طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.
طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.
عیبی نداره ولی چرا نمیشه زبان فارسی اونو راه انداخت بالاخره باید فارسی داشته باشه که !نظرت در مورد اپدیت فرمور چیه ؟ چون الان ورژنش هست: 1102.3 ولی توسایت یه ورژن 1110.2 هست که جدیده.
اون که ایران تو منوش نیست حدس می زنم برای این باشه که اول مدلش با ue شروع میشه که مربوط به اروپا هست و برای همین کشور ایران توش نیست. البته توصیه نمی کنم مدل رو از منوی مخفی تغییر بدی چون ممکنه تلویزیون خراب بشه. در هر حال آپدیت ضرری نداره.
دوستان سلام
من يه تلويزيون سامسونگ مدل ua40eh5000r دارم ولي وقتي دکمههاي
INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
را مي زنم وارد سرويس منو نميشه فقط تلويزيون روشن ميشه!!!
ممنون ميشم کمکم کنيد.
اینو تست کن:
MUTE 1 8 2 POWER
مرسي دوست عزيز
مدل تلویزیون منم ua40eh5000r هست ولی توی سرویس منو نوشته ue5000 و local set هم فعال هست ولی فقط ea_mal ,ea-chin, ea-afr, ea-m-asia, ea-e-asia, ea- philp و ... داره و ایران در اون موجود نیست آقا مصطفی شما با اپدیت فرمور مشکلت حل شد؟؟؟؟ اگه راهی پیدا کردی به من هم بگی ممنون میشم.
سلام ببخشید میشه باled-ua40d5000شبکه های دیجیتال رو بگیرم راهش چیه؟اگه میشه
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسي نيست که بتونه ما رو راهنمايي کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)