تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 555 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام KAKHMAL ميگم اولش خبر خوبه ماله من بود خبر بد واسه همه بعدش خبره بد مال من شد؟
    يعني ديگه نسخه 32 قراره عرضه بشه؟ به قوله تو واسه من حيف شد كه سفارش دادم...
    رفتم سايت رو ديدم قيمتش 950 دلاري بود كه با توجه به قيمت 16 گيگ 100 دلار بيشتر اختلاف ندارن كه باتوجه به قيمت 100 تومنيه يه كارت 32 كه بعضا تا 150 هم ميفروشن واقعا به صرفست

نوشته شده توسط matin_vv
    دوستان، این موضوع کنسل شدن نسخه 32 گیگی رو از کجا ذکر میکنید؟ منبعش رو میشه بگید؟

تو يكي از پستا نوشته بودم:

تو فروم xda هم يكي بود كه نسخه 32 رو از يكي از سايتها پري اردر كرده بود و براش اين ايميل رو فرستاده بودن:

Dear -----x,
    Unfortunately the situation regarding the Samsung Galaxy S II I9100 32GB has changed since your order was placed.

Initially, we were informed that stock of the Samsung Galaxy S II I9100 32GB would be arriving in late March, but this is no longer the case. At this stage we do not have an estimated date of arrival for the Samsung Galaxy S II I9100 32GB and as a result of this we have disabled the ability to purchase the handset on the Clove website.

Due to the change in circumstance, we have amended your order, replacing the Samsung Galaxy S II I9100 32GB with the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. You are of course welcome to cancel the order if you would not like the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. At this stage we are aware that the 16GB model will be available before the 32GB model.

We have now confirmed the price of the Samsung Galaxy S II I9100 16GB, it is currently priced at £440 + VAT (£528.00 inc. VAT). At the moment we are expecting the first stock to arrive at the beginning of May.

We would also like to point out that there has recently been reports of the Samsung Galaxy S II I9100 shipping with two different processor chips, the Samsung Exynos and the NVIDIA Tegra 2. At this stage we do not know which chip UK stock will ship with, although reports have suggested that it will be the Exynos chip. We will confirm these details as soon as possible.

Any updates regarding the Samsung Galaxy S II I9100 will be posted on the Clove blog, as well as the Samsung Galaxy S II I9100 16GB product page. We will do our best to keep you up to date with any further developments that do arise.

Regards

Sales Team

Clove Technology

TEL: +44 (0)1202 552936
    FAX: +44 (0)1202 552937
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    ولي الان مثل اينكه قراره عرضه بشه و تو ebay گذاشته واسه فروش _ 31 مي

2. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما کوچک ترین اهمیتی به eBay ندین... میشه گفت 95% معاملات ای بی کلاه برداریه... یعنی کلا یه سایتیه که کسایی که توی این معاملات وارد نیستن سرشون کلاه بره یه بار یکی iPhone 4 سفارش میده بعد چند روز عکسشو واسش پست می کنن... حالا بدبخت نمی دونسته که توی همون پیج فروشش خیلی ریز نوشته شده بوده که فقط عکسشو می فرستیم

4. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

مشکل شما اینه فکر می کنی فقط اگر پستت فحش باشه یا حرف بد باشه یا بی احترامی باشه باید پاک بشه
    مورد اصلی رو اشاره نکردی که بی ربط بودن پسته.
    پست قبلیت هم صحبت با مصطفی بود که من نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره.
    اونایی که میان تو این تاپیک تا یه چیزی یاد بگیرن یا یاد بدن چه گناهی دارن که مکالمه شماها رو بخونن؟
    پروفایل و پیغام خصوصی برای همین کاره.
    شما 4 ساله تو فرومی به نظرم من اندازه 4 ساعت هم صرف نکردی قوانین هر بخش رو بخونی و دقیقا روش کار انجمن موبایل دستت بیاد.

در مورد اون پاراگراف آخرت هم نه عزیزم من اینجوری نمی خوام ، انجمن موبایل یک سری قوانینی داره (نوشته ) که توسط مدیریت وضع شده و نانوشته _که یوزر ها به مرور پی می برن _فقط برای بهتر شدن انجمن.
    بنده هم موظفم اگر خلاف این عمل بشه رسیدگی کنم.
    +
    تاپیک برلی تخصصی تر شدن نیاز به کمک کاربر ها داره
    و این مورد هم تا زمانی که مکالمه های خودتون رو داخل تاپیک بیارید یا 4 صفحه در مورد قیمت و... صحبت بشه بدست نمیاد./.
    مدیر محترم انجمن قربون اون چشمهای ابیت برم من شما و تمام بچه های این فوروم و رو دوست دارم و به عشق شماها میام تو این سایت و گرنه دلیلی برای اومدن به این فوروم ندارم اگه مساله در مورد گالکسی اس 2 باشه توی گوگل ادم بگرده جواب تمام سوالاتش رو میتونه بگیره.

نمیدونم چی بگم اگه شما میگی این اسپم پس حتما هست من قوانینو همون روزی که میخواستم عضو بشم خوندم قوانین فورومها تو همه جا تقریبا یکسانه و من مشکلی باهاشون نداشتمو ندارم.اگه صفحات قبل این فوروم رو نگاه کنی میبینی که من خودم چند تا پست مفید و اموزنده در مورد گالکسی گذاشته بودم اگه میخواستم فوروم رو خراب کنم که این کارا رو نمیکردم از اول تا اخر اسپم میدادم.

حالا شما یه فوروم معرفی کن که ما بحث ازادمونو در مورد این گوشی اونجا ادامه بدیم

بازم از شما و همه دوستان معذرت میخوام اگه باعث کدورت و ناراحتیتون شدم.منم همیشه دنبال یه بحث ارام و پر محتوا و سالم در مورد این گوشی یا هر چیز دیگه ای هستم و اهل اینکه بخوام فورومی رو خراب کنم نیستم و نخواهم بود.

منو ببخش اگه یه مقدار تند برخورد کردم.امیدوارم این سایت همینطور که همیشه پیشرفت کرده پیشرفت کنه.

سایت بحث ازاد تو این اینترنت پره ولی من 4 سال پیش این سایت رو انتخاب کردم و هیچ وقت ترکش نمیکنم چون واقعا این سایت رو دوست دارم

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 29-05-2011 at 14:19.

6. 5 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شما کوچک ترین اهمیتی به eBay ندین... میشه گفت 95% معاملات ای بی کلاه برداریه... یعنی کلا یه سایتیه که کسایی که توی این معاملات وارد نیستن سرشون کلاه بره یه بار یکی iPhone 4 سفارش میده بعد چند روز عکسشو واسش پست می کنن... حالا بدبخت نمی دونسته که توی همون پیج فروشش خیلی ریز نوشته شده بوده که فقط عکسشو می فرستیم
    آره خيلي عجيبه چون انگار همش 9 تا دونست...
    يعني تو هيچ كشوري هنوز نسخه 32 عرضه نشده؟
    عجيبه چون كه سامسونگ چيزي اعلام نكرده

8. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دفعه یه سری پست های آخر پاک شد سری بعدی اخطار و محرومیت و اخراج و این حرفا...
    ممکنه این وسط تر و خشک با هم بسوزن پس دوستان لطف کنن از این دست موارد دیدن اطلاع بدن.
    بحث های متفرقه رو ببرید تو گروه های اجتماعی.
    مرسی.
    مدیر عزیز، لطف کنید حتماً یه سری به تاپیک Xperia Arc هم بزنید. این تاپیک در مقایسه با اون تاپیک، هیچ اسپمی نداره!

10. 7 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

آره خيلي عجيبه چون انگار همش 9 تا دونست...
    يعني تو هيچ كشوري هنوز نسخه 32 عرضه نشده؟
    عجيبه چون كه سامسونگ چيزي اعلام نكرده
    درسته persiandroid جان من هر جا رو که گشتم تو اینترنت.داشتن در مورد اینکه نسخه 32 گیگش تولید نمیشه صحبت میکردن

منم تعجب کردم چون سامسونگ اعلام کرده بود که نسخه 32 گیگ هم به بازار میاد حالا نمیدونم داستان چیه که همه دارن از نیومدن نسخه 32 گیگ این گوشی صحبت میکنند
    Last edited by kissyou; 29-05-2011 at 13:52.

12. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Samsung S2 Galaxy: test camera and video

سلام دوستان

برای دیدن عکسهای گرفته شده با این گوشی به لینک زیر مراجعه کنید:

کد:

ویدئوی گرفته شده با این گوشی:

کد:

14. 10 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مدیر عزیز، لطف کنید حتماً یه سری به تاپیک Xperia Arc هم بزنید. این تاپیک در مقایسه با اون تاپیک، هیچ اسپمی نداره!
    بحث اسپم و اراجیف گفتن زمانی شروع میشه که تمام بحث های فنی و علمی تقریبا تمام شده باشه.این یه چیزه نرماله.چون هنوز gs2عرضه نشده دوستان با اسپم سرخودشون رو گرم میگنن تا اینکه gs2وارد بازار شه.اونزمان دوباره یکم بحثا داغ میشه و بعد یه مدت که از تب و تاب افتاد میشه مث کلوپ ARC

16. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان لطفا بحثاتونو اینجا مطرح کنین :
    کد:
    ممنونم

18. 6 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کیس های تولید شده برای گالاکسی s2
    منبع:
    کد:

محتوای مخفی: ادامه عکس ها 

اینم چند کیس دیگه
    http://www.youtube.com/watch?v=Prct57KRisA
    کد:
    Last edited by hoha881; 29-05-2011 at 18:18.

20. 7 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •