خواهش میکنم وظیفه ام بود اگر جواب میدادم کامل جواب بدم و توضیح بدم فکر نمیکنم این طور باشه ولی خوب همیشه هم به یک اندازه طول نمیکشه بستگی داره که اون روز مثلا دما چقدر بوده نمیدونم ولتاژ پریزی که بهش وصل کردید چقدر بوده چه موقع روز بوده چه برنامه هایی روی گوشی باز بوده و خیلی چیزای دیگه میتونه رو زمان تاثیر بزاره فکر میکنم سوال دوم هم که چرا صفحه که روشن میشه سریع تر میشه برای این باشه که ادم وقتی داره با گوشیش کار میکنه گذر زمان رو کم تر حس میکنه شما یه کاری بکن ببین وقتی که گوشی تو شارژه و با هاش کار میکنی سریع تر شارژ میشه واقعا کرنومتر بگیر ببین واقعا میشه اگه باشه ببین زود تر هم خالی میشه یانه چون من خودم حس میکنم گوشیم که زود تر پر میشه زود تر هم خالی میشه من گوشیم ال جی هست ولی هیچ وقت واقعا تست نکردم شاید چون زود تر پرمیشه بیشتر استفاده میکنم زود تر خالی میشه نمیدونم ولی در کل فکر میکنم که ۱۵-۲۰ دقیقه کم و زیاد شدن مدت شارژ شدن مهم نباشه اگر گوشی مشکل داشته باشه مشخص میشه راحت متوجه میشید نگران نباشید هواوی یه شرکت معروف هست تو تجهیزات مخابراتی درسته چینی هست ولی چنیی داریم تا چینی اجناس چینی همه کیفیتی داره اجناس چینی درجه بندی داره ولی گوشی و چیزای این طوری که مال یه برند شناخته شده و معتبر هست شرکت برای این که بازارش رو از دست نده همه رو با یک کیفیت و یک قیمت تولید میکنه گوشی های فیک هم که میبینید معمولا یا اصلا مارکی نداره یا هم اصلا اسم اون برند خدا هم نشنیده یا چرتو پرت نوشته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk