آقااااااااااااااااااااااا اااااا من شاتل داشتم قبلا واقعا عالی بود از این نظر ها !
هرکی مسی هست بره رو طرح های دیگه که پشیمون میشه !
کدوم طرح ها ؟؟ ! باز طرح جدید ؟ میشه بگی کدومان دقیقا ؟از این طرح های جدید که گذاشتن کدوما شبانه رایگان داره![]()
آقااااااااااااااااااااااا اااااا من شاتل داشتم قبلا واقعا عالی بود از این نظر ها !
هرکی مسی هست بره رو طرح های دیگه که پشیمون میشه !
کدوم طرح ها ؟؟ ! باز طرح جدید ؟ میشه بگی کدومان دقیقا ؟از این طرح های جدید که گذاشتن کدوما شبانه رایگان داره![]()
دوستان من از تو سایت 2030.goldnet رمز عبورمو تغییر دادم. این رمز عبوری که تغییر دادم حالا برای اتصال به اینترنتمه یا فقط برای ورود به پنل کاربری؟ اگه مال ورود به سیستم کاربریه پس چطوری میتونم پسورد کانکشنمو تغییر بدم؟
حالا کی گفته بری از صبانت بگیری.
از یک شرکت دیگه.
میدونم شما ها فقط به خاطر قیمت کمتر چسبیدید به مخابرات.![]()
دلیل کمیم نیست...... البت من کلا خطم فیبر نوریه......... ولی قیمت کمتر دلیل کوچیکی نیست....حالا کی گفته بری از صبانت بگیری.
از یک شرکت دیگه.
میدونم شما ها فقط به خاطر قیمت کمتر چسبیدید به مخابرات.![]()
همینا که برا عید راست وریست کردن دیگه توشون طرح بعثت نبود که؟
والا من توی این چند سال از همه نوع شرکت گرفتم و همیشه هم تو یه رنج قیمتی خاص که میشه بودجه مورد نظرم برا اینترنت توی زندگی استفاده کردم
ولی ببخشیدا شوما کلا ساز مخالفید میگید دانلود شبانه یعنی چی ما رو بدبخت کردین ، برین یجا دیگه بگیرین چرا چسبیدین به مخابرات و.... - به همون خاطر که شما چسبیدینفیبر نوری ست وایمکس و وایرلس و.. نمرده که
![]()
وایمکس بهترین سرویسش هم مفتش گرونه.
پینگ های نجومی داره که نگو و نپرس.
اینا رو میگی ؟
اره مگه همینا نیست طرح های جدید که گذاشتن؟
آقا امروز یه چیزی دیدم دیگه کفری شدم در حد لالیگا ...
قیمت هر یک گیگ شارژ نت 4200 تومن هر یک ماه اضافه هم 4200 تومن
این بود اون 30 درصد تخفیف ؟ یا 30 درصد افزایش؟
والا به اینا اعتباری نیست !
برو امور مشترکین یا مخابرات ببین بعثت هست یا نه
من که راضیم ازش
یه خبر دارم که 50 50 هست ! (فعلا در حد شایعه حساب کنین)قیمت هر یک گیگ شارژ نت 4200 تومن هر یک ماه اضافه هم 4200 تومن
تا 23-30 روز دیگه قیمتا میاد پایین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)