تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 510 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

بچه ها کار کرد! جاتون خالی! دیگه فکر نکنم کسی بتونه جلوم وایسته! Mana ام بی نهایت شد... هرچی اسپل Destruction که 100 هست میزنم کم نمیشه ازش! تند تند fire storm میزنه که هر گلولش 90 تا خون طرف رو کم می کنه... کامندارا با یک تیرش و شمشیر زنا با 2تا میمیرن... دیگه خیلی جالب شده...
    علی کجایی؟ باز بگو جادوگری بده! پیر خرفت و این حرفا! نیستی ببینی که چه بازی شده...
    @شایان
    اتفاقا با این وضعیت فکر کردم که بذارم روی Hard

به ما هم بگو
    regenerateـت زیاده یا Magikaـت .....؟؟؟؟

منم همین اسلحه رو میگفتم...من اینو داشتم ..نمی دونم حواسم نبوده انداختمش زمین...عالللللللیه..خوش به حالت.. حواست بهش باشه گم نشه...تو هم از همون مرحله که میری .. میخوری بعد بیهوش میشی.......... گرفتی نه؟
    آره

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من موقع انتخاب اسم بازیکن هر کار میکنم یه سری حروف مربع میاد
    کیبورد من پیشفرض روی فارسی و باید شیفت و الت رو بزنم انگلیسی شه که هر چقدر میزنم فایده نداره بازم همونجوریه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من موقع انتخاب اسم بازیکن هر کار میکنم یه سری حروف مربع میاد
    کیبورد من پیشفرض روی فارسی و باید شیفت و الت رو بزنم انگلیسی شه که هر چقدر میزنم فایده نداره بازم همونجوریه
    باید از حالت پیشفرض بکنی انگلیسی چون واسه بازی اون دکمه های ترکیبی معنا نداره

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اقا من اسب میخوام از کجا بگیرم دزدی نباشه؟؟ سربازای ایمورتال هم تا بهم میرسن میگن میشناسیمت بیا یا پول بده یا برو زندان... یه سری 5 6 تاشون بهم حمله کردن زورگیری کنن کشتمشون وسایلشون رو ورداشتم پوشیدم تنم حالا باید چی کنم؟ راستی اسب بخرم فرار میکنه اگه ولش کنم یه جا؟

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

من امروز smithing رو رسوندم به 100.این زره و سلاح های Daedra خیلی وحشتتناکن!من یه daedra heart داشتم 2 تای دیگه هم از whiterun خریدم و چون با زره Light armor میرم فقط شمشیر،تیرکمون و خنجر daedra درست کردم.
    توی یه کوئست یه کتابی گرفته بودم(اون کوئستی که یه جادوگر توی شمال وینترهولد یه مکعب بزرگ پیدا کرده بود)و نمیدونستم کاربردش چیه!
    امروز کتابارو مرور میکردم که فهمیدم باهاش میشه چیکار کردمن path of warrior(درسته؟!) رو انتخاب کردم و یهو 2 لول رفتم بالاتر!
    فقط این زره و سلاح های daedra و ebony خیلی خرج رو دستم گذاشتن!کلی پول خرج کردم برا Ebony Ignot.........
    منم Daedra رو دارم میسازم برا هیرو تانکم , خیلی ترسناک شده , احتمالا فردا کلا بشینم بازی کنیم پول جمع کنم بسازم , هر heart of daedra 850تا گلد میخواد!!! اما خیلی ایتماش هم اینطور که من دیدم با ست دراگون فرقی نداشت , کلا تفاوتشون تو قیافه و 20-25 تا آرمور هست , اما لامصب خیلی خوشگله!

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

اقا من اسب میخوام از کجا بگیرم دزدی نباشه؟؟ سربازای ایمورتال هم تا بهم میرسن میگن میشناسیمت بیا یا پول بده یا برو زندان... یه سری 5 6 تاشون بهم حمله کردن زورگیری کنن کشتمشون وسایلشون رو ورداشتم پوشیدم تنم حالا باید چی کنم؟ راستی اسب بخرم فرار میکنه اگه ولش کنم یه جا؟
    خوب خیلی اشتباه کردی کشتیشون , حتما توصیه میکنم الکی آدم ها رو نکشی , برو زندان یا جریمه بده !

7. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

فکر نکنم کسی اینو اینجا گزاشته باشه :
    ست Daedra :
    دهنم سره پیدا کردن کلید Shrine of Mehrunes Dagon و پیدا کردن Ebony سرویس شد!

محتوای مخفی: Daedra 

این Two-Hand ش هست ( شمشیرش هم ست هست ، 5 تا Daedra Heart! )بقیش هم انشالله 1 هفته ی دیگه( به وقت بازی ) کلا ست رو کامل میکنم ( راستی اینا همه Upgrade Legendry روشون هست )
    خوب میگفتی مبین چی شد؟
    برم تو کاره Enchanting.
    Last edited by 779; 23-11-2011 at 01:00.

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم Daedra رو دارم میسازم برا هیرو تانکم , خیلی ترسناک شده , احتمالا فردا کلا بشینم بازی کنیم پول جمع کنم بسازم , هر heart of daedra 850تا گلد میخواد!!! اما خیلی ایتماش هم اینطور که من دیدم با ست دراگون فرقی نداشت , کلا تفاوتشون تو قیافه و 20-25 تا آرمور هست , اما لامصب خیلی خوشگله!
    اگه ارتقا شون بدی اختلافشون بیشتر از اینها می شه من یه کمان Daedra رو ارتقا دادم به Legendary و الان دمیج فوق العاده ای می زنه

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

خوب خیلی اشتباه کردی کشتیشون , حتما توصیه میکنم الکی آدم ها رو نکشی , برو زندان یا جریمه بده !
    خو برگشته میگخ پول بده اونم 1000 تا منم ندادم یه همراه هم باهام بود سرویسشون کردیم ولی 2 تا میج داشتن حالمون رو گرفت

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

خو برگشته میگخ پول بده اونم 1000 تا منم ندادم یه همراه هم باهام بود سرویسشون کردیم ولی 2 تا میج داشتن حالمون رو گرفت
    خوب دیگه , میتونی گزینه من میرم زندان رو انتخاب کنی , بعدشم باهات لج میشن , بعدشم کوست هاشون رو نمیتونی انجام بدی !

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این غولا عجب چیزین
    از دور دیدمشون یه خورده رفتم جلو فکر کردم بی ازارن دیدم حالت اماده باش گرفت بدون توجه به جایی در رفتم
    دو دقه بعد برگشتم دیدم نه کسی دنبالم نیست
    برگشتم همونجا دیدم نه مثل اینکه بی ازارن رفتم جلوتر دیدم پتکش رو داره میاره طرف من من بازم در رفتم دو دقه بعد دیدم بازم خبری نیست
    باز برگشتم این بار قدم برداشت طرفم
    خلاصه در رفتن و برگشتن
    بعد رفتم یه تیر زدم کلش اومد من در رفتم اما بهم رسید دیدم یه ضربه ضد نمیدونم نخورد چی شد خون ما نرفت منم گفتم چه قویم واسم بکشمش توک ثانیه اخرین چیزی که دیدم تو هوا معلق بودم توسط پتک جناب غول

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •