تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 134 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 که ریختم با این روش هایی که گفتید کرک نشد ایا تنظیمات خاصی باید در لودر انجام .
    بدم در ضمن اپدیت هم نشده بار اول کرک کردم بعد خود به خود از حالت کرک خارج شد ویندوز عوض کردن هم واسم خیلی سخته چون برنامه جانبی زیاد دارم لطفا اگر میشه بنده رو راهنمایی کنید

مشخصات سیستم
    cpu :intel core2due
    m.b:giga
    ram :4 gig
    gpu:nvidia geforce gt 220
    ویندوز 7 32 بیتی

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من ویندوز 7 که ریختم با این روش هایی که گفتید کرک نشد ایا تنظیمات خاصی باید در لودر انجام .
    بدم در ضمن اپدیت هم نشده بار اول کرک کردم بعد خود به خود از حالت کرک خارج شد ویندوز عوض کردن هم واسم خیلی سخته چون برنامه جانبی زیاد دارم لطفا اگر میشه بنده رو راهنمایی کنید

مشخصات سیستم
    cpu :intel core2due
    m.b:giga
    ram :4 gig
    gpu:nvidia geforce gt 220
    ویندوز 7 32 بیتی
    اگرکه ویندوزتون سری ultimate طبق پست 1165 برین

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455806&page=117

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ویندوز 7 اینترپرایس دارم و با MBR Regenerator v4.5 کرکش کردم ولی برای بار سوم کرکش پریده و دیگه هم با MBR Regenerator v4.5 کرک نمیشه !
    الان هم کامپیوتر یکسری مشکل پیدا کرده که یکیش اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم بعضی اوقات فقط عکس صفحه دسکتاپ میاد و هیچ چیز دیگه ایی نمیاد و مجبور میشم کامپیوتر رو ریستارت کنم !
    الان هم وقتی روی my computer کلیک میکنم باز نمیشه ! یعنی وقتی روش کلیک میکنم یک صفحه ایی کشیده میشه و از مانیتور میره بیرون ! و فقط روشش اینه که برم تو کنترل پنل و از اونجا برم تو درایو های دیگه ×!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ویندوز 7 اینترپرایس دارم و با MBR Regenerator v4.5 کرکش کردم ولی برای بار سوم کرکش پریده و دیگه هم با MBR Regenerator v4.5 کرک نمیشه !
    الان هم کامپیوتر یکسری مشکل پیدا کرده که یکیش اینه که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم بعضی اوقات فقط عکس صفحه دسکتاپ میاد و هیچ چیز دیگه ایی نمیاد و مجبور میشم کامپیوتر رو ریستارت کنم !
    الان هم وقتی روی my computer کلیک میکنم باز نمیشه ! یعنی وقتی روش کلیک میکنم یک صفحه ایی کشیده میشه و از مانیتور میره بیرون ! و فقط روشش اینه که برم تو کنترل پنل و از اونجا برم تو درایو های دیگه ×!!
    برنامه MBR Regenerator برای کرک کردن ویندوز استفاده نمیشه این برنامه برای حذف کرک ویندوز کاربردداره شما کرک ویندوز با این برنامه حذف میکنید بعدشم برای کرک کردن نسخه enterprise از کرک windows 7 loader extreme edition باید استفاده کنید

6. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من از دو ویندوز xp و ویندوز 7 enterprise استفاده می کنم بنابراین موقع روشن کردن کامپیوتر از صفحه بوت یکی از اونها رو انتخاب می کنم اما برای اکتیو کردن ویندوز سون که جدیدا نصب کردم یک لودر نصب کردم حالا در صصفحه بوت 3 تا گزینه هست 1- ویندوز اکس پی 2- ویندوز سون 3- win7 loader XE
    خواهش می کنم راهنماییم کنین که آیا این کرک ها حاوی ویروس نباشند من این کرک رو از سایت دیگه ای دانلود کردم ایا این لودر می تونه دزد پسوورد یا ریموت کنترلی چیزی باشه ؟ و دیگه اینکه وقتی ویندوز سون رو انتخاب می کنم می بینم که میگه فلان روز وقت هست تا اکتیو بشه اما وقتی با بوت به گزینه سوم می رم یعنی همون ویندوز سون لودر اکستریم ویندوز اکتیو هست به نظر شما چزا من گزینه سوم رو دارم ؟ آیا این امکان داره که اگر این لودر حاوی ویروس یا مالاویر یا اسپای ویر باشه ویندوز اکس پی هم که روی این کامپیوتر هست امن نباشه؟ راستی من چطور می تونم این لودر را حذف کنم(uninstall) ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من از دو ویندوز xp و ویندوز 7 enterprise استفاده می کنم بنابراین موقع روشن کردن کامپیوتر از صفحه بوت یکی از اونها رو انتخاب می کنم اما برای اکتیو کردن ویندوز سون که جدیدا نصب کردم یک لودر نصب کردم حالا در صصفحه بوت 3 تا گزینه هست 1- ویندوز اکس پی 2- ویندوز سون 3- win7 loader XE
    خواهش می کنم راهنماییم کنین که آیا این کرک ها حاوی ویروس نباشند من این کرک رو از سایت دیگه ای دانلود کردم ایا این لودر می تونه دزد پسوورد یا ریموت کنترلی چیزی باشه ؟ و دیگه اینکه وقتی ویندوز سون رو انتخاب می کنم می بینم که میگه فلان روز وقت هست تا اکتیو بشه اما وقتی با بوت به گزینه سوم می رم یعنی همون ویندوز سون لودر اکستریم ویندوز اکتیو هست به نظر شما چزا من گزینه سوم رو دارم ؟ آیا این امکان داره که اگر این لودر حاوی ویروس یا مالاویر یا اسپای ویر باشه ویندوز اکس پی هم که روی این کامپیوتر هست امن نباشه؟ راستی من چطور می تونم این لودر را حذف کنم(uninstall) ممنون میشم راهنماییم کنید
    همین مشکل شماروکه مربوط به پاک کردن همین کرک میشه در فروم پایین مطرح شده که برای اون شخصی که سئوال کرده به وسیله برنامه easybcd تونسته اون منوی بوت اضافی که مربوط به اون کرک میشه رو پاک کنه برای پاک کردنشم طبق سایت دوم اون قسمتی که نوشته شده OPTION THREE برین اما برای اون یکی سئوال خودتون طبق لینک سوم پست 1165 برین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگرکه ویندوزتون سری ultimate طبق پست 1165 برین

سلام
    کاری که گفتید رو انجام دادم اما باز هم دو گزینه ی نصب و عدم نصب غیرفعاله[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    کاری که گفتید رو انجام دادم اما باز هم دو گزینه ی نصب و عدم نصب غیرفعاله[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    چیکار کنم؟
    اون گزینه در یکصورت فقط فعال میشه که شماابتدا با اون برنامه mbr regenerator کرک ویندوز پاک کنید بعدشم که سیستم ریست شد بالا اومد از همین کرک استفاده کنید

12. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون گزینه در یکصورت فقط فعال میشه که شماابتدا با اون برنامه mbr regenerator کرک ویندوز پاک کنید بعدشم که سیستم ریست شد بالا اومد از همین کرک استفاده کنید
    گفتم که. اون کار رو هم کردم. اما نتیجه ش همون شد که گفتم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

گفتم که. اون کار رو هم کردم. اما نتیجه ش همون شد که گفتم.
    شماتونستین کرک با این برنامه پاک کنید ؟ وقتی که کرک پاک بشه باید اون دکمه 100 درصد فعال بشه اگر که ویندوز شما ultimate باشه پیشنهاد من اینه که از یک کرک دیگه غیر از کرک windows loader استفاده کنید.

15. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •