سلام دوستان حرفه ای یه سوال
چرا گوشی ها ویندوز و .... همه و همه خیلی سریع -- میشن(کپی خور میشن) ولی کنسول ها(از جمله ps3 ) انقدر دیر و سخت -- میشن؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان حرفه ای یه سوال
چرا گوشی ها ویندوز و .... همه و همه خیلی سریع -- میشن(کپی خور میشن) ولی کنسول ها(از جمله ps3 ) انقدر دیر و سخت -- میشن؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
CFW 4.31 رو دانلود کردم ولی فایل فشرده هست و پسورد میخواد!
کسی لینک دانلود بدون نیاز به پسورد یا احیاناً پسورد این فایل رو (از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود شده) رو نداره؟!
پیدا کردم!!!
Last edited by armint; 09-03-2013 at 00:44.
پسوردش چی بود؟
میشه از فریمور 3.6 اینکار را انجام داد؟
بچه های اصفهان کسی اصفهان سراغ دارین که دانگرید انجام بده؟؟؟
سلام دوستان.
من داشتم اسپوفر 4.11 رو از فریمور 3.55 kmeaw پاک میکردم که رد اسکرین شدم.(اول اسپوفر رو deactive کردم بعد هم گزینه ی unistall رو زدم اومد تو xmb ولی دوباره ایکون اسپوفر اونجا بود به همین خاطر دوباره روش دایره زدم که همون لحظه رد اسکرین داد.)
الان رفتم تو ریکاوری مود چند گزینه هست ولی نمیدونم باید کدومشو بزنم؟لطفا کمک فوری بکنید.
راستی بعد از رد اسکرین دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم ولی تصویر نداد.
دستگاه اسلیم 160 گیگ هست.
دوستان اینطوری که من گشتم تو اینترنت دو تا راه هست. یکی اپدیت کردن فایل 355-NOTHEROS-RSOD از ریکاوری و یکی هم اپدیت ofw 3.55.
البته یه راه هم هست که cfw 3.55 kmeaw هست که قبل از رد اسکرین روش بود بود اونو برگردونم.
حالا من نمیدونم کدومش برای من کارسازه.
اول OFW 3.55 رو با ریکاوری مود بزن،بعد Kmeaw رو بزن،احتمالا ردیف بشه..............
من یه کنسول PS3 FAT دارم تقریبا همون اوایل خریدم ...آّپدیتش کردم به 3.60 ...بعدها که CFW ها اومدن فهمیدم نمیشه با 3.60 روش نصب کرد ...الان راهی وجود داره واسه دانگرید؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید چون من تقریبا از اون وقتی که کنسول و خریدم جز 5 6 تا بازی باهاش بازی دیگه ای نکردم :( :|
بله،با E3 فلشر دانگرید میشه............
هزینه هم در تهران حدود 50 تا 100 هستش................
بهترین cfw کدومه ؟
مال من roger 4.30 2.5 هست ولی gow4 & tomb raider رو اجرا نمیکنه
rogero 4.40 چطوره ؟ یا rebug 4.30 ?
میتونم ریباگ 4.30 الآن نصب کنم ؟ چجوریاس
درود به همه بچه ها
بازی tomb raider جدید 2013 برای ps3 گرفتم کنسول هنگ میکنه
تو تنظیم بازی هربار یک ایتم لعنتی تیک زدم باز نشد
مولتی من جدید دارم و cfw از 4.30 هر دو ورژن جدیدش ریختم نشد الان 4.40 rogero ریختم باز نشد
دریلبید ما
میتونم cfw به 3.55 یا 4.30 برگردونم همین طوری سوال کردم
این بخش خوابیده همه به سمت موبیل رفتنا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)