چه جواب بی ربطی داده! فقط خواسته یه جوابی داده باشه.
من یه جایی جواب اینو پیدا کردم ولی چون خودم نمیخواستم دیگه زیاد دقت نکردم. اگه پیدا کردم اینجا میذارم.
چه جواب بی ربطی داده! فقط خواسته یه جوابی داده باشه.
من یه جایی جواب اینو پیدا کردم ولی چون خودم نمیخواستم دیگه زیاد دقت نکردم. اگه پیدا کردم اینجا میذارم.
راستش من هم عین شما همین مشکل رو با pes 11 دارم یجا رفتم گفت که ویندوز گرافیکو نمی شناسه!
اولا که اگه بلوتوث و وایرلس رو خاموش کنی و یه بار ریستارت کنی تغییرات سیو میشن و بار بعد نیازی نداری که خاموش کنی
اگر هم درست نشد برو تو پاور منیجمنت کنار ایکن باتری و میری قسمت تنظیماتش و در هر سه حالت پاور سیور بالانس و پرفورمنس تنظیمات وایرلس رو عوض میکنی و میگی خاموش باشه! چون مهم نبوده بهت جواب نمیدادن فکر میکردن بلد باشی
تو بایوس یک گزینه براش هست
5742 CI3-320GB-2GB DDR3-INTEL VGA
چنده...؟
همین کانفیگ کارت گرافیک دارش هم هست..?
قیمت جفتشون بی زحمت..
دوستان من یه 20 دیقه بازی میکنم سریع لب تاب داغ میشه ! واسه شما هم همینطوره ؟ به کول ÷د نیاز هست ؟ البته اینو بگم که هوایی که فنش میده بیرون خیلی داغه.
طبیعیه .من یه کول پدگرفتم شمام .بگیر خوبه.
یکی از دوستان می گفت صفحه ی تنظیمات BIOSش یه حالت Advanced داره که با یه Shortcut Key باز میشه. درسته؟ اگه درسته اون Shortcut Key چی هست؟
دوستان چجوری باید قابلیت سوئیچ اتوماتیک رو یکارت گرافیک های اینتل و جی فورس رو تو 5742g فعال کنم؟(قبلا تو تنظیمات گذاشته بودم رو high performance nvidia که فقط جیفورس فعال شده و مصرف باتری خیلی بالاس) چجوری باید مجدد اتوماتیکش کنم
یکی از دوستان چند صفخه قبل گفته بود درایور لینک درایور جدید 540m رو شرکت جیفورس داده بیرون
اگه لینکشو دارین محبت کنین
بایوسمو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)
ممنون از همتون
وارد Control Panel بشید و بعد وارد NVIDIA Control Panel شید. بعد تو قسمت Global Settings انتخاب Preferred graphics processor رو روی Auto-select بذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)