به ما هم بگو
regenerateـت زیاده یا Magikaـت .....؟؟؟؟
آره
به ما هم بگو
regenerateـت زیاده یا Magikaـت .....؟؟؟؟
آره
من موقع انتخاب اسم بازیکن هر کار میکنم یه سری حروف مربع میاد
کیبورد من پیشفرض روی فارسی و باید شیفت و الت رو بزنم انگلیسی شه که هر چقدر میزنم فایده نداره بازم همونجوریه
باید از حالت پیشفرض بکنی انگلیسی چون واسه بازی اون دکمه های ترکیبی معنا نداره![]()
اقا من اسب میخوام از کجا بگیرم دزدی نباشه؟؟ سربازای ایمورتال هم تا بهم میرسن میگن میشناسیمت بیا یا پول بده یا برو زندان... یه سری 5 6 تاشون بهم حمله کردن زورگیری کنن کشتمشون وسایلشون رو ورداشتم پوشیدم تنمحالا باید چی کنم؟ راستی اسب بخرم فرار میکنه اگه ولش کنم یه جا؟
منم Daedra رو دارم میسازم برا هیرو تانکم , خیلی ترسناک شده , احتمالا فردا کلا بشینم بازی کنیم پول جمع کنم بسازم , هر heart of daedra 850تا گلد میخواد!!! اما خیلی ایتماش هم اینطور که من دیدم با ست دراگون فرقی نداشت , کلا تفاوتشون تو قیافه و 20-25 تا آرمور هست , اما لامصب خیلی خوشگله!
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
خوب خیلی اشتباه کردی کشتیشون , حتما توصیه میکنم الکی آدم ها رو نکشی , برو زندان یا جریمه بده !
فکر نکنم کسی اینو اینجا گزاشته باشه :
ست Daedra :
دهنم سره پیدا کردن کلید Shrine of Mehrunes Dagon و پیدا کردن Ebony سرویس شد!
محتوای مخفی: Daedra
این Two-Hand ش هست ( شمشیرش هم ست هست ، 5 تا Daedra Heart! )بقیش هم انشالله 1 هفته ی دیگه( به وقت بازی ) کلا ست رو کامل میکنم( راستی اینا همه Upgrade Legendry روشون هست )
خوب میگفتی مبین چی شد؟![]()
برم تو کاره Enchanting.
Last edited by 779; 23-11-2011 at 01:00.
اگه ارتقا شون بدی اختلافشون بیشتر از اینها می شه من یه کمان Daedra رو ارتقا دادم به Legendary و الان دمیج فوق العاده ای می زنه
خو برگشته میگخ پول بده اونم 1000 تا منم ندادم یه همراه هم باهام بود سرویسشون کردیم ولی 2 تا میج داشتن حالمون رو گرفت![]()
خوب دیگه , میتونی گزینه من میرم زندان رو انتخاب کنی , بعدشم باهات لج میشن , بعدشم کوست هاشون رو نمیتونی انجام بدی !
این غولا عجب چیزین
از دور دیدمشون یه خورده رفتم جلو فکر کردم بی ازارن دیدم حالت اماده باش گرفت بدون توجه به جایی در رفتم
دو دقه بعد برگشتم دیدم نه کسی دنبالم نیست
برگشتم همونجا دیدم نه مثل اینکه بی ازارن رفتم جلوتر دیدم پتکش رو داره میاره طرف من من بازم در رفتم دو دقه بعد دیدم بازم خبری نیست
باز برگشتم این بار قدم برداشت طرفم
خلاصه در رفتن و برگشتن
بعد رفتم یه تیر زدم کلش اومد من در رفتم اما بهم رسید دیدم یه ضربه ضد نمیدونم نخورد چی شد خون ما نرفت منم گفتم چه قویم واسم بکشمش توک ثانیه اخرین چیزی که دیدم تو هوا معلق بودم توسط پتک جناب غول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)