سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟
سلام به همه دوستان عید همه مبارک /
یک Artix دسته 2 پیدا کردم و میخوام بگیرم به نظر شما چقدر بگیرم خوبه؟
راستی تنها مشکلم باهاش صفحه نمایشش هست کسی میتونه یک توضیحی بده چقدر ضغیف هست؟
آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هست
بسته به تمیزی گوشی از 650 تا 670 خوبه بخرید گوشی خیلی توپیه
صفحه نمایش اگر چشمتون عادت کنه اونقدرها همنیست
میشه تحمل کرد
با رام 2.3 به نظرم بهتر هم شده .. پنتیل فقط در آیکن باطری قابل مشاهده هست
آقا آکبندش 700 تا 750 هست نه اون قیمتی که شما گفتین !آکبندش تو علاالدین 800 الی 850 هست
این 700 تا 750 کجا گیر میاد ؟ بگید تا ما بخریم !
منم 10 تا می خوام
آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........
کرمان 750 هستش !
سایت گرون فروشی مثل گوشی شاپ هم 750 میده !
بچه هایی که تو استان کردستان هم هستن گفتن 700 دیدن اونجاها
مثل اینکه اصلا توجه نمیکنی من 1 هفته پیش بهت گفتم از آرک اس الان ارزون تره ! خوابی هامنم 10 تا می خوام
آرک اس در پیت شده 850 تومن اونوقت ...........![]()
داک اچ دیش خیلی خروجی پشتش داره . باورت میشه من 2ماهه داک اچ دی دارم هنوز تست نکردم
در مورد قیمت هم فکر کنم ارزونترین جا الان آل دیجیتال هست که 760 زده . اما موجود داره یا نه رو نمیدونم ؟
گوشی شاپ زده 750 اما قیمت الانش نیست و موجود هم نداره .
فکر کنم دست دوم اگر تمیز باشه 600 بخری خوب باشه . بازاری هم که حساب کنی 70 درصد قیمت نوش هست . خیلی تمیز باشه 80 درصد
Last edited by fire159; 27-03-2012 at 20:11.
باسلام
داک HD اتریکس چیزکاملی هست هم خروجی HDMIوخروجی صداوسه تاسوکت یو اس پی داردازطرفی می توانیدبه عنوان ساعت
رومیزی ازگوشی باپایه داک استفاده کنیدبه موزیک گوش دهید باکنترل ازراه دورکه همراه داک است گوشی راکنترل کنیدخلاصه چیز
بدردبخوری هست من قبل ازعیدیکی برای دوستم باقیمت خوب گیرآوردم توپاساژاعلاالدین یه مغازداردالبته اگرتمام نکرده باشد
چند گرفتند داکو؟
سلام
من سال گذشت تقریبآوسط سال بودخواستم این داک رابخرم داخل گیرنیاوردم ازبیرون سفارشی گرفتم البته مدل معمولیش را این مدل فقط خروجی صداراداردودرآن روز قیمت معمولیش 120ومدلHD 180تا200درمی آمدولی مارک اصلی بودنزدیک آخرسال که گرفتم برای دوستم توپاساژمارک اصلی فکرنکنم بودولی جنس عالی داردالبته کارتن هم نداشت که طرف می گفت من چندتاآوردم بخاطرحمل راحتتر کارتنهارادورریختم مدل HDهم هستندخلاصه من باکلی چونه 100دادم یکی راگرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)