میشه این ساختمان پزشکان رو ول کنید درباره سریال های دیگه بنویسید...........
الان چند وقت تموم شده ؟ ؟؟؟؟![]()
میشه این ساختمان پزشکان رو ول کنید درباره سریال های دیگه بنویسید...........
الان چند وقت تموم شده ؟ ؟؟؟؟![]()
گل گفتید ! همش باید توی بروز شده ها ببینم و غصه بخورم که چرا تموم شد !
در مورد سه دونگ سه دونگ بنویسید !
انصافا چندتا دیوونه خوردن به پست هم !
گل گفتم ولی تشکر نکردی که چه فایده ....![]()
به خاطر پسرم نویسندگی را کنار گذاشتم!
شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب میشود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور میگوید:نیوانا با مادرش زندگی میکند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی میگذارم که ...
شفاف:شقایق دهقان، بازیگر نقش خانم شیرزاد در سریال ساختمان پزشکان، پس از بازی موفق خود در ساختمان پزشکان، خاطره به یاد ماندنی در ذهن مخاطبان تلویزیون برجای گذاشت. مجله «شهرزاد» در شماره اخیر ۳۳ خود، مصاحبه اختصاصی با این بازیگر داشته است.
شقایق دهقان همسر محراب قاسم خانی یکی از نویسندگان این سریال در مصاحبه خود از مشکلات مادر شدن و شرایطی که منجر به ترک نویسندگی او شده است سخن به میان آورده و عنوان کرده «قبل از اینکه نویان بدنیا بیاید، من کارهای نویسندگی هم میکردم، ولی الان واقعا نمیتوانم. بخصوص اینکه نوشتن احتیاج به تمرکز دارد و خودم باید برای آن برنامه ریزی کنم».
دهقان همچنین عنوان کرده که تلاش میکند بیشتر وقت خود را در کنار فرزندش سپری کند اگر چه گاهی اوقات «اگر کاری را خیلی دوست داشته باشم انجامش میدهم. مثلا سال گذشته برای بازی در سریال «گمشده راما» قویدل یک هفته به شمال رفتم».
خانم شیرزاد ساختمان پزشکان در خصوص زنان عنوان کرده «اصولا زنهایی ار میپسندم که خودشان زندگی اشان را میچرخانند، به کسی تکیه نمیکنند و روی پای خودشان هستند».
شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب میشود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور میگوید «نیوانا با مادرش زندگی میکند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی میگذارم که مثل اسم تو با «ن» شروع شود. من برایش مادر نیستم چون خودش یک مادر خیلی خوب دارد که همه زندگیاش را برای دخترش میگذارد، ولی من و نیروانا رابطه دوستانه همراه با احترام برای هم داریم.
گفتگوی شقایق دهقان با این مجله حاوی مطالب دیگری چون اصول تربیتی فرزندش، حضور او به همراه همسرش بر سر کار و... میشود. دهقان در حال حاضر با حضور در کنار پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما در خانواده ای هنری زندگی می کند و در آینده بایستی منتظر کارهای جدید او بود.
حذف شود.
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
Last edited by legolas 224; 08-08-2011 at 16:18.
اینو درست میگی
اولش بد نبود ---------- ولی یواش یواش داره خیلی به مزه میشه.![]()
امان از تعصب
خدا رو شكر كه بالاخره بعد از 3000 سال توي ايران يه سريال فاخر به نام ساختمان پزشكان ساخته شد كه كوچكترين عيب و نقصي نداشت كه پس از اتمام پخش آن 3 روز عذاي عمومي اعلام شد اما دستهاي پشت پرده اجازه اعلام آن را به مردم و رسانه ها نداد.
اما مردم ايران(!!؟؟) در حركتي خود جوش تا مدتها تاپيك سريال را بالا نگه داشتند . و كوچكترين نظر مخالفي را سركوب كردند .
و اساسا كساني كه با اين سريال مخالفند ، يا بي عقلند يا بي خرد يا ديوانه زنجيري .... كه بهتره خودشون رو به ساختمان پزشكان ، مطب دكتر نيما افشار معرفي كنند .
مثال :
مخالف : حالا همچين بي عيبم نبود
مردم ايران (!!؟؟) : ساكت ..... بي عقل ... خودتي ...... بي خرد ........ عقب افتاده ....... ديوانه ...... بزنم اين چارتا استخونا تو صورتت خورد كنم ؟ ...... ديگه نبينما ..... ديگه نشنوما ....... بوق ... ... بوق ..... بوووووووووووووقق ............
مخالف :![]()
سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!
حامد![]()
علیک سلام !سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!
حامد![]()
یکی بیاد این اسپم کده رو قفل کنه.
مجید![]()
بابا این تاپیک رو قفل کنین هی میاد بالا دلمون تنگ میشه واسه سریال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)