تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 339 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رويارويي مظلومي و فلكي در تمرين استقلال
    حضور كرار آماده و غيبت هافبك كويتي مقابل تراكتور سازي
    خبرگزاری فارس: جاسم كرار هافبك عراقي استقلال باحضوري آماده در تمرين اين تيم به شايعات اخير پايان داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال از ساعت 20 امشب در ورزشگاه دستگردي در حالي تمريناتش را برگزار كرد كه جاسم كرار هافبك عراقي اين تيم آماده و سر حال در كارهاي تاكتيكي تيمش شركت كرد. اين بازيكن در جريان يكي از ديدارهاي تيم ملي عراق دچار آسيب ديدگي شده بود و طي چند روز گذشته شايعاتي پيرامون مصدوميت و غيبتش مقابل تراكتور سازي به گوش مي‌رسيد.

* قبل از آغاز تمرين امروز تيم فوتبال نفت تهران در ورزشگاه دستگردي تمرين مي‌كرد كه همين مسئله باعث رويارويي مظلومي و فركي شد اين دو مربي در خصوص ديدارهاي آتي تيمشان و همچنين غيبت بازيكنان ملي پوش در تمرينات هفته گذشته با يكديگر به صحبت پرداختند.

* يعقوب كريمي هافبك فصل گذشته استقلال با مربيان و بازيكنان اين تيم خوش و بش كرد.

* پژمان منتظري و كيانوش رحمتي به تمرينات اختصاصي و دويدن دور زمين پرداختند.

* وليد علي هافبك كويتي استقلال در تمرين امروز اين تيم نيز شركت نكرد گفته مي‌شد اين بازيكن امروز به استقلالي‌ها اضافه مي‌شود اما ظاهرا او با مشكل گذرنامه رو به رو است و به همين ديدار جمعه مقابل تراكتور سازي را از دست داد.

*ميشائيل هنكه مربي آلماني تيم استقلال بعد از چند روز غيبت پس از گذشته يك ساعت از تمرين آبي پوشان به ورزشگاه دستگردي رسيد و تنها از روي نيمكت نظاره گر كارهاي تاكتيكي شد.

* يكي ديگر از نكات قابل توجه تمرين امروز غيبت ملي پوشاني چون مهدي رحمتي، و فرهاد مجيدي بود. رحمتي به دليل مصدوميت و فرهاد مجيدي به دليل خستگي در تمرين امروز شركت نكردند اما تيموريان، جباري و حيدري با حضور در تمرين آبي پوشان تنها به ريكاوري پرداختند.

* دويدن دور زمين، ارسال از جناحين و فوتبال در نيمي از زمين از برنامه هاي اصلي تمرين امروز آبي پوشان بود.

سرمربيان دو تيم استقلال و تراكتور سازي فردا از ساعت 14 در محل سازمان ليگ پاسخگوي سؤالات خبرنگاران خواهند بود. دو تيم فوتبال استقلال و تراكتور سازي از ساعت 18:45 دقيقه روز جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر خواهند رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیرآبادی: استقلالی جماعت اهل کری خواندن نیست/ هواداران اجازه ندهند تراکتوریها ورزشگاه را پر کنند

"مهدی امیرآبادی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، حرفهای تازه‌ای را بیان کرده که از نظرتان می‌گذرد.
    *بازی با تراکتورسازی را چطور می بینی؟
    - بازی مشکلی است اما تنها مشکل استقلال دیر پیوستن ملی‌پوشان است. تیم ما ۸ ملی‌پوش دارد و این مساله شاید بر روی روند کار تیمی ما تاثیر منفی بگذارد.
    *تازه مشکل هواداران تراکتور هم قطعا حضور دارند و آنها به کمتر از ۵۰ درصد ورزشگاه قناعت نمی‌کنند؟
    - قبول دارم که تراکتور هواداران پرشوری دارد اما ما از هواداران خود خواهش می‌کنیم که به ورزشگاه بیایند و اجازه به هواداران حریف ندهند به ورزشگاه بیایند.
    *بازی دربی افکار بازیکنان را مشغول به خود نخواهد کرد تا تمرکز خود را برای بازی با تراکتورسازی از دست بدهید؟
    - استقلال به معنای واقعی یک تیم حرفه‌ای است و بازیکنان حرفه‌ای این تیم در حال حاضر فقط به بازی با تراکتورسازی فکر می‌کنند و به موقع خودش به دربی هم فکر خواهند کرد.
    *از حالا کری بین بازیکنان ۲ تیم شروع شده است؟
    - ما استقلالیها اهل کری و کل‌کل نیستیم. ما در زمین بازی ثابت می‌کنیم چه تیمی برتر است و ۳ امتیاز از آن چه تیمی است.
    *راستی امیرآبادی که با دلال به فوتبال ایران معرفی نشده است؟
    - نه، من از زمین خاکی وحدت به فوتبال معرفی شدم. از محله‌ای به نام عارف که علی پروین و مجید جلالی نیز از همان زمین خاکی‌ها توانستند به جامعه فوتبال خدمت کنند البته من هم موافق هستم تا دلالی از سیستم فوتبال کشورمان حذف شود چراکه دلالان به شکل خوبی با بازیکنان جوان برخورد نمی‌کنند.
    *تو که از مواد نیروزا استفاده نمی‌کنی؟
    - من؟ چرا باید از اینگونه موادها استفاده کنم؟ به لطف خود فوتبالم در حدی است که بتوانم بازی کنم و هر زمان که در فوتبال متوجه شدم ناتوان هستم خودم کناره‌گیری می‌کنم.
    *به همین دلیل بزنیم به تخته از ابتدای فوتبالت تا حالا هیچگونه تغییری از نظر قیافه نداشتی؟!
    - (باخنده) حالا چشم بزنید. من سالم زندگی کردم و سالم نیز زندگی خواهم کرد. به نظر من سالم بودن یکی از موارد بسیار مهم یک فوتبالیست است.

حمودی: استقلالی های تراکتور حساسیت بازی را بیشتر کرده اند

یکی از حساس‌ترین بازی‌های لیگ بازی استقلال و تراکتورسازی است و آبی ها به هیچ عنوان دوست ندارند در این بازی امتیاز از دست بدهند.علی حمودی مدافغ=ع راست استقلال در مورد این بازی می گوید:«این بازی یک بازی سخت و ۶ امتیازی است.
    حساسیت بالایی هم دارد که بیشتر به حضور استقلالی‌های سابق در تراکتورسازی برمی‌گردد و همین مساله باعث شده تا حساسیت بازی مثل دربی بالا برود.هر بازیکنی در بازی مقابل تیم سابقش انگیزه مضاعفی پیدا می‌کند.
    خود من هم همین طور بودم و جلوی فولاد انگیزه بالایی داشتم و خیلی تلاش می‌کردم که گل بزنم. با این حساب مطمئنا قلعه‌نویی هم در این بازی فقط پیروزی می‌خواهد و حمودی در این مورد می گوید:«خب مطمئنا مربی که چند سال در یک تیم بوده دوست دارد مقابل تیم سابقش همیشه پیروز باشد. فاصله امتیازی دو تیم و همان همسایگی در جدول هم حساسیت بازی را زیاد کرده چون تراکتورسازی هم تلاش می‌کند پیروز شود و به صدر بیاید اما ما هم با توجه به اینکه بازی با تراکتور قبل از دربی است می‌خواهیم حتما برنده باشیم تا با یک برد شیرین و آمادگی روحی بالا برای دربی آماده شویم.»
    خیلی‌ها معتقدند علی حمودی فولاد خیلی بهتر از حمودی استقلال بود که خودش در این خصوص می گوید:«بله، چون استقلال تیم بزرگی است و بازی در آن سخت است اما ان‌شاء‌ا... کم کم در تیم جا می‌افتم و بازی‌های خوبم را برای استقلال انجام خواهم داد. من الان اوایل حضور در استقلال را می‌گذرانم و روزهای اول خیلی برایم سخت بود اما هر چقدر زمان بگذرد، شرایط بهتر می‌شود ، هم خودم هماهنگ‌تر می‌شوم و هم بازی‌های خوبی انجام می‌دهم تا تیم نتیجه بگیرد.»

توافق استقلال-تراکتور/ظرفیت تعیین شد/مصدومان و محرومان/سایر اتفاقات دو تیم

جنگ بر سر ظرفیت سکوهای ازادی به پایان رسید باشگاه استقلال در یک اقدام منصفانه ۳۰ درصد ظرفیت سکوها را به تراکتور داد و در صورت خالی ماندن سکوها هواداران تراکتور میتوانند از این امتیاز استفاده کنند بازی استقلال تراکتور جذاب ترین، حساس ترین و پر حاشیه ترین بازی لیگ است اقای فتح الله زاده بعلت اذری بودن و رفاقتی که با امیر خان دارد سر انجام تسلیم خواست هواداران تراکتور شد.
    تراکتور فقط یک مصدوم دارد ان هم به بازی میرسد اما محروم ندارد جز کیانی که وضعیت ان مشخص نیست اما مقابل ایتقلال بازی نمیکند.
    دراستقلال جاسم کرار مصدوم و محروم است (عدم تسویه با تراکتور) و آندرانیک تیموریان محروم و وضعیت کیانوش رحمتی مصدوم نیز برای حضور در ترکیب اصلی تیم مشخص نیست.
    استقلال : جنگ تمام عیار ، بدستور مظلومی بازیکنان مصدوم استقلال به استادیوم فراخوانده شدند تا روحیه تیم افزایش یابد.
    پور حیدری : کسی حق ندارد به فکر سلامتی خود باشد یا برد یا مرگ
    تراکتور: لشکر کشی اغاز شد ۱۰۰اتوبوس کرایه ای توسط هواداران فردا بسمت تهران حرکت میکند انبوه خودروهای شخصی هواداران در راه تهران رژه میروند
    شهر تبریز فقط بحث تراکتور،از کوچک و بزرگ پدران و مادران ، برادران و خواهران در کوچه ها خیابانها خانه ها به برد تراکتور شرط میبندند.
    تبریز امروز متفاوت تر از دیروز

کرار و چهار بازیکن ملی پوش در تمرینات استقلال شرکت کردند

تمرینات چهارشنبه شب تیم فوتبال استقلال در حالی پیگیری شد که چهار نفر از بازیکنان ملی پوش به همراه جاسم کرار در مراحل آماده سازی این تیم حضور یافتند.
    به گزارش خبرنگار مهر بازیکنان ملی پوش تیم فوتبال استقلال پس از همراهی تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار مقابل قطر بامداد چهارشنبه به تهران بازگشتند و از امشب در تمرینات این تیم حضور یافتند. خسرو حیدری، حنیف عمران زاده، آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری بازیکنان ملی پوش تیم فوتبال استقلال بودند که در تمرینات چهارشنبه شب این تیم حضور پیدا کردند.
    جاسم کرار مهاجم عراقی تیم فوتبال استقلال نیز که اخباری در خصوص مصدومیت او مطرح شده بود چهارشنبه شب در تمرینات تیم فوتبال استقلال حضور یافت و در کنار دیگر بازیکنان تمرین کرد. شرایط کرار به گونه ای است که در صورت صلاحدید مربیان به احتمال فراوان در ترکیب تیم استقلال به میدان می رود.
    در عین حال فرهاد مجیدی و سید مهدی رحمتی در تمرین چهارشنبه شب تیم استقلال حضور نداشتند به این دو بازیکن غایب باید ولید علی هافبک کویتی تیم استقلال را هم اضافه کنیم که پس ازهمراهی تیم ملی فوتبال کشورش در دیدار مقابل کره جنوبی هنوز به ایران بازنگشته است.
    مجتبی جباری هافبک ملی پوش تیم فوتبال استقلال با ۵۰ دقیقه تاخیر در محل تمرینات این تیم حضور یافت.
    میشائیل هنکه مربی آلمانی تیم استقلال نیز با حدود یک ساعت تاخیر به محل تمرینات استقلال آمد. او تا امروز در مرخصی بسر می برد و در تمرینات استقلال حضور نداشت.

bordobakht

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جنگ بر سر ظرفیت سکوهای ازادی به پایان رسید باشگاه استقلال در یک اقدام منصفانه ۳۰ درصد ظرفیت سکوها را به تراکتور داد و در صورت خالی ماندن سکوها هواداران تراکتور میتوانند از این امتیاز استفاده کنند بازی استقلال تراکتور جذاب ترین، حساس ترین و پر حاشیه ترین بازی لیگ است اقای فتح الله زاده بعلت اذری بودن و رفاقتی که با امیر خان دارد سر انجام تسلیم خواست هواداران تراکتور شد.
    تراکتور فقط یک مصدوم دارد ان هم به بازی میرسد اما محروم ندارد جز کیانی که وضعیت ان مشخص نیست اما مقابل ایتقلال بازی نمیکند.
    دراستقلال جاسم کرار مصدوم و محروم است (عدم تسویه با تراکتور) و آندرانیک تیموریان محروم و وضعیت کیانوش رحمتی مصدوم نیز برای حضور در ترکیب اصلی تیم مشخص نیست.
    اینا چیه دیگه؟کی گفته %30 به تراکتور دادن؟مظلومی گفته:
    ما 10 درصد آنها را به آزادی راه می دهیم به این شرط که در بازی برگشت آنها هم 10 درضد به ما سهمیه بدهند.
    قضیه این رفاقت با قلعه نویی و این صحبتا اصلا این نبوده.فقط گفتن از استقلالیهایه تراکتور خاطره خوبی داریمو با هم رفیقیم
    %10 هم نمیذاریم بیان.%30؟؟؟؟؟

کرار نه مصدومه و نه محروم.با قدرت هم فردا شب بازی میکنه
    این خبرگزاریها اعصاب مارو با این چرندیاتشون خورد کردن اون از سایته گل اینم از این.معلوم نیست این حرفارو از کجاشون درمیارن

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با فریاد هواداران حمله میکنیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش برهانی پیرامون حضور تماشاگران در بازی روز جمعه گفت: همیشه در بازیهایی که هواداران سکوها را پر کرده اند کیفیت بازی استقلال متفاوت بوده است. حضور هواداران انگیزه بازیکنان را چند برابر میکند و با فریاد و تشویقهای بی امان آنها نیروی هجومی ما افزایش می یابد و به عبارتی و فریاد آنهاست که حمله میکنیم و آنها هستند که فرمان حمله را میدهند. از هواداران متعصب استقلال میخواهم روز جمعه به ورزشگاه بیایند و تا آخرین لحظه از تیم محبوب خود حمایت کنند.

یک یار بیشتر داریم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: شرایط تیم مطلوب است و در نهایت آمادگی مقابل تراکتور قرار خواهیم گرفت. تراکتورسازی حریف قابل احترامی است اما استقلال تنها به استمرار صدر نشینی اش فکر میکند. وی ادامه داد: ما با حضور تماشاگرانمان روز جمعه با یک یار و نفر بیشتر مقابل حریف قرار میگیریم و از همه آنها میخواهم تا دقیقه 90 دست از حمایت بر ندارند. حضور آنها مایه دلگرمی و قوت قلب ماست و تمام تلاشمان را برای خوشحال کردنشان انجام خواهیم داد.

با هواداران به آزادی می آیم

ه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فریدون زندی هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: وضعیت مصدومیتم رو به بهبود است و پزشکان از شرایطم اظهار رضایت میکنند، این روزها بطور مداوم مشغول فیزیوتراپی و آب درمانی هستم تا هر چه زودتر بتوانم در تمرینات گروهی حضور پیدا کنم. وی ادامه داد: فردا بازی سخت و حساس داریم آنهم با تیمی که در رده دوم جدول است. از همین جا از هوادارانمان میخواهم که مانند بازیهای قبل به ورزشگاه بیایند و تیم محبوشان را حمایت کنند. بزرگترین تیمهای دنیا هم در مقابل حضور و تشویق 100 هزار تماشاگر دچار مشکل میشوند و ما باید از این امتیاز خود استفاده کنیم. زندی در انتها گفت: با اینکه هنوز با عصا راه میروم دوست دارم در کنار هواداران به ورزشگاه بیایم و قصد دارم چنانچه پزشک تیم موافقت کند یکی از تماشاگران روز جمعه باشم که از روی سکوها به تشویق استقلال میپردازد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه نویی: فضای لازم را به مجیدی نمی‌دهیم/ کیانی از نظر اخلاقی به درد من نمی‌خورد

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: باید ارتباط بین خط میانی استقلال و مهاجمان این تیم را قطع کرده و فضای لازم را به فرهاد مجیدی ندهیم چراکه او از حداقل فرصت‌هایی که بدست می آورد به بهترین شکل ممکن استفاده می کند.
    امیر قلعه نویی در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز گفت: با توجه به تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر بازی دوستانه‌ای را برابر تیم فوتبال فولادگستر تبریز برگزار کردیم تا بازیکنان را در شرایط آمادگی بدنی بالا نگاه داشته و آنها را در شرایط مسابقه قرار دهیم.
    وی افزود: خوشبختانه به اهداف خود در این بازی رسیدیم و "فلاویو" پرتغالی توانست انتظارات ما را برآورده کند. در کل شرایط تیم تراکتورسازی را برای بازی مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی خوب می بینم و امیدوارم بازی خوب و تماشاگرپسندی را از سوی هر دو تیم شاهد باشیم.
    سرمربی پیشین استقلال در خصوص تیم سابقش اظهار داشت: تیم استقلال در پنج هفته اول رقابت‌های لیگ برتر شروع خوبی داشته، خوب امتیاز جمع کرده و از شرایط ایده‌آل تیمی نیز برخورداراست. استقلال در فصل نقل وانتقالات بازیکنان خوبی را جذب کرده و مانند گذشته جزو تیم‌های مدعی لیگ ایران به شمار می آید.
    وی با تاکید براینکه تیمش با آگاهی کامل از شرایط تیم استقلال به مصاف این تیم می رود، افزود: به بازیکنانم تذکرات لازم را داده‌ام که به مسائل حاشیه‌ای نپردازند و در این خصوص توجیه شده‌اند. مطمئن باشید تمام تمرکز خود را روی ۹۰ دقیقه بازی درون زمین می گذاریم.
    قلعه نویی در خصوص این بازی تاکید کرد: باید ارتباط بین خط میانی استقلال و مهاجمان این تیم را قطع کرده و به ویژه فضای لازم را برای حرکت به فرهاد مجیدی ندهیم، چرا که او بازیکنی باهوش است و از حداقل فرصت‌هایی که به دست می آورد به بهترین شکل ممکن استفاده می کند.
    سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در خصوص حضور هواداران این تیم در ورزشگاه آزادی گفت: هواداران تراکتورسازی اگر در تهران میزبان نباشند، میهمان هم نیستند. من از آنها انتظار دارم که با درایت و هوشیاری خود از هرگونه حاشیه‌ای دوری کرده و شرایط انجام یک بازی خوب و با کیفیت را فراهم کنند.
    قلعه نویی در خصوص آخرین وضعیت مهدی کیانی و اینکه آیا امکان بازگشت این بازیکن به تمرینات تیم تراکتورسازی وجود دارد، تاکید کرد: این بازیکن از نظر اخلاقی و رفتاری به درد من نمی خورد و با رفتارهایش تیم را به حاشیه می برد. من کیانی را در اختیار باشگاه گذاشته‌ام تا در مورد وی تصمیم لازم را بگیرند.
    وی در پایان تاکید کرد: براساس اعلام مدیرعامل باشگاه متاسفانه این بازیکن بارها به دلیل مسائل مالی برخوردهای زشتی را از خود نشان داده که باشگاه تراکتورسازی از علنی کردن آنها خودداری کرده است. اگر لازم باشد سردار جعفری می تواند گزارشی را در خصوص رفتارهای گذشته، نحوه ثبت قرارداد و همچنین منت‌هایی که این بازیکن بر سر مردم بی ادعای آذربایجان گذاشته، منتشر کند.
    دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتورسازی از هفته ششم یازدهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت ۱۸:۴۵ روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

فهرست پیشنهادی هیئت مدیره‌های استقلال و پرسپولیس

اسامی پیشنهادی هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مشخص شد.
    بر اساس لیست پیشنهادی مطرح شده در وزارت ورزش و جوانان برای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، از مسعود زریبافان، امیررضا واعظی آشتیانی، علی انصاری، خسرو دانشجو و علی فتح‌الله زاده برای باشگاه استقلال و جعفر کاشانی، محمود خوردبین،‌ علی پروین، محمدحسن انصاری فرد و حبیب کاشانی برای باشگاه پرسپولیس نام برده می‌شود.
    در شرایطی که اعلام شده ایران تنها تا جمعه فرصت دارد تا لیست هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را برای AFC ارسال کند، بررسی‌ها نشان می‌دهد که فدراسیون فوتبال یک هفته تا ۱۰ روز آینده هم فرصت دارد تا لیست اولیه اسامی هیئت مدیره را برای AFC بفرستد.
    از طرفی تا بررسی نهایی اسامی هیئت مدیره توسط AFC مسئولان وزارت ورزش و جوانان سه یا چهار هفته فرصت دارند چنانچه بخواهند تغییری ایجاد کنند یا لیست ارسالی را تکمیل کنند، لیست نهایی خود را به AFC ارائه دهند.
    به گزارش ایسنا، این فهرست یکی از فهرستهای پیشنهادی ارائه شده به وزیر ورزش و جوانان است که شنیده می‌شود برخی از این افراد نامشان حذف شده و احتمال تغییراتی در این فهرست وجود دارد.

اکبرپور: مسابقه استقلال و تراکتورسازی مهم‌تر از دربی است

مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: بازی تیم ما برابر استقلال مهم‌تر از دربی است.
    * قبل از دیدار با استقلال، شرایط تراکتورسازی چطور است؟
    همه چیز خوب است و برای مسابقه روز جمعه مقابل استقلال آماده هستیم.
    * چند بازیکن استقلالی اکنون در تراکتورسازی هستند و به نظر می‌رسد برای این بازی انگیزه‌های زیادی داشته باشیم؟
    برای ما فرقی نمی‌کند که استقلالی باشیم یا نباشیم. موفقیت تراکتورسازی یکی از انگیزه‌های اصلی تیم است و همه به این مهم فکر می‌کنند.
    * خودت ظاهرا برای بازی با استقلال خیلی انگیزه داری؟
    دوست ندارم برای خودم این مسابقه را حساس کنم، اما خیلی انگیزه دارم و تمام تلاشم را می‌کنم. شک نکنید دنبال یک سری چیزها هستم اما فوتبالم را مدیون استقلالم. در نقل و انتقالات خیلی‌ها به من گفتند فلانی نگذاشت به این تیم بیایم یا گفتند فلان آقا مانع از استقلالی‌ شدنم شد. اما دنبال این حرف‌ها نیستم. امسال تمام هدفم این بود که به شرایط آرمانی برسانم و اکنون وضعیت خوبی دارم.
    * استقلال چون بعد از بازی با تراکتور دربی را در پیش دارد، ظاهرا مقابل شما بازی محکمی را ارائه نکند؟
    بازی استقلال با تراکتور سازی مهم‌تر از بازی پرسپولیس است و مطمئن هستم مسابقه زیبایی می‌شود.
    * نه به عنوان بازیکن تراکتور سازی بلکه به عنوان یک هوادار فوتبال، فکر می‌کنی قلعه نویی برنده باشد یا مظلومی؟
    شرایط ما خوب است، اما نباید از استقلال غافل شویم. این تیم حتی زمانی که مهره هم نداشته باشد مسابقه‌ دادن مقابلش سخت است. تراکتورسازی دنبال نتیجه گرفتن است. نشان داده‌ایم می‌توانیم روزهای بزرگی رقم بزنیم. پیروزی ما مقابل ذوب آهن در اصفهان کار کوچکی نبود اگر به عنوان بیننده از من سوال می‌پرسید، استقلال بدون مهره هم تیم سختی است و نمی‌شود تشخیص داد کدام تیم برنده می‌شود. این یک بازی تاکتیکی است. استقلال به ستاره‌هایش متکی است به خصوص فرهاد مجیدی اما تراکتورسازی هم تاکتیک خاصی دارد و روز بازی تاکتیک قلعه نویی مقابل استقلال را می‌بینید.
    * گفته‌ای در صورتی که به استقلال گل بزنی خوشحالی جدیدی نشان خواهی داد. فکر نمی‌کنی هواداران این تیم از تو ناراحت شوند؟
    احترام زیادی برای هواداران استقلال قائلم و آنها در قلب من هستند اما برای هواداران تراکتورسازی هم احترام قائلم. آنها هم به دنبال پیروزی هستند، هر اتفاقی رخ دهد روز بازی مشخص می‌شود.
    * ظاهرا قرار است زیر پیراهن تراکتورسازی لباس استقلال را بپوشی؟
    گفتم که روز بازی همه چیز مشخص می‌شود.
    * قبول داری مسابقه استقلال و تراکتورسازی شبیه دربی است؟
    اگر بتوانیم مقابل استقلال بی استرس باشیم بازی را می‌بریم. ۶ سال در استقلال بودم و همیشه بازیکنان استقلال و پرسپولیس یک مسابقه قبل و بعد از دربی کپ می‌کنند، مخصوصا قبل از دربی من از مصاحبه بازیکنان استقلال متوجه شدم که آنها تمرکزشان روی دربی است و ما بدون شک می‌توانیم از این فرصت استفاده کنیم.
    * نبودن مهدی کیانی به تراکتورسازی ضربه نمی‌زند؟
    وظیفه ندارم راجع به بازیکن حرف بزنم اما کیانی بازیکن خوبی است ولی این را هم می‌دانم تراکتورسازی با نبود یک بازیکن ضربه نمی‌خورد.

شیرزاد: تراکتورسازی خود را برای یک بازی سخت آماده کند

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد، تراکتورسازی بازی سخت و دشواری مقابل این تیم پیش رو دارد و گفت: جمعه روزی به یادماندنی و فراموش نشدنی در فوتبال ما خواهد شد.
    جواد شیرزاد ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز در هفته ششم لیگ برتر گفت: این جمعه، جمعه‌ای فراموش نشدنی برای فوتبال ما خواهد بود و مطمئنا هواداران دو تیم استقلال و تراکتورسازی از یک بازی جذاب و زیبا لذت خواهند برد.
    وی درادامه افزود: با توجه به عدم حضور ملی پوشان در تمرینات این هفته نتوانستیم به طور کامل کارهای تاکتیکی موردنظر کادر فنی را انجام دهیم اما جای نگرانی نیست چرا که آنها بازیکنان باتجربه‌ای هستند و با توجه به حضور در اردوی تیم ملی از هر نظر آماده همراهی تیم در بازی با تراکتورسازی هستند.
    مدافع - هافبک تیم فوتبال استقلال، تراکتورسازی را تیمی خوب و باریشه خواند و خاطر نشان کرد: تیم تراکتورسازی به همراه هواداران خود به ورزشگاه آزادی خواهد آمد تا با کسب امتیاز و با دستی پر به تبریز بازگردد اما با توجه به شرایطی که استقلال دارد فکر نمی کنم آنها به هدفی که دارند، برسند.
    شیرزاد حضور امیر قلعه نویی در تیم تراکتورسازی تبریز را یکی از نقاط قوت این تیم خواند و گفت: با توجه به شناخت کادر فنی تراکتورسازی از استقلال، این تیم در بازی روز جمعه به دنبال آن است که از کوچکترین اشتباه ما استفاده کرده و به گل برسد.
    وی با اشاره به روحیه بالای بازیکنان تیم استقلال گفت: در پنج هفته ابتدایی لیگ توانستیم نتایج بسیار خوبی کسب کنیم و صدرنشین شویم که این مسئله باعث می شود تا با یک روحیه خوب به مصاف تراکتورسازی برویم. ما آماده رویارویی با تراکتورسازی هستیم و مربیان و بازیکنان این تیم باید خود را برای یک دیدار طاقت فرسا آماده کنند.
    تیم فوتبال استقلال تهران از ساعت ۱۸:۴۵ روز جمعه در چارچوب دیداری از هفته ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تراکتورسازی تبریز می رود.

bordobakht

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عمران‌زاده: ورزشگاه را به حدی پر کنید که جا برای تراکتوری‌ها نباشد!

حنیف عمران زاده در مورد بازی تیم ملی برابر قطر اظهار داشت: "بازی خوبی را به خصوص در نیمه دوم ارائه دادیم. باید بیش از سه گل وارد دروازه قطر می‌کردیم اما موقعیت‌های ما هدر رفت و قطر روی یک موقعیت کمرنگ دروازه ما را باز کند. متاسفانه ما از موقعیت‌هایمان درست استفاده نکردیم."
    به گزارش اوج نیوز، وی در مورد بازی استقلال برابر تراکتورسازی گفت: "بازی بسیار حساسی پیش رو داریم. چند بازیکن سابق استقلال در تیم تبریزی حضور دارند و مربی پیشین ما روی نیمکت آن‌ها می‌نشیند. همین مسئله حساسیت‌های خاصی به وجود می‌آورد."
    این بازیکن استقلال افزود: "از هواداران می‌خواهم ورزشگاه را پر کنند تا حدی که جایی برای حضور تماشاگران حریف باقی نماند. آن‌ها یار دوازدهم ما هستند و می‌توانند به ما در پیروزی برابر حریف کمک کنند."

حمودی: یک سال هم برای قلعه‌نویی بازی می‌کنم!

علی حمودی جزو بازیکنانی بود که هر سال از سوی تیم امیر قلعه‌نویی پیشنهاد داشت اما تا به حال نتوانسته در تیم این مربی حضور پیدا کند و امسال هم در نهایت به استقلال پیوست. این اتفاق باعث شد حمودی در یکی از حساس‌ترین بازی‌های استقلال مقابل تیم قلعه‌نویی قرار بگیرد. بازی حساسی که قبل از دربی انجام می‌شود و مدافع خوزستانی تاثیر این بازی را برای دربی خیلی زیاد می‌داند.
    بعد از ۵ هفته به یکی از حساس‌ترین بازی‌های لیگ نزدیک شدیم؛ بازی استقلال و تراکتورسازی که اتفاقا در جدول هم همسایه هستند. این بازی را چطور می‌بینی؟
    این بازی یک بازی سخت و ۶ امتیازی است. حساسیت بالایی هم دارد که بیشتر به حضور استقلالی‌های سابق در تراکتورسازی برمی‌گردد و همین مساله باعث شده تا حساسیت بازی مثل دربی بالا برود.
    فکر می‌کنی بازیکنان سابق استقلال انگیزه مضاعفی برای این بازی دارند؟
    صد در صد، هر بازیکنی در بازی مقابل تیم سابقش انگیزه مضاعفی پیدا می‌کند. خود من هم همین طور بودم و جلوی فولاد انگیزه بالایی داشتم و خیلی تلاش می‌کردم که گل بزنم.
    یعنی بازیکنان مقابل تیم سابقشان می‌خواهند خودشان را اثبات کنند؟
    هر بازیکنی به این صورت است و می‌خواهد مقابل تیم سابقش مخصوصا اگر تیم بزرگی هم باشد خودش را نشان بدهد.
    حتما برای مربیان هم به همین صورت است و مطمئنا قلعه‌نویی در این بازی فقط پیروزی می‌خواهد.
    خب مطمئنا مربی که چند سال در یک تیم بوده دوست دارد مقابل تیم سابقش همیشه پیروز باشد. فاصله امتیازی دو تیم و همان همسایگی در جدول هم حساسیت بازی را زیاد کرده چون تراکتورسازی هم تلاش می‌کند پیروز شود و به صدر بیاید اما ما هم با توجه به اینکه بازی با تراکتور قبل از دربی است می‌خواهیم حتما برنده باشیم تا با یک برد شیرین و آمادگی روحی بالا برای دربی آماده شویم.
    پس قبول داری که بازی قبل از دربی همیشه حساسیت بالایی دارد چون به لحاظ روحی تاثیر زیادی روی بازی می‌گذارد.
    بله، حتما تاثیر دارد چون دربی هم حساسیت خودش را دارد. اگر خوب بازی کنیم و ببریم، انگیزه و روحیه تیم برای حضور در دربی بالا می‌رود.
    اگر ببازید چطور؟ آن وقت نمی‌توانید در دربی خوب باشید؟
    ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که حتما مقابل تراکتور برنده باشیم و با شرایط روحی خوبی در دربی حضور پیدا کنیم اما اگر پیروز هم نشدیم، مطمئنا کادر فنی، تیم را هم به لحاظ روحی و هم بدنی طوری آماده می‌کند که در دربی پیروز شویم. روحیه تیم به شرایط تیم مقابل هم بستگی دارد و فکر می‌کنم الان شرایط تیم ما خیلی بهتر از حریف است.
    تیم قلعه‌نویی این بار حساس‌تر از همیشه است...
    بله، واقعا بازی سختی داریم و باید با تمرکز کامل در این بازی حضور پیدا کنیم.
    علی حمودی جزو بازیکنانی بود که همیشه مورد توجه امیر قلعه‌نویی قرار داشت و حتی از تیم‌های این مربی هم پیشنهاد داشت، این مساله چقدر می‌تواند روی بازی‌ات تاثیر بگذارد؟
    باعث می‌شود که با انگیزه‌تر بازی کنم و توانایی‌هایم را نشان بدهم. من در چند سال اخیر از سوی امیر قلعه‌نویی پیشنهادهایی داشتم اما یکسری مشکلات مانع شد که در تیمش حضور پیدا کنم. به هر حال خیلی دوست دارم با قلعه‌نویی کار کنم و با توجه به اینکه قلعه‌نویی خیلی دوست داشت در تیمش حضور داشته باشم، قول می‌دهم یک سال در تیم این سرمربی موفق بازی کنم.
    تصور نمی‌کنی این حرف باعث ناراحتی پرویز مظلومی شود؟
    نه، مظلومی بزرگ‌تر تیم است و همیشه رفتارش با بازیکنان مثل یک پدر بوده و به فکر پیشرفت بازیکنان و آینده آنها است. مظلومی به مسائل حاشیه‌ای اهمیتی نمی‌دهد و بیشتر برایش مسائل فنی اهمیت دارد.
    پس برای بازی تراکتور و دربی مشکلی نداری؟
    نه، ان‌شاء‌ا... در بازی با پرسپولیس گل هم می‌زنم.
    اما در بازی مقابل پرسپولیس معمولا بدشانس بودی و حتی در آخرین بازی مقابل این تیم اخراج شدی...
    خاطره بدی بود اما دیگر به آن فکر نمی‌کنم و می‌خواهم در دربی جبران کنم.
    خیلی‌ها معتقدند علی حمودی فولاد خیلی بهتر از علی حمودی استقلال است.
    بله، چون استقلال تیم بزرگی است و بازی در آن سخت است اما ان‌شاء‌ا... کم کم در تیم جا می‌افتم و بازی‌های خوبم را برای استقلال انجام خواهم داد. من الان اوایل حضور در استقلال را می‌گذرانم و روزهای اول خیلی برایم سخت بود اما هر چقدر زمان بگذرد، شرایط بهتر می‌شود ، هم خودم هماهنگ‌تر می‌شوم و هم بازی‌های خوبی انجام می‌دهم تا تیم نتیجه بگیرد.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جدال میراث داران آبی/ تیشه فرهاد بر پیکر تراکتور

رقابت های هفته ششم پس از ۲ هفته تعطیلی لیگ به مناسبت برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال ایران در ۲ روز و ۱۷ و ۱۸ شهریور از سر گرفته می شود. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران،‌ در مهمترین این دیدارها استقلال تهران به مصاف تراکتورسازی تبریز و نفت آبادان در یک دربی به مصاف تیم فولاد خوزستان می رود. همچنین، پرسپولیس در یک دیدار حساس رودروی ذوب آهن اصفهان قرار می گیرد.
    * جدال مدعیان، ‌امیر به استقلال رسید
    بلاخره ژنرال به مصاف تیم چند سال رسید. قبلش قلعه نویی که چند سال قبل پس از شدت گرفتن اختلافاتش با واعظ آشتیانی در هنگام حضورش در تیم استقلال از این تیم جدا شد و به طلایی پوشان اصفهانی پیوست در این فصل از رقابت های لیگ برتر هدایت تیم تراکتورسازی تبریز را برعهده گرفته است.
    دیدار فردا شب ۱۸ شهریور استقلال مقابل تراکتور از جذابیت ها و حاشیه های فراوانی برخوردار است.
    هر چند قلعه نویی با این تیم تهرانی زندگی کرده است. حاشیه مهم در این دیدار حضور قلعه نویی در یک طرف و آتیلا حجازی در طرف دیگر است. حجازی که به دلیل اختلافات پدرش با قلعه نویی و مسائلی که بارها در رسانه ها عنوان کرده است چشم دیدن ژنرال را ندارد، در این دیدار بازیکنان تیمش را به رویارویی با شاگردان قلعه نویی می فرستد.
    البته شنیده ها حاکی از آن است که حجازی طی درخواستی از مسئولان استقلال خواسته بود تا در این دیدار روی نیمکت تیم ننشیند. حضور بازیکنان پیشین یک تیم مقابل همان تیم هم از دیگر مسائلی است که در دیدارهای این لیگ قوت گرفته و نمونه بارز آن در این دیدار حضور امیرحسین صادقی در ترکیب تیم سرخپوش تهرانی است.
    استقلال با ۱۳ امتیاز صدرنشین جدول هفته پنجم لیگ برتر است در حالی که تراکتور تنها با یک امتیاز کمتر در رتبه دوم جدول لیگ قرار گرفته است. بسیاری از کارشناسان معتقدند قلعه نویی با توجه به شناختی که از تیم استقلال تهران دارد تیم آماده ای را به میدان مسابقه می فرستد. از طرفی استقلال نیز تیم دست و پا بسته ای نیست و باید دید شاگردان امیر چه پاسخی به سرمربی سابقشان می دهند.
    * دومین دربی لیگ یازدهم، اولیتماتوم مجید و غلام
    پس از دربی نخست که دیدار تراکتورسازی تبریز در مقابل شهرداری همین شهر بود، دومین دربی لیگ برتر دیدار ۲ تیم فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان است که در ورزشگاه تختی آبادان برگزار می شود. بسیاری از کارشناسان معتقدند این دیدار فرصت طلایی بازگشت ۲ تیم نفت آبادان و فولاد خوزستان به شرایط مساعد در لیگ است. اگر چه بحث اولیتماتوم از سوی هر ۲ باشگاه انکار شده است اما ۳ امتیاز این بازی برای هر ۲ تیم حیاتی است.
    شاگردان مجید جلالی در هفته پنجم رقابت های لیگ برتر شکست سنگینی را مقابل استقلال تهران متحمل شدند. نفت آبادان نیز در همان هفته مقابل دیگر تیم تهرانی، پرسپولیس با نتیجه یک بر سه مغلوب شد. هر ۲ تیم فولاد و نفت آبادان احتیاج شدیدی به سه امتیاز این دیدار دارند.
    این دیدار از حیث میزبانی نفتی ها قدری به نفع آنهاست و از جهتی مسابقه فولاد در دربی ها بهتر از نفت عمل کرده است. هر ۲ تیم از لحاظ روحی به پیروزی در این بازی نیازمند هستند و از این حیث دربی خوزستان دیداری تماشایی خواهد بود. این دیدار فردا ۱۸ شهریور در ورزشکار تختی آبادان برگزار می شود.
    * کشتی ملوان به قم رسید، صبا- ملوان
    ملوان که در هفته پنجم رقابت های لیگ برتر به یک تساوی مقابل ذوب آهن اصفهان رسید و با هفت امتیاز در رتبه هشتم جدول هفته پنجم لیگ قرار گرفته است. در شهر قم به مصاف تیم صبای قمی می رود که با ۱۰ امتیاز تیم سوم جدول است. صبا که در دیدار گذشته اش شکست سنگینی مقابل شاگردان درخشان متحمل شد قصد دارد در این بازی با کسب ۳ امتیاز دوباره به روند صعودی خود در لیگ یازدهم بازگردد. دیدار ۲ تیم نیز از جدابیت خاصی برخوردار است.
    * نفت در رادیاتور سایپا می سوزد؟
    نفت تهران که به نتایج قابل قبولی در لیگ یازدهم دست یافت و در دیدار پایانی خود توانست قهرمان فصل گذشته را با یک گل شکست دهد به رویارویی با تیم سایپایی می رود که با برد هفته پنجمش مقابل داماش گیلان با انگیزه به میدان می آید.
    نفت تهران با هشت امتیاز در رتبه ششم جدول لیگ قرار گرفته است و سایپا نیز تنها با یک امتیاز کمتر در خانه ۹ جدول جای گرفته است.
    باید دید تیم فرکی مقابل شاگردان مجید صالح چه عملکردی از خود نشان می دهد و آیا می تواند روند رو به رشد خود در این فصل را ادامه دهد یا نه.
    دو تیم از انگیزه بالایی برخوردارند و رقابت دو تیم نزدیک در جدول همواره تماشایی است.
    * بازی داماش، مس کرمان؛ تیم داماش با بحران مواجه است مس کرمان هم همین طور!
    تنها امتیاز مس کرمان به داماش، شوکی است که توسط تعویض سرمربی به این تیم وارد شد همه منتظرند تا ببینند میرسلاو بلاژویچ مس را چگونه هدایت می کند و آیا این تیم کرمانی از باتلاق ناکامی خارج می شود یا نه.
    * پرسپولیس پس از استارت؛ ذوب آهن خطر بحران جدید برای سرخپوشان
    تیم پرسپولیس تهران که در دیدار هفته پنجم مقابل صنعت نفت آبادان خود را از بحران خارج کرد برای دوباره غرق بحران نشدن نیاز به کسب نتیجه راضی کننده در دیدار هفته ششمش مقابل ذوب آهن دارد از طرفی ذوب آهن به این سادگی به تیمی امتیاز نمی دهد.
    دیدار دو تیم از حساسیت خاصی برخوردار است ذوب آهن با هشت امتیاز در رتبه هفتم جدول و پرسپولیس تهران نیز با ۳ امتیاز کمتر در پله دوازدهم جای گرفته است.
    نتیجه این دیدار بسیار حیاتی است و به طور قطع شاهد دیداری جذاب خواهیم بود. این دیدار امروز ۱۷ شهریور در ورزشگاه فولاد اصفهان برگزار می شود.
    * دایی به مصاف یسیچ می رود؛ شهرداری تبریز- راه آهن
    دایی این بار به مصاف تیم شهرداری تبریز می رود یسیچ که در هفته پنجم شکست سختی مقابل قلعه نوعی متحمل شد، قصد دارد شکست خود را جبران کند.
    دایی نیز پس از برد هفته پنجم مقابل مس سرچشمه با انگیزه به میدان می آید.
    گفتنی است، تیم راه آهن شهر ری به سرمربیگری علی دایی با شش امتیاز در رتبه یازدهم جدول و شهرداری تبریز نیز با پنجم امتیاز در رتبه ۱۵ جای گرفته است.
    دو تیم نیازمند سه امتیاز بازی برای ارتقای مقام خود در جدول لیگ دارند این دیدار امروز ۱۷ شهریورماه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.
    * لوکا در اندیشه جبران! فجر سپاسی- سپاهان اصفهان
    تیم سپاهان اصفهان با سرمربیگری لوکا در هفته پنجم رقابت های لیگ مقابل تیم صنعت نفت آبادان با نتیجه صفر بر یک بازی را به نفتی ها واگذار کرد تا با ۸ امتیاز در رتبه پنجم جدول جای گیرد.
    تیم فجر سپاسی شیراز هم در بازی هفته پنجمش موفق شد سه امتیاز از تیم مس کرمان بحران زده بگیرد تا با پنج امتیاز در رتبه ۱۴ جدول جای گیرد. سپاهان از این دیدار تنها برد می خواهد و حتی به تساوی هم راضی نیست. فجر هم با انگیزه کسب کرده از بازی قبل، به میدان می آید که البته شانس سپاهان در این دیدار بیشتر است. این دیدار ۱۷ شهریورماه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.
    * نخستین عیار شرفی مقابل درخشان؛ مس سرچشمه- شاهین بوشهر
    مس سرچشمه تیم قعرنشین جدول لیگ تا پنج هفته نخست رقابت های لیگ یازدهم است که به تازگی با مسئله تعویض سرمربی مواجه شد.
    شرفی جایگزین سنجری سرمربی سابق این تیم شد که این خود شوکی برای تیم سرچشمه است.
    تیم شاهین بوشهر نیز که در بازی پایانی خود دست به کار بزرگی زد و صبای پرانگیزه را با چهار گل شکست داد در این دیدار با انگیزه ای مضاعف به میدان می رود.
    شرفی فرصت دارد تا در این دیدار تغییرات متعاقب از حضور خود در سرچشمه را به معرض نمایش گذارد اما باید دید شاگردان هجومی حمید درخشان این اجازه را به بازیکنان وی می دهند یا نه.
    تیم شاهین بوشهر با ۸ امتیاز در رتبه چهارم جدول لیگ قرار گرفته است و مس سرچشمه هم با تنها یک امتیاز در رتبه ۱۸ جدول خانه نشین است. تماشای این دیدار نیز خالی از لطف نیست. این دیدار امروز ۱۷ شهریور ماه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود.

استقلال-تراکتور دیداری با سوژه‌های ناب!

ازی استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز بدون شک مهمترین و جذاب ترین بازی این هفته رقابت های لیگ برتر خواهد بود. جدال امیر قلعه نویی و پرویز مظلومی سرمربیان دو تیم در این مسابقه اهمیت زیادی دارد.
    بازیکنانی نظیر امیر حسین صادقی، فرزاد آشوبی و سیاوش اکبرپور که سابقه حضور در استقلال را دارند، برابر تیم سابق خود قرار می گیرند. از طرفی آندرانیک تیموریان بازیکن خط میانی استقلال به علت محرومیت فرصت حضور برابر تیم سال گذشته خود را از دست داد. همچنین وضعیت جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال که نزد هواداران تراکتور محبوبیت فراوانی داشت، مشخص نیست و حضورش به دلیل مصدومیت در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    هواداران تراکتور هم تیم خود را تنها نخواهند گذاشت و قصد دارند تا از تیم خود حمایت کنند. استقلال و تراکتور در رده های اول و دوم جای گرفته اند و قبل از دربی پایتخت می‌تواند، محک جدی برای آبی پوشان باشد.

bordobakht

15. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با زحمت فراوان و از راه زمینی بازیکن عراقی استقلال، خود را به تهران رساند

بازیکن عراقی تیم فوتبال استقلال با زحمت فراوان خود را به تمرینات این تیم رساند.
    به گزارش سرویس ورزشی برنا، جاسم کرار بازیکن عراقی تیم فوتبال استقلال تهران که به کشور خود سفر کرده بود تا با تیم ملی عراق در مسابقات مقدماتی جام جهانی به مصاف تیم ملی سنگاپور در این کشور برود، با زحمت فراوان خود را به تمرین آبی پوشان پایتخت رساند.
    کرار که بعد از دیدار با سنگاپور به عراق رفته بود به دلیل نبود پرواز از عراق به ایران، از مسیر زمینی و با خودرو این مسیر طولانی را طی کرد تا به تمرینات استقلال -که فردا دیدار حساسی با تیم تراکتورسازی خواهد داشت- برسد.
    لازم به یادآوری است، بازی استقلال و تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

قلعه نویی و سومین شکست مقابل استقلال

مقابل استقلال با تیمی که امیر قلعه نویی سرمربی آن باشد یعنی یک دنیا حاشیه به ویژه آنکه این تیم! تیم پرطرفداری همچون: تراکتورسازی بوده و مدعی قهرمانی هم به حساب آید. در این میان حکایت تقابل امیر و استقلال در ورزشگاه آزادی هم جالب توجه است. پرافتخارترین مربی تمام ادوار لیگ برتر تاکنون دو مرتبه در ورزشگاه آزادی برابر استقلال صف آرایی کرده اما حاصلی غیر از ناکامی نصیبش نشده است. امیر تابستان سال ۸۸ با سپاهان با نتیجه یک بر صفر مغلوب آبی پوشان شد و سال گذشته هم دوباره با طلایی پوشان با حساب ۴ بر ۳ مغلوب شاگردان پرویز مظلومی گردید. با این تفاسیر اگر استقلال جمعه هم حریفش را مغلوب کند آنگاه سومین شکست قلعه نویی در آزادی رقم می خورد و این مربی به نوعی در ناکامی مقابل استقلال «هت تریک» خواهد کرد. قلعه نویی تا کنون در آزادی موفق به شکست آبی پوشان تهرانی نشده است.

مظلومی: مشکلم با کروش سر خودخواهی است/ تیم قهرمان ممکن است چند را بازی ببازد حتی به تراکتور!

مظلومی: مشکلم با کروش سر خودخواهی است/ تیم قهرمان ممکن است چند را بازی ببازد حتی به تراکتور!
    ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی می گوید حتی باخت به تراکتور هم نمی تواند مانعی پیش روی استقلال باشد که برای قهرمانی استارت زده است.
    مرتضی رضایی- فرهاد عشوندی :این گفت و گویی است با پرویز مظلومی ، پیش از بازی حساس با تراکتورسازی . او که دو هفته متوالی ملی پوشانش را نداشته این روزها کمی از کروش دلخور است.
    کلا جوانگرایی که هیچ،در نبود ملی پوشان خود نوجوان گرایی کرده اید؟
    بله.ما در این وقفه ای که بین بازی های لیگ برتر افتاد تیم ما خیلی ضربه خورد.ما در حال حاضر ۸ تا ملی پوش داریم و دو سه تا هم مصدوم روی دستمان.تیم ما یکدفعه تهی شد.
    تیم پرستاره این دردسر ها را هم دارد.
    بله.چاره ای نداریم.
    به هر حال شما چند ملی پوش خارجی هم دارید که رفتند. مثل کرار که مصدوم هم شده!
    به هر حال من بازگشت او برای بازی تراکتور امیدواری زیادی دارم.او مصدوم بود و خیلی خوب شد که زیکو سرمربی عراق او را تعویض کرد.کلا بازی های تیم های ملی مانعی شد برای ما.فکر می کنم این بازی ها ترمز ما را کشید.
    اما این دلیل نمی شود.تیمی که خوب باشد؛خوب هم ادامه می دهد.مثلا آندو هم در تیم ملی خوب است و هم در تیم ملی.فرهاد هم همینطور. البته فرهاد آن فروغ استقلال را ندارد!
    همه این هایی که می گویید درست اما به عقیده من فرهاد در تیم ملی خیلی خوب تغذیه نشد.وقتی می گویند استقلال روی کاکل فرهاد می چرخد به این دلیل است که هافبک های ما خوب فرهاد را تغدیه می کنند.اما در تیم ملی از این خبرها نیست.چرا تیم ملی روی کاکل فرهاد نمی چرخد.اینجا بچه ها بازی فرهاد را درک می کنند.
    شما جنجالی ظاهر شدید.اولین مربی ای بودید که علیه کروش انتقاد کردید.الان این قضیه بابا شده وبقیه مربیان مقل قلعه نویی و استیلی هم به جمع منتقدان اضافه شده اند.
    قلعه نویی که دو نفر ملی پوش در تیم دارد!ما خیلی ضربه می خوریم.
    حرفهای تان در انتقاد از کروش خشم و واکنش او را به همراه داشت.
    من انتقاد از تیم ملی نکردم و گفتم این اردوها به ضرر ما است.برداشت بد نشود.
    اما شما می دانستید بازیکنانی که با آنها قرار داد می بندید همه ملی پوش هستند و این اتفاقات پیش می آید.
    درست است اما نه اینکه طوری باشد ما رنگ و روی بازیکنان رو دو هفته نبینیم! این بی انصافی نیست؟شما باشید چه کار می کنید؟ما درقبال باشگاه و هواداران مسئول هستیم.مسئولان سرمایه گذاری کرده اند.هوادار نتیجه می خواهد.تیم ملی ببرد و بالا برود کروش پاداشش را می گیرد اما من چی؟باید پاسخگوی میلیون ها هوادار باشم.
    یک چیزی که در مورد تیم ملی وجود دارد اینکه این تیم به همراه کروش محبوبیت زیادی دارد.طوری که بیش از ۷۰ هزار هوادار را برای یک بازی مثل اندونزی به ورزشگاه می کشاند.تا به حال در شروع مسابقات مقدماتی جام جهانی سابقه نداشته که برای بازی با اندونزی این همه هوادارا به ورزشگاه بیاید.
    ما بازی های بزرگ زیادی داشته ایم که هواداران به ورزشگاه آمده اند.
    بازی های بزرگ نه.بازی با اندونزی.این نشان دهنده این است که انتقاد کردن در شرایط فعلی...
    من انتقاد نکردم.من متناسب با کار خودم دارم حرف می زنم.بازیکنان من در اختیار نیستند.
    ۴۸ ساعت قبل از بازی های لیگ بازیکنان در اختیار شما قرار می گیرند؛ درست است؟
    بله و خدا کند که سالم به دست ما برسند.
    خستگی آنها چطور؟فکر می کنید بتوانند مقابل تراکتورسازی بازی کنند؟
    باید ریکاوری کنم.من نگران این هستم که فرهاد مجید و خسرو حیدری جمعه و سه شنبه بازی کردند و جمعه هم باید بازی کنند.آیا می شود در یک هفته سه تا بازی سنگین انجام داد؟
    شما نگران فرهاد مجیدی نیستید؟اینکه او در این سن و سال با مشکلی مشابه مشکلی که برای کریم باقری پیش آمد روبرو شود.باقری هم زمانی که به تیم ملی دعوت شد در اوج بود اما بازی کردن با آن سن و سال ضربه بزرگی را به او وارد کرد.
    من نگران همه بازیکنانم هستم. نگران بازیکنی که دو هفته رفته و بازی نکرده است.آنها در شرایط مسابقه قرار ندارند.من از کروش انتقاد نمی کنم و نگران وضعیت تیم خودم هستم.کروش کار خودش را می کند و نمی گوید مظلومی چطور باید هواداران را بدهد؟من این را گفتم که دراروپا یا هر جای دیگری که کروش مربیگری کرده آیا بازیکنان تیم ملی را به این شیوه در اختیار او قرا می دادند؟دو هفته؟نهایت ۴۸ یا ۷۲ ساعت.اینجا بحث حرفه ای گری مطرح نیست و بحث خود خواهی پیش می آید.اینکه من موفق شوم!
    یعنی شما معتقدید که بحث شخصی وجود دارد؟
    بله.او می خواهد کار خودش را انجام بدهد.
    کروش جلسه ای در این زمینه با شما نداشته؟
    اصلا.من مربی که شش تا ازبازیکنانم در اختیاراو هستند جلسه ای با کروش نداشته ام.
    اما هر مربی دیگری هم به جای کروش باشد باز این انتقادات نسبت به تیم ملی وجود دارد.
    من از روزی که کروش به ایران آمد همیشه از او حمایت کرده ام.مربی بزرگی است و او را قبول دارم اما این شیوه را نمی پسندم.من برای خودم و تیم خودم این حرف ها را می زنم.وقتی ۷۰ هزار هوادار به ورزشگاه می آید دوست دارد تیمش برنده باشد.حالا کروش پس از مدت ها توانسته این تعداد نفر را به ورزشگاه بکشاند.ان شاءالله که همین طور ادامه داشته باشد.
    هنوز خبری از فریدون زندی در ترینات استقلال نیست.فریدون بر می گردد و در تیم شما بازی می کند؟
    بله.از هفته آینده او به جمع ما اضافه می شود.
    یک سری دلخوری هایی پیش آمده بود که..
    نه اصلا دلخوری نبوده.اتفاقی هست که افتاده.پژمان منتظری هم مصدوم شد و دوباره برگشت.مصدومیت تقصیر بازیکن نیست.
    بازی با تراکتور را چطور می بینید.یک بازی مهم و حساس.هم برای شما و هم برای امیر قلعه نویی.
    بازی حساسی است به خصوص اینکه قبل از داربی برگزار می شود.
    شما خودتان هم در تراکتورسازی بازی کرده اید؟
    بله من دو سال در این تیم بودم.دوران خوبی هم داشتم در این تیم.
    رقابت با امیر قلعه نویی.شما در استقلال به او نباخته اید.
    با امیر رقابت و رفاقت داریم و به آنها هم احترام می گذاریم.من با امیر رفیق هستم و با هم ارتباط کاری هم داریم.او رفیق من است.
    تیم شما در شرایط قهرمانی قرار دارد اما اگر این بازی را ببازید به نظر این شرایط کمی سخت می شود.
    یک تیمی که قهرمان می شود چند تا باخت هم می آورد.
    حتی اگر این بازی را ببازد؟
    حتی اگر این بازی را ببازد!ما استارت را برای قهرمانی زده ایم.نمی شود تیمی که قهرمان می شود همه بازی هایش را ببرد.
    در یکی از مصاحبه هایتان گفته بودید که می خواهید هت تریک بردن قرمزها را انجام بدهید.برد فولاد،تراکتور و پرسپولیس!
    یک خورده شیطونی کرده اند.هواداران ما به رنگ قرمز حساس هستند و بازیکنان ما هم وقتی حریف قرمز می پوشد تمام تلاش خود را می کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند.
    در مورد جو ورزشگاه در بازی با تراکتور سازی حرف می زنید؟
    قدم همه هواداران تراکتور سازیروی چشم ما.با هماهنگی ان شاءالله اتفاقی نمی افتد.برعکس بازی قبل که آنها هواداران ما را به ورزشگاه راه ندادند ما ۱۰ درصد آنها را به آزادی راه می دهیم به این شرط که در بازی برگشت آنها هم ۱۰ درضد به ما سهمیه بدهند.

bordobakht

17. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

19. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •