاي زيادي كه چلسي داشت روبينيو نميتونست جايي تو تركيبش داشته باشه. پس همون بهتر كه رفت من سيتي.
با توجه به ستاره هاي زيادي كه چلسي داشت روبينيو نميتونست جايي تو تركيبش داشته باشه. پس همون بهتر كه رفت من سيتي.
حیف که رفت به نظر من سیاسیت اشتباه رئال باعثش شده مثل همیشه امیدورام هر جا هست موفق باشه خدا کنه جاش خالی نشه و گرنه تا آخر عمر کالدرون رو فحش میدم
پسر این من سیتی داره چیکار میکنه ؟!!
حالا هم یه پیشنهاد وحشتناک دادن واسه کریس رونالدو !!!
شايد هم كريس رو هم گرفتن
از اینکه رئال رو ترک کرد ناراحت شدم ، ولی پیوستنش به منچستر سیتی عاقلانه بود!
همش تقصیر این کالذرونه....
رونالذو رو که نتونست به ذست بیاره هیچ روبینهو رو هم از ذست ذاذ.
بره ... این روبینهو!
مردیکه رفته گریه زاری کرده که بزارید من برم....حتی پله هم ازش انتقاد کرد....
آخه بازیکنی مثل رائول تو تیمت باشه و با اون همه ابهت هیچی برای حقوقش نگه..اون موقع تو که تازه اول راهی میخوای دستمزدت یه رکورد بشه؟!!!!!!
واقعا براش متاسفم...یادم نمیره که وقتی خواست بیاد رئال حتی حاضر شد پول خودش رو نگیره ولی بیاد رئال....
اما حالا چی...این عاشق پول بود....واقعا هر چی میگذره آدم دلش بیشتر برای اون بازیکنهای قدیمی تنگ میشه...
دی استفانو زنش رو بخاطر اومدن به رئال از دست داد!بعد این میگه پول!
منکه خوشحال شدم رفت...ایول به کالدرون....
----------------------------------
در ضمن منبع درامد این عربا چاه نفته!
اینا برای روز تولدشون به هم دیگه یه چاه نفت هدیه میدن!![]()
ولي انصافا منچستر داره خودشو تكميل ميكنه
محمد جان تو داری روبی رو با رائول مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!رائول و روبی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!اصلا قابل مقایسه هستن اینا که قرار باشه دستمزدشون یکی باشه؟؟!؟!؟!؟!؟در ضمن الان ایکر بیشترین دستمزد رو داره....
چارلیز جان میدونی چرا رائول نسبت به دستمزدش اعتراض نمیکنه؟
چون چه بدترین باشه و چه بهترین بالاترین دستمزد رو تو باشگاه میگیره!
روبینهو: سالیانه 2 میلیون یورو
رائول: سالیانه 7 میلیون یورو!!!!!
آخه این انصافه؟؟؟؟
اصلا رائول رو تو درست میگی.....من میگم دی استفانو زنش مرد ولی اون به بارسا نرفت و اومد رئال!!
روبینهو از موقعی که شایعه شد قراره کریس بیاد رئال ساز مخالف زد....هیچ ربطی هم به پولش نداشت...
بیچاره توان رقابت کردن رو تو خودش ندیده بود....!
من هم جای روبینیو بودم شاید به من سیتی نمی رفتم اما مطمئنن در رئال هم نمی موندم!روبینهو از موقعی که شایعه شد قراره کریس بیاد رئال ساز مخالف زد....هیچ ربطی هم به پولش نداشت...
بیچاره توان رقابت کردن رو تو خودش ندیده بود....!
رئالی ها با روبینیو که دو فصل اخیر جز بهترین های رئال بوده و در خیلی جاها گره گشا بوده خیلی بد رفتار کردند.
روبینیو وقتی از رئال دل کند که رئالی ها به او به چشم یک کالا نگاه کردند و حاضر بودند برای گرفتن بازیکنی مثل کریس رونالدو او را به منچستر بدند!
فکرش را بکنید در تیمی جز بهترین ها باشید اما مسئولان باشگاه بدون ذره ی فکر حاضر باشند شما را به عنوان یک هدیه برای خرید یک بازیکن دیگر به تیمی دیگر بدهند...
البته این حرفها حماقتی که روبینیو کرد و به من سیتی رفت را توجیح نمیکنه!
Last edited by Alireza Taji; 07-09-2008 at 01:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)