۲۰۵-۶۰-۱۵
رینگ پارس ۱۴ هست که خیلی تو ذوق میزنه . حتما ۱۵ اینچ بندازید . لاستیک هم ۲۰۵ مارک کومهو بسیار نرم و عالی .
کومهو کره یا ویتنام ( کره تقلبی زیاد تو بازار هست )
۲۰۵-۶۰-۱۵
رینگ پارس ۱۴ هست که خیلی تو ذوق میزنه . حتما ۱۵ اینچ بندازید . لاستیک هم ۲۰۵ مارک کومهو بسیار نرم و عالی .
کومهو کره یا ویتنام ( کره تقلبی زیاد تو بازار هست )
سلام برای پراید یه جفت لاستیک میخوام بخرم خارجی چهدمارک خوبه و اینکه ساخت کجا باشه![]()
کومهو ویتنام و بعدش کره .
سلام ممنونم داداش فردا میرم میپرسم اطلاع میدم
ممنون، ميشه بگيد فرق سوارى ٢٠٥ با ١٩٥ در چيه؟ نرمتر بودن ماشين براى من اولويت داره تا ظاهر و شتاب. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
پارس سال صفر، ميخوام همين اول لاستيكاشو تعويض كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام مجدد اقا امروز رفتم به گفته شما کومهو 165 مدل سلوس KH17 ساخت ویتنام خریدم 2 عدد فروشنده گفت 260 من خریدم با تخفیف 245 همه جا کره ای داشتن که من باتوجه به مقاوتم و زیر رو کردن این مغازه و اون مغازه اخرش ویتنام گیر اوردم بسیار نرم هست و عالی مثل باستیل دستتون درنکنه داداش خیر ببینید یا علی.
کره ایی توی بازار زیاد هست و متاسفانه بیشترشون تقلبی هستند . ساخت چین با هک کره . اما ویتنام چون خیلی سرزبون نیست صرف نمیکنه چینی با هک ویتنام بزنن بنابراین ۹۹٪ ویتنامی ها اصلی هستند ( فعلا )
آقایون داداشام....سلام
واسه سمند نرم ترین لاستیک چی هست؟؟
بعد اینکه لاستیک با سایز 185/55 یا 185/60 پیدا میشه؟؟
شما خودتون چه سایزی رو پیشنهاد میکنید که هم به جلوبندی آسیب نزنه و هم به پمپ هیدرولیک فشار نیاد و دوم اینکه فاقش کوتاه باشه که ماشین زیاد بلند نشه. دوست ندارم کمک های ماشین رو برای کاهش ارتفاع عوش کنم یا ببرم، بیشتر دوست دارم ارتفاع ماشین با قطر لاستیک تنظیم بشه.
با سایزی که شما میخواید پیدا میشه ولی فاقش خیلی کوتاه میشه و ماشین رو خشک و زشت میکنه . ۱۸۵ با فاق ۶۵ باید باشه .
۲۰۵-۵۵-آر۱۵ بهترین سایز برای سمند هست . مارک کومهو امتحان خودش رو پس داده و بسیار نرم و مناسب هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)