تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 186 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیا کلا نا امید کننده نشون داده! اعتماد به نفسش پایینه و عملکرد های ضعیفی هم داشته این بازی هم که روی اشتباه دفاع و دخیا باختیم. کلا لیندرگارد دروازبان بهتریه هربار هم تو دروازه بوده کم اشتباه ظاهر شده!! خوب در عجبم که چجوری تونستیم به تیم ته جدولی بلکبرن ببازیم!! اونم تو اولد ترافورد! یکی از عجایب سال 2011 بود!! 2-2 که شد گفتم حتما میبریم بازیو!! جالبه چلسی هم باخت!! البته فکر کنم سیتی به راحتی ببره و بره صدر جدول. مفت فرصت طلایی و از دست دادیم!!
    امسال برعکس پارسال شده! تو اولد ترافورد گند میزنیم خارج از خونه همرو میبریم!!!

2. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اين مدافع صرب در ديدار منچستريونايتد مقابل باسل در ليگ قهرمانان دچار آسيب ديدگي شد و ادامه رقابت هاي اين فصل را از دست داد.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد که نمانیا ویدیچ کاپیتان تیمش، عمل جراحی زانویش را با موفقیت پشت سر گذاشته و می تواند فصل آینده برای این تیم بازی کند.
    فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او روز چهارشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت و اکنون شرایط خوبی دارد. به این ترتیب او می تواند فصل آینده ما را همراهی کند."
    سرمربی اسکاتلندی همچنین تایید کرد که چند بازیکن مصدوم این تیم از جمله اندرسون در آستانه بازگشت به میادین هستند.

" بازگشت اندرسون فوق العاده است. او پیشرفت زیادی داشته. او به خوبی تمرین می کند ما شرایط او را زیر نظر داریم زیرا او هنوز باید تلاش زیادی بکند اما به تیم بازخواهد گشت.
    فابیو نیز فاصله زیادی با بازگشت ندارد. او تا 10 روز آینده به تیم بازخواهد گشت. جانی اونز و اسمالینگ نیز در یکی دو هفته آینده تیم را همراهی خواهند کرد."
    او همچنین در مورد شرایط کلورلی گفت:" از دست دادن کلورلی یک ضربه بزرگ است. به نظر من او می تواند بهترین هافبک بریتانیا شود. او آینده درخشانی دارد و غیبتش برای ما بسیار ناامید کننده است."
    شبکه ورزش

4. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برباتوف:بايد از همه فرصت هايم استفاده کنم

بعد از اينکه فرگوسن تاييد کرد قصد دارد قرارداد اين مهاجم 30 ساله را تمديد کند، او اعلام کرد مي داند که هنوز بازيکني کليدي براي شياطين سرخ است.

دیمیتار برباتوف مهاجم منچستریونایتد، بعد از اینکه مدیران این باشگاه اعلام کردند قصد دارند قرارداد این بازیکن را تمدید کنند گفت تا زمانی که در برنامه های فرگوسن جای داشته باشد، در اولترافورد خواهد ماند.
    این مهاجم بلغاری در رقابت های این فصل فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی پیدا نکرد اما در یکی دو دیدار اخیر فرگوسن او را از ابتدا به میدان فرستاد. برباتوف نیز از این فرصت استفاده کرد و در این دو دیدار 5 گل به ثمر رساند.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" همیشه در مورد آینده من شایعاتی وجود دارد و باشگاه هایی هستند که ابراز علاقه می کنند. اما تابستان گذشته منچستری ها گفتند که به من نیاز دارند و همین برای من کافی بود.
    به عنوان یک بازیکن حرفه ای، دوست دارم در همه دیدارها حضور داشته باشم بنابراین باید از همه فرصت هایم استفاده کنم تا تردیدی در مورد آینده ام وجود نداشته باشد.
    شبکه ورزش

6. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز خلاصه بازی رو گرفتم و دیدم... چون باختمون کاملا خلاف پیش بینی همه طرفدارای یونایتد بود، یه آنالیز شخصی از چند اتفاق تو این بازی بگم:

واقعیتش بعد دیدن، به این نتیجه رسیدم که دخه آ واقعا مقصر اصلی باخت نیست... شما به ارنج تیم یه نگاه بندازی:
    چهار بازیکن تیم تو پست هایی بازی می کردند که واقعا پست تخصصیشون نیست و رافائل داشت جایی بازی می کرد (اونم تو اولین بازی پریمیر لیگ این فصلش) که من یادم نمیاد اونجا بازی کرده باشه... حتی به این چهار بازیکن به پارک هم میشه اشاره که به خاطر آچار فرانسه بودن پارک (مثل جونز) صرف نظر می کنم ازش.

سر الکس هم بنده خدا تقصیر نداره... تیم به شدت تو بحران مصدومین قرار داره... هر چند به نظر من این ارنج با کمی تغییر می تونست بهتر جواب بده، مثل ترکیب پایین:

البته مسلما سر الکس شرایط تیم رو بهتر از منه طرفدار میدونه که وینگر و هافبک میانی رو در دفاع استفاده کرده و دفاع راست و هم ماجم نوک رو در خط هافبک به کار گرفته.

گل اول بلکبرن:
    یکی از مسخره ترین پنالتی ها رو دادیم به بلکبرن، در صورتی که هیچ خطری تهدیدمون نمی کرد، چون تجمع بازیکنانمون در خط دفاع بسیار بالا و بیشتر از بازیکنان بلکبرن بود (که البته واقعا هم نیازی به این تراکم بالا در خط دفاعی نبود). 10 یونایتدی نزدیک به دربازه بودن و فقط چیچاریتو جلو بود در حالی که 7 یاز از بلکبرن رو به سوی دربازه منچستر بودند. این تجمع در محوطه جریمه عجیبتره و ما 7 به 3 نفر نسبت به حریف برتری داریم...

و واقعا برام عجیبه در حالی که والنسیا منتظره توپ بیاد بهش برسه (تو پستش در این بازی) برباتوف تو یه مداخله که ضرورت نداره، با کشیدن پیراهن باعث پنالتی میشه در حالی که میتونست مثل چیچا تو میانه زمین باشه یا حداقل به واسطه قدرت بالای سرزنیش مثل ولبک فضاهای خالی رو پوشش میداد:

گل دوم بلکبرن
    فکر کنم آنالیز motd کاملا دقیق باشه... واقعا تو صحنه اوت، اندرسون، پارک و حتی والنسیا کدوم یار رو گرفتند که این فضای خالی ایجاد شده قابل توجیه باشه (سوای از لایی خوردن دخه آ)؟ تیم تو این صحنه باز برتری عددی داره.

واقعا داوید تو گل دوم بدشانس بود که یکوبا تونست از دو تکل کریک و جونز فرار کنه و دقیقا از بین دو پاش بره تو گل...

گل سوم بلکبرن:
    خروج دخه آ مشابهش تو لیگ خودمون یافت میشه... به شدت احمقانه و ضعیف... ولی در کنارش یارگیری ضعیف از کریک , عملکرد نه چندان جالب رافائل در تیر یک مزید بر علت شد... ولی بدون شک مقصر اصلی رو گل سوم دخه آ بود... من سر گل سوم پیش خودم گفتم این گرانت هنلی که رو دست دخه آ سر زد از دخه آ صد در صد قد بلند تره... بعد دیدم قد دخه آ 193 سانته و قد هنلی 188! تازه دقت کنید دست های دخه آ هم بیاد رو سرش قدش از دو متر میزنه بالا! جالب هنلی با دورخیز نپرید... پرشش در جا بود! در حالی که دخه آ با دورخیز اومد پرید!!

البته خداییش یه نمونه هم رو دخه آ خطا شد:

در مجموع تیم خصوصا خط دفاعی که دو مهره اش کاملا تو پست غیر تخصصی شون بازی می کردند، شدیدا ضعیف بود و البته ارنج فرگوسن هم حداقل ظاهرش می گفت اشکال داره...
    مجموعا درباره دخه آ هم سوای اشتباهاتش باید دقت کنیم لیندگارد حداقل از نظر سنی پرتجربه تر از دخه آست. ضمن اینکه شکی نیست که داوید سرمایه باشگاه یونایتد هست و راحت 15 الی 20 سال دیگه می تونه دربازه بان 1 یونایتد باشه. باید بهش فرصت داد.
    آخر بازی هم همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کرد شاهکار کین رو دیدیم!! در کنار اینها نانی هم شدیدا ضعیف ظاهر شد...
    امسال برعکس پارسال شده! تو اولد ترافورد گند میزنیم خارج از خونه همرو میبریم!!!
    دقیقا! من احساس می کنم سوای از مصدومان یه نمونه زیادی تو OT با غرور و دسته کم گرفتن حریف بازی می کنیم... ضمن اینکه حضور اندرسون و رافائل از معدود اتفاقات خوب این بازی بود./
    راستی نکته جالب این بازی فیس های جدید از بازیکنان یونایتد بود! دخه آ که صورتش رو اصلاح کرده بود (با ریش خوش قیافه تره)، نانی و اندرسون هم:

پرحرفی کردم پیج رو با عکس های متعدد سنگین کردم... شرمنده
    یاعلی

8. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این هم مشکل جدید رونی:
    شکست يونايتد نتيجه اختلاف روني و فرگوسن

الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد، وين روني، را از ترکيب تيم مقابل بلکبرن کنار گذاشت و به نظر مي رسد خشم او آينده اين بازيکن را در هاله اي از ابهام قرار داده است.

منچستریونایتد در دیدار با بلک برن 3-2 شکست خورد. رونی در این دیدار به دلایلی نه چندان مهم یعنی صرف شام همراه با خانواده در روز باکسینگ دی از همراهی این تیم محروم شد.
    جانی ایوانز و '''' دارن گیبسون هم تیم های رونی نیز همراه با خانواده شان به آنها ملحق شدند تا این روز و نیز پیروزی پنج بر صفر برابر ویگان را جشن بگیرند.
    گفته می شود که رونی، ایوانز و گیبسون در سراسر جلسه تمرین روز سه شنبه در این باره و این که چه اوقات خوشی داشتند با یکدیگر صحبت می کردند. تا اینکه حرفهای آنها به گوش فرگوسن می رسد و او رونی را به دفترش احضار می کند تا بگوید از این وضعیت به هیچ وجه راضی نیست.
    منچستریونایتد همچون سایر باشگاه های انگلیسی ضوابط و مقررات سختی را برای رفتار بازیکنانش اعمال می کند که تخطی از آنها مشمول تنبیهات و مجازات خاصی خواهد شد.
    به دستور سرمربی منچستریونایتد این سه بازیکن وادار به تمرینات اضافه در روز چهارشنبه که روز تعطیلشان بود ؛ شدند و جمعه شب هم به رونی گفته شد که از ترکیب تیم در دیدار با بلک برن رورز کنار گذاشته خواهد شد.
    ممکن است رونی شش جلسه از همراهی تیم محروم شود هرچند که او معتقد است این میزان سخت گیری یک بی عدالتی آشکار است.
    مجازات این بازیکنان به این حد ختم نشد. یکشنبه صبح که همه بازیکنان تا پس از صرف ناهار فرصت استراحت داشتند به رونی، ایوانز و گیبسون گفته شد که باید به جای استراحت تمرین اضافه بکنند.
    پس از آن رونی از روی نیمکت به تماشای بازی منچستریونایتد و بلک برن پرداخت. رونی همیشه گفته است تحت هر شرایطی می خواهد در تمامی بازیهای منچستریونایتد حضور داشته باشد؛ ولی نشانه های سردی روابط او و فرگوسن در چند هفته پیش از نگاه رسانه های انگلیسی پنهان نماند.
    نخستین جرقه این اختلاف زمانی زده شد که رونی در یک برنامه سالانه در باشگاه معمایی در باره سرمربی خود مطرح کرد.
    در این برنامه باشگاه، ابتدا تیم بازیکنان منچستریونایتد که رونی و ایوانز هم در آن حضور داشتند تیم کارکنان منچستریونایتد با هدایت فرگوسن را شکست داد. پس از این بازی، رونی رو به جمعیت حاضر در سالن باشگاه به طرح معمایی پانتومیمی (بدون کلام) پرداخت. او به سبک دیوید بکام تعظیم کرد و با انگشت فرگوسن را نشان داد.
    پیش از آن که فرگوسن این حرکت رونی را ببیند؛ او رویش را برگرداند و آرام ایستاد. ولی سرمربی اسکاتلندی از واکنش دیگران متوجه شد که پاسخ معمای پانتومیمی رونی یادآوری زمانی بوده که او (فرگوسن) با پرتاب کفش به سوی بکام در رختکن تیم، ابروی او را زخمی کرده است.
    در آن مراسم رایان گیگز پاسخ صحیح این چیستان را داد. فرگوسن هم که ابتدا از این حرکت رونی متحیر مانده بود، لحظاتی سکوت کرد و سپس گفت: این کار برایت هزینه خواهد داشت.
    رونی که سال گذشته قصد جدایی از منچستریونایتد را داشت، در اقدامی شگفتی انگیز چرخشی 180 درجه ای نشان داد و قراردادش با این باشگاه را تا سال 2015 تمدید کرد.
    در صورتی که این دو نتوانند اختلافات خود را حل کنند؛ هزینه آن را بطور قطع باشگاه منچستریونایتد خواهد پرداخت.
    منچستریونایتد در دیدار با بلک برن رورز این فرصت را داشته که با سه امتیاز بطور موقت به صدر جدول لیگ برتر برود؛ ولی غیبت رونی و شکست مقابل رورز این فرصت را از این تیم گرفت.
    رونی، گیبسون و ایوانز هر سه در دیدار با ویگان که با نتیجه پنج بر صفر به سود منچستریونایتد تمام شد حضور داشتند.
    دیدار بعدی منچستریونایید روز چهارشنبه برابر نیوکاسل خواهد بود.

به نظر من تقصیر رونی نبوده،من اون برنامه ای رو که میگه رو لینکش توی این تاپیک گذاشتم و خودم هم دیدمش.واقعا تقصیر رونی نبود.جملش فکر کنم این بود:
    Bend it Beckham
    رونی هم با اشاره کردن به فرگوسن و پرتاب کفش بود که گیگز تونست حدس بزنه و ادامه ماجرا.
    نباید این طوری پیش بره!

10. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جدا عجب فصل جالبی شده ! سیتی هم باخت .اونم با گل دقیقه 93 ! دوباره هم امتیاز شدیم . بازی بعدیشون هم با لیورپوله که شاید دوباره امتیاز از دست بدن .
    -----------------
    ای خدا اگه دیروز فقط یه امتیاز گرفته بودیما !

12. 6 کاربر از el magnifico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با و ر نکردنیه!سیتی باخت! خداوکیلی این باخت ها همچین بی ارتباط با بازی های فشرده تو آخر دسامبر و ژانویه نیست ها...
    ای خدا اگه دیروز فقط یه امتیاز گرفته بودیما !
    باز خدا رو شکر اختلافمون با سیتی فقط رو تفاضل گل! تفاضل گلی که درست مثل قبل بازی با بلکبرنه.
    پ.ن:
    اووووف! سیتی با ناداوری باخته! گل ساندرلند آفساید بوده:

Last edited by pcforlife; 01-01-2012 at 21:09.

14. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خدا رو شکر که سیتی هم امتیاز داده.
    نمیدونم غصه دیروز رو بخورم که باختیم یا خوشحال باشم که سیتی نتونست اختلاف امتیازی ایجاد کنه.دچار دوگانگی حس شدم

راستی توی سایت گل خوندم که فرگی گفته نمیخوایم بازیکن جدید بگیریم.نمیدونم سیاست به خرج داده یا واقعا نمیخواد کسی رو بگیره.

16. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: 3 سال دیگر هم هستم و تمام

سایت گل – سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد در جشن تولد 70 سالگی اش اعلام کرد که سه سال دیگر در منچستریونایتد باقی خواهد ماند و بعد از آن فوتبال را کنار خواهد گذاشت. این مربی تمام نشدنی که یک دهه پیش و در ÷ایان فصل 2001 و 2002 در گفت وگو با مجله فیفا خبر از بازنشستگی قریب الوقوع اش داد، به این تصمیم عمل نکرد و در پست خود باقی ماند و دوباره عناوین بسیاری را فتح کرد.

. فرگی از آن زمان تاكنون این تیم را چهار بار به قهرمانی لیگ رسانده است. او 27 جام مهم را با یونایتد از جمله پنج جام حذفی انگلیس و دو عنوان لیگ قهرمانان اروپا تصاحب كرده است.

فرگوسن که مهم ترین چهره فوتبال جهان در دو دهه گذشته به شمار می رود، تنها مشکل برای ادامه فعالیت را مساله سلامتی اش می داند. نکته ای که او در گفت وگوی آخرش پس از بازی بلکبرن به آن اشاره کرد. منچستریونایتد که می توانست سال 2011 را با صدرنشینی تمام کند، دیشب با شکست غافلگیر کننده در خانه مقابل بلکبرن، حریف خود سیتی را به صدر هل داد.

فرگوسن گفت: همیشه برد با ما نیست، من شكست های زیادی داشته ام. اما شكست ها در مقایسه با پیروزی ها ناچیز بوده است. مردم می گویند ما برندگان خوبی هستیم، اما بازندگان خوبی هم هستیم. علت آن این است كه خیلی فرصت باخت را نمی دهیم. او این فصل، معدودی پسرفت داشته است؛ منچستر یونایتد در مرحله گروهی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و برای عنوان قهرمانی لیگ با چالش دشوار رقیب خود منچستر سیتی روبروست. در شرایطی كه منچستریونایتد در حال حاضر در مرحله بازسازی قرار دارد، فرگوسن گفت كارهای زیادی مانده كه باید انجام شود.

وی گفت: ما باید به پیروزی در لیگ ها ادامه دهیم و برد جام اروپا برای باشگاه ما مهم است.فرگوسن در بهش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که دلیل نگرانی هواداران تیمش را درک می کند:« می دانم که آنها شک دارند که آیا یک مرد 70 ساله می تواند تیم را هدایت کند یا نه. ولی من انرژی لازم برای انجام یک کار با این توقعات بالا را دارم. در این سن و سال مهمترین نکته سلامت است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فرگوسن: در ژانويه بازيکن نمي خريم

فرگوسن از مشکلات خط دفاعي تيمش به خوبي آگاه است اما تاکيد کرد که به دنبال خريد بازيکن جديد نيستند.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و قصد ندارد در بازار ژانویه بازیکن جدید بخرد.

شیاطین سرخ روز گذشته مقابل بلکبرن شکست خوردند تا فرصت صعود به صدر جدول لیگ برتر را از دست بدهند.

در حال حاضر چند بازیکن اصلی یونایتدها از جمله نمانیا ویدیچ، جانی اونز، ریو فردیناند و کریس اسمالینگ مصدوم هستند و نمی توانند برای تیم شان به میدان بروند.

فرگوسن از مشکلات خط دفاعی تیمش به خوبی آگاه است اما تاکید کرد که به دنبال خرید بازیکن جدید نیستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چرا باید به دنبال خرید بازیکنان درجه دو باشیم؟ ما در حال حاضر از همین بازیکنانی که داریم، راضی هستیم.

ک دام باشگاه حاضر است بهترین بازیکنانش را در ژانویه بفروشد؟ فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ دهد.

دوست دارم یکی دو بازیکن جوان را به طور قرضی به خدمت بگیرم اما در حال حاضر به بازیکنی نیاز نداریم.

رایان گیگز و مایکل کریک در شرایط فوق العاده ای قرار دارند. خوش شانسم که بازیکنانی مانند پارک جی سونگ، والنسیا و گیگز را در اختیار دارم که می توانند در چند پست بازی کنند و گزینه های بیشتر در اختیار من قرار دهند.

مشکل اصلی ما در قلب خط دفاعی است. این تنها نقطه ای است که باید مراقب آن باشیم. در خط حمله و میانی شرایط خوبی داریم."
    شبکه ورزش

20. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •