راستش با توجه به اطلاعاتی که من دارم، کوکومادمازل(حدود 170 تومن) برای این فصل مناسب نیست و هم چنین برای مجالس رسمی و تشریفاتی استفاده می شه. ولی خوب یه عطر تقريباً همه پسنده!
اگه برات مهمه که حتماً مناسب این فصل باشه، من Kenzo L`eau Par رو پیشنهاد می کنم (بین 50-60 باید باشه)
ضمن اینکه D&G Light Blue هم خوشبو هست و بوی خنکی داره.
عطر Bvlgari Jasmin Noir هم بوی فوق العاده ای داره + عطر Calvin Klein Euphoria هم جزء عطرهای پرفروش در ایرانه!
در مورد عطرهای دیگه ای که hike نوشته، اطلاعی ندارم.
یه چیز دیگه:
من خواهرم تازگیا از فروشگاه perfumeshopping عطر Eclat D'Arpege از لانوین رو سفارش داده (البته تسترش رو که در عطر و جعبه رو نداره ولی اصله!) به قیمت 44000 تومن. اونم خیلی خوشبو هستش- بوی سیب میده- و برای این فصل هم مناسبه. البته برای خانم های نسبتاً احساساتی و مهربون توصیه میشه
و جزء عطرهای پرفروش هم هست.
یه مورد دیگه هم Nike fission هست که قبلنا توی یه لوازم آرایشی تست کرده بودم و واسه یه خانوم می خواستم که از اینجا می تونی ببینیش:
به شدت اسپورته و برای خانوم های ورزشکار که دائم می رن باشگاه مناسبه و قیمتش هم حدود 15-20 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(با توجه به اینکه برای یه خانم پرجنب و جوش می خوای)
با این حال، گزینه هایی که گفته شد رو حتماً برو تست کن ببین کدوم مناسبتره دیگه!
================================================== ====
یه نکته مهمی هم که هست اینه که همیشه برای اینکه بخوای در خرید عطر هدیه، انتخابت رو محدود کنی، توجه به این موضوعه که طرفت قبلاً از چه عطرهایی استفاده می کرده.
چون اگه این موضوع رو بدونی، می تونی به نوع عطرهای مورد علاقه اش پی ببری و انتخابت راحت تر می شه!
اگر هم بر اساس قیمت بخوای بخری که خوب، اون یه موضوع دیگه اس
و مثلاً اگه بخوای زیاد بهش حال بدی، باید 100 به بالا اِخ کنی...![]()