game spot رو نميشناسي؟؟؟؟ !!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
game spot رو نميشناسي؟؟؟؟ !!!!!!
jhonny جان من باز نتونستم اون يارو كه با موبايل حرف ميزنه پيدا كنم يعني يكي بود كشتمش ولي گفت اشتباه بود بعد تموم شد !
اوني كه بايد بكوشمش كجائه دقيقا ؟؟
بیشتر توضیح بده تا راهنمایی کنم
اونجا كه ماموريت الامت سواله گير كردم ميرم پيشه يارو بعد ميگه برو يه جا با اون دوربينا نيگاه كن اينور اونورو ! كه يه يارو رو بايد پيدا كنم كه داره با موبايل ميحرفه بعد بكشمش اون كيفش رو بردارم ولي هر كار ميكنم پيداش نميكنم يكي داشت با موبايل حرف ميزد كشتم ولي اون نبود !!!بیشتر توضیح بده تا راهنمایی کنم
دقيقا بگين كجاۀ ؟؟؟
به دوربین ها کاری نداشته باش.از پله ها بیا پایین.خودش فرار می کنه بعد بکشش و بسته رو بردار.
تو این ابجکت subtile بزاری کارت راحت تر می شه.
اینو ببینید :
عزيزم اينا همش شايعه هست خواهشا در مورده ورژن pc تو اين تاپيك پست ندين پستتون اينه پسته بقيه اعضا پاك ميشه .....
خوب بود قبلش يه سرچ ميكردي
این بازی که از سوی بیشتر سایت های معتبر بازی نمره ی کامل گرفته و قبلا هم برای کنسول های PS3 و XBOX360 منتشر شده بود شایعات بسیاری مبنی بر انتشارش برای کامپیوتر درست کرده بود که بالاخره Rockstar به همه ی این شایعات و گمانه زنی ها پایان داد و اعلام کرد که بازی در تاریخ November 2008 یعنی آذر ماه 87 برای پی سی هم عرضه میشود . حتی من در سایت ویدیو گیمز کاور فرضی این بازی روی پی سی رو هم دیده بودم که به نقل از سایت های آمریکایی خبر انتشار بازی رو در تاریخ اکتبر 2008 داده بود ولی ظاهرا یک ماه زود تر عرضه میشه . من که شخصا خیلی خوشحال شدم چون GTA IV فقط یک بازی نیست و هزاران بار با نسخه های قبلی فرق می کنه .
اقا من اینو تو ps3 تموم کردم خیلی باحاله شما هم تو pc برو حالشو ببر
او سایت هم اکثرا fake هست چون کاور mgs3 رو برای 360 و halo رو برتی ps3 هم گذاشته بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)