تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 329 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خواهش میکنم وظیفه ام بود اگر جواب میدادم کامل جواب بدم و توضیح بدم فکر نمیکنم این طور باشه ولی خوب همیشه هم به یک اندازه طول نمیکشه بستگی داره که اون روز مثلا دما چقدر بوده نمیدونم ولتاژ پریزی که بهش وصل کردید چقدر بوده چه موقع روز بوده چه برنامه هایی روی گوشی باز بوده و خیلی چیزای دیگه میتونه رو زمان تاثیر بزاره فکر میکنم سوال دوم هم که چرا صفحه که روشن میشه سریع تر میشه برای این باشه که ادم وقتی داره با گوشیش کار میکنه گذر زمان رو کم تر حس میکنه شما یه کاری بکن ببین وقتی که گوشی تو شارژه و با هاش کار میکنی سریع تر شارژ میشه واقعا کرنومتر بگیر ببین واقعا میشه اگه باشه ببین زود تر هم خالی میشه یانه چون من خودم حس میکنم گوشیم که زود تر پر میشه زود تر هم خالی میشه من گوشیم ال جی هست ولی هیچ وقت واقعا تست نکردم شاید چون زود تر پرمیشه بیشتر استفاده میکنم زود تر خالی میشه نمیدونم ولی در کل فکر میکنم که ۱۵-۲۰ دقیقه کم و زیاد شدن مدت شارژ شدن مهم نباشه اگر گوشی مشکل داشته باشه مشخص میشه راحت متوجه میشید نگران نباشید هواوی یه شرکت معروف هست تو تجهیزات مخابراتی درسته چینی هست ولی چنیی داریم تا چینی اجناس چینی همه کیفیتی داره اجناس چینی درجه بندی داره ولی گوشی و چیزای این طوری که مال یه برند شناخته شده و معتبر هست شرکت برای این که بازارش رو از دست نده همه رو با یک کیفیت و یک قیمت تولید میکنه گوشی های فیک هم که میبینید معمولا یا اصلا مارکی نداره یا هم اصلا اسم اون برند خدا هم نشنیده یا چرتو پرت نوشته

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    نه این زودتر شارژ شدن از 80 تا 100 احساس نیست ببین امروز مثلا صبح 10 درصد داشت 1.30 ساعت زدم شارژ و رسید به 70 برداشتم رفتم سر کار ظهر که برگشتم 60 درصد داشت ساعت 3.30 دقیقا زدم به شارژ 6.30 که اومدم بر دارم 97 درصد بود صفحه رو روشن کردم از 97 تا 100 رو 1 دقیقه ای پر شد اصلا همینجوری ام حساب کنی 60 تا 100 نباید 3 ساعت طول بکشه ولی همونطور که عرض کردم بگیر نگیر داره یه سری دیرتر شارژ میشه یه سری زودتر ولی این مورد که صفحه روشن باشه از 80 تا 100 رو زودتر شارژ میکنه همیشگیه باز تاکید میکنم مشکل فقط از 80 تا 100 هست روشن کردن صفحه هم فقط تو 80 تا 100 تاثیر در زودتر شارژ شدن داره یه چیزی ام که هست فکر کنم قبلا هم گفتم یه بار 98 درصد در حالت روشن شارژ شده بود خاموشش کردم فوری در حالت خاموش همون لحظه زدم به شارژ 90 درصد نشون داد ولی در کل از جهت شارژ نگه داشتن خوبه و زود خالی نمیکنه و همین منو به شک انداخته که باتری سالمه خرابه چجوریاست میترسم ببری گارانتی الکی نگهش دارن بازش کنن آخرم بگن چیزیش نبود از اونورم واقعا شاید باتری خرابه متاسفانه کسی هم اطرافم این گوشی رو نداره که برم باتریم و باهاش چک کنم از یکی هم تو نت سوال کردم گفت کلا 2 ساعت اینا طول کشیده که شارژ شه
    همه اینا منو فعلا در یه دوراهی انداخته ولی اگه باتری واقعا مشکل داشته باشه خیلی منو به این شرکت بدبین میکنه چون از همون روز اول که گوشی رو خریدم اینجوری بوده

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با نرم افزار میبینید چند درصده یا خود گوشی مینویسه اگه با نرم افزار باشه ممکنه که نرم افزاره با گوشیتون باگ داشته باشه یا خود نرم افزار مشکل داشته باشه اگه با خود گوشی هست اگه میتونید شدت جریان رو اندازه گیری کنید ببینید چجوری هست و اگه هم نمیتونید من فکر کنم مال شارژر یا سیمش باشه با یه شارژر دیگه تست کنید فرقی نداره از چه برندی باشه و مال چه گوشیی ولی سعی کنید تا میشه با یه شارژری باشه که مشخصاتش نزدیک باشه به گوشی خودتون رو گوشیای اندرویدی خیلی تفاوتی نداره چون همشون با یو اس بی هم شارژر میشن و یواس بی ها هم مثل هم هست خروجی هاشون یا با کامپیوتر شارژ کنید یکی دوبار یا این که مثلا تو یه ساعت خاص رو یه پریز خاص بزنید یه دو بار ببینید بازم این اتفاق ها میوفته اگه همه این احتمال ها رو میتونید رد کنید من نمیدونم شاید حق باشما باشه ببینید بقیه بچه ها چی میگن من اطلاعی ندارم دیگه که مشکل داره یا نه اگر میتونید شدت جریان رو اندازه گیری بکنید خیلی خوبه قشنگ میبرتتون تا نزدیک جواب چون اگر صفر بشه و هنوز گوشی نشون بده در حال شارژ شدن هست میشه گفت که به احتمال زیاد نرم افزاری هست یه نرم افزاری چیزی هست که داره اختلال ایجاد میکنه

Last edited by 1376MAXIMUM; 26-12-2013 at 23:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با نرم افزار میبینید چند درصده یا خود گوشی مینویسه اگه با نرم افزار باشه ممکنه که نرم افزاره با گوشیتون باگ داشته باشه یا خود نرم افزار مشکل داشته باشه اگه با خود گوشی هست اگه میتونید شدت جریان رو اندازه گیری کنید ببینید چجوری هست و اگه هم نمیتونید من فکر کنم مال شارژر یا سیمش باشه با یه شارژر دیگه تست کنید فرقی نداره از چه برندی باشه و مال چه گوشیی ولی سعی کنید تا میشه با یه شارژری باشه که مشخصاتش نزدیک باشه به گوشی خودتون رو گوشیای اندرویدی خیلی تفاوتی نداره چون همشون با یو اس بی هم شارژر میشن و یواس بی ها هم مثل هم هست خروجی هاشون یا با کامپیوتر شارژ کنید یکی دوبار یا این که مثلا تو یه ساعت خاص رو یه پریز خاص بزنید یه دو بار ببینید بازم این اتفاق ها میوفته اگه همه این احتمال ها رو میتونید رد کنید من نمیدونم شاید حق باشما باشه ببینید بقیه بچه ها چی میگن من اطلاعی ندارم دیگه که مشکل داره یا نه اگر میتونید شدت جریان رو اندازه گیری بکنید خیلی خوبه قشنگ میبرتتون تا نزدیک جواب چون اگر صفر بشه و هنوز گوشی نشون بده در حال شارژ شدن هست میشه گفت که به احتمال زیاد نرم افزاری هست یه نرم افزاری چیزی هست که داره اختلال ایجاد میکنه

ممنون از وقتی که میزاری
    نه با خود گوشی میبینم
    چشم یه پریز و در نظر میگیرم ببینم چجوریه
    با شارژرای دیگه هم تست کردم همینجوری بود ولی بازم تست میکنم خبر میدم
    برای اندازه گیری شدت جریان میتونی راهنماییم کنی؟ کد مخفی داره؟ اگه آره من همه کد مخفیارو زدم هیچ کدوم و اجرا نکرده گوشیمم روت و اینا نیست
    میگم احتمالش هست که از اون فایله batterystat.bin باشه؟ ولی هر چی میگردم تو گوشیم این فایل اصلا وجود نداره همه فولدرارو گشتم root data همه جا رو ولی این اسم و پیدا نکردم
    راستی چند تا مشکل دیگه ام دارم مثلا یکیش اینه که وقتی تنظیم میکنم که برنامه ها روی ای دی کارت نصب بشه مثلا بعضی وقتا که یو اس بی رو وصل میکنم واسه انتقال اطلاعات بین گوشی و سیستم بعدش که قطعش میکنم خود به خود تنظیمه عوش میشه میره روی نصب بر گوشی یا مثلا بعضی وقتام که دوباره تغییرش میدم که بره رو اس دی مینویسه در حال تغییر و همینجوری میمونه باید کنسل کنم و فلان و اینا از چیه ای بابا اعصاب ندارم دیگه
    الان ساعت 7 صبحه از 3.30 گوشیم شارژش تموم شد و زدم به شارژ الان تازه شده 80 درصد و بازم خیلی کند میره بالا ولی یه چیزی رو باز کشف کردم
    موقعی که شارژ کم بود زدم به شارژ بعد از یه ساعت اینا دستم و زدم به شارژر گرمه گرم بود ولی الان که 80 شده دست زدم خنک بود نمیدونم علت و البته این مورد گرم و سرد شدن شارژر و من تو گوشی قبلیمم دیده بودم اونم اینجوری بود ولی خواستم بگم در جریان باشید
    ساعت 7.30 هستش شارژ 90 درصد شده فکر کنم تا 8 میشه 100 درصد الان از یه پریز دیگه دارم شارژ میکنم ولی بازم زیاده مدت شارژ یعنی اگه 8 بشه 100 درصد یعنی از شارژ 0 که گوشی خاموش شده تا 100 حدود 4.30 طول کشیده
    دونه دونه جزئیات و دارم میگم
    دیشب خوابم برد ساعت 11 صبح از شارژ کشیدم ولی 100 درصد پر بود رفتم بیرون و برگشتم این سری دیدم در عرض 2 ساعت حدود 15 درصد شارژ کم کرده نه مکالمه ای داشتم نه چیزی فقط دو تا اس ام اس اومد که اونارم جواب ندادم ولی قبلا همین چند روز پیش با شارژ 100 درصد هر 1 ساعت و نیم 1 درصد کم میکرد
    خلاصه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
    لطفا در مورد تمام مواردی که نوشتم بهم راهنمایی بده ممنون کلافه ام
    Last edited by boose_bar_khoda; 27-12-2013 at 14:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید..ببخشید یه سوال داشتم..گوشی من بعد از نصب کاستوم رام دوباره خواستم رستور کنم و وقتی رستور کردم هر دفه که میخوام گوشی رو روشن کنم خودبه خود میره رو حالت ریکاوری و وقتی ربوت میکنم دوباره میره رو حالت ریکاوری..فقط من رو یه حالت دیگه میتونم برم..اونم حالت دانلودینگ هست..اگه میشه یه کمکی کنید لطفا..

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام خسته نباشید..ببخشید یه سوال داشتم..گوشی من بعد از نصب کاستوم رام دوباره خواستم رستور کنم و وقتی رستور کردم هر دفه که میخوام گوشی رو روشن کنم خودبه خود میره رو حالت ریکاوری و وقتی ربوت میکنم دوباره میره رو حالت ریکاوری..فقط من رو یه حالت دیگه میتونم برم..اونم حالت دانلودینگ هست..اگه میشه یه کمکی کنید لطفا..
    سلام.

رامی که دانلود کردید مشکل داره یه بار دیگه دانلود کنید و نصبش کنید.ضمنا" یادتون باشه برای نصب رام کاستوم حتما" باید ریکاوری کاستوم نصب کرده باشید.اگر ریکاوریتون کاستوم نیست قبل از دانلود دوباره رام اول ریکاوری کاستوم نصب کنید و همون رام رو نصب کنید تا مطمئن بشید مشکل از رام هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رام کاستوم رو نصب کردم و جواب داد ولی وقتی رستور کردم دیگه بالا نیومد و رفت روو حالت ریکاوری..به نظر شما اگه یه رام رسمی بریزم روش درست میشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

رام کاستوم رو نصب کردم و جواب داد ولی وقتی رستور کردم دیگه بالا نیومد و رفت روو حالت ریکاوری..به نظر شما اگه یه رام رسمی بریزم روش درست میشه؟
    سلام.
    چیو ری استور کردید؟ من منظورتونو متوجه نمیشم.منتها در هر صورت شما وقتی گوشیتون توی دانلود مود میره میتونید رام رسمی رو با اودین نصب کنید و گوشیتون بالا میاد.ضمنا" شما میتونید هم یکبار از توی ریکاوری گوشی رو فول وایپ کنید شاید در این صورت هم گوشی با رام کاستوم بصورت خام بالا بیاد(چون نمیدونم چکار کردید نمیتونم دقیق و قطعی خدمتتون عرض کنم).

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من وقتی خواستم کاستوم رام سیانوژن روو گوشیم فلش کنم اول از رام رسمی گوشیم بک آپ گرفتم..بعد که رام رو دوست نداشتم و خواستم که برگردونم به رام قبلیم دیگه گوشیم بعد از روشن کردن رفت رو حالت ریکاوری..البته فایل ریکاوری رو از طریق اودین فلش کردم تا بتونم یه کاستوم رام فلش کنم..دیگه هر دفه که ریستارت هم میکنم میره رو حالت ریکاوری..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من وقتی خواستم کاستوم رام سیانوژن روو گوشیم فلش کنم اول از رام رسمی گوشیم بک آپ گرفتم..بعد که رام رو دوست نداشتم و خواستم که برگردونم به رام قبلیم دیگه گوشیم بعد از روشن کردن رفت رو حالت ریکاوری..البته فایل ریکاوری رو از طریق اودین فلش کردم تا بتونم یه کاستوم رام فلش کنم..دیگه هر دفه که ریستارت هم میکنم میره رو حالت ریکاوری..
    سلام.
    الان متوجه شدم که چی میفرمائید.احتمالا مشکل از بکاپتون بوده.حالا قبل از هر کاری شما یکبار دیگه همون ریکاوری که روی گوشیتون داشتید و بکاپ گرفتید رو رونصب کنید و دوباره ری استور کنید شاید درست بشه (اگر از طریق ریکاوری بکاپ گرفته بودید) در هر صورت اگر درست نشد با نصب رام رسمی از طریق اودین مشکلتون حل میشه.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دستتون درد نکنه..فقط یه چیز دیگه..رام های رسمی برای مدل گوشی من مال ایران نصب کنم بهتر نیست؟..چون یه آپدیتی برا مدل گوشیم دیدم که کشورش ایران بود..اونو نصب کنم؟
    در ضمن آپدیت های مخصوص گوشی من با هم متفاوتن یعنی مثلاXXMF1 با DJPLJ1 با هم فرق میکنن..یعنی هر کدومشون نصب کنم برا گوشیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •