در مورد دمای بحرانی که میگید به cpu بستگی داره میشه توضیح بدید؟
جایی خوندم لپتاپ ها برای کار در دمای 60-70 درجه طراحی میشن.این درسته؟
در مورد دمای بحرانی که میگید به cpu بستگی داره میشه توضیح بدید؟
جایی خوندم لپتاپ ها برای کار در دمای 60-70 درجه طراحی میشن.این درسته؟
Last edited by hamed29; 22-05-2012 at 14:25.
Intel® Core™ i7-2670QM Processor دمای بحرانی 100 درجه
Intel® Core™ i5-3450 Processor دمای بحرانی 67.4 درجه
Intel® Core™ i3-2100T Processor دمای بحرانی 65 درجه
دمای بحرانی بقیه Core™ i های الان شرکت اینتل تو همین مایه هاست!
به این دما اضافه کنید دمای 50 تا 80 درجه کارت گرافیک،دمای 40 درجه هارد و ...
دمای 60 تا 70 برای لب تاب های الان یه دمای معمولیه
خدا بخیر کنه آینده رو !
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majid4mi; 22-05-2012 at 16:57.
دوستان من تازه این مدل رو خریداری کردم و الان با مولتی تاچ یه کم مشکل دارم !
ci5 هست و وقتی من درایور تاچ پد رو نصب میکنم تو تنظیمات موس در کنترل پنل سربرگ تنظیمات dell نیست !!!!
(این رو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چه کار کنم که فعال بشه مولتی تاچ؟
دوست عزیز مبارکتون باشهدوستان من تازه این مدل رو خریداری کردم و الان با مولتی تاچ یه کم مشکل دارم !
به نظرم درایور اشتباه دانلود کردید. من از صفحه درایورهای خودم چک کردم و آدرس درایور تاچ بد این هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ci5 هست و وقتی من درایور تاچ پد رو نصب میکنم تو تنظیمات موس در کنترل پنل سربرگ تنظیمات dell نیست !!!!
(این رو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درایور که نصب شده پاک کنید و درایور که لینکشو گذاشتم نصب کنید. لطفا نتیجه کارو اینجا بگید.چه کار کنم که فعال بشه مولتی تاچ؟
دوستان میشه رو ۵۱۱۰ سیمکارت نصب کرد؟سمت چپش یه خشاب داره،روش میشه رم انداخت،سیمکارت چطور؟
آره میشه
فقط باید مودمش رو جدا بخرین
دوستان میشه کیبرد این لب تاب رو با یه چراغ دار عوض کرد؟
اون به اصطلاح خشاب که میگید جای رم هست و قسمت مربوط به سیمکارت در داخل جای باطری هست.البته فقط در مدل های سفارشی می تونید ازش استفاده کنید.
یعنی اگه مودم بگیریم حله مثلا میشه باهاش وصل شد اینترنت و ...؟ کسی امتحان کرده، یعنی واقعا جواب میده؟
من جای باتری رو چک کردم ولی نمیدونم کجاش سیمکارت میخوره.
منظورتون از سفارشی چیه؟
منظورتون اینه که همه ی این لپتاپ ها جای سیمکارت ندارن،درسته؟
در اون قسمتی که درب باطری بسته میشه یک شکاف برای سیم کارت هست و توی دفترچه اش این طوری نوشته که برای این که بتونیم سیم کارت بهش وصل کنیم باید به کارخانه سفارش بدیم.فکر نمی کنم از این کارها بتونیم از ایران انجام بدیم.بنظر من سیم کارت رو ولش کن می تونی از طریق موبایل و بلوتوث به اینترنت وصل بشی اینترنت نامحدود با 10000 تومان در ماه در اختیارت خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)