تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 246 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دارم از دوستان متخصص:

من می خوام با حالت CPU vs CPU مود بازی دوستانه فیفا لیگ فانتزی برگزار کنم، اما این مشکل رو دارم که بر خلاف PES نمیشه مربی بود، فقط میشه تماشاگر بود، نمیشه وسط بازی هیچ تغییری داد و بدتر از همه اینکه کامپیوتر خودش تعویض می کنه!

کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟

2. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه سوال دارم از دوستان متخصص:

من می خوام با حالت CPU vs CPU مود بازی دوستانه فیفا لیگ فانتزی برگزار کنم، اما این مشکل رو دارم که بر خلاف PES نمیشه مربی بود، فقط میشه تماشاگر بود، نمیشه وسط بازی هیچ تغییری داد و بدتر از همه اینکه کامپیوتر خودش تعویض می کنه!

کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟
    این یکیش که دیگه معرکه بود . تازه وقتی هم Be a Pro میشی هم خود CPU واست ترکیب میچینه و تعویض میکنه و تازه یه دفعه تو بازی پستت رو عوض میکنه باید از این سر زمین بدویی اون سر زمین تا -position نخوری

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این یکیش که دیگه معرکه بود . تازه وقتی هم Be a Pro میشی هم خود CPU واست ترکیب میچینه و تعویض میکنه و تازه یه دفعه تو بازی پستت رو عوض میکنه باید از این سر زمین بدویی اون سر زمین تا -position نخوری
    ایرادهای خنده دار میگیری. این واقعیت فوتباله که یهو وسط بازی بنا به نیاز تیم جات عوض میشه. یکم بیشتر فوتبال نگاه کم اونم برای خارج رو نه ایران رو.

در ضمن وقتی کاپیتان تیمت شی میتونی خودت ترکیب هر بازی رو بپینی

5. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید من یه سوال دارم ...
    من بازی رو گرفتم و اومدم روی سیستمم نصب کنه ارور داد!
    از یکی از دوستان هم که میگفت دانلود کرده گرفتم باز همون ارور رو داد!
    ارورش مربوط به Windows Installer بود!
    ویندوز من «7» «64 بیتی» هستش. آیا مشکل از نوع ویندوزه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید من یه سوال دارم ...
    من بازی رو گرفتم و اومدم روی سیستمم نصب کنه ارور داد!
    از یکی از دوستان هم که میگفت دانلود کرده گرفتم باز همون ارور رو داد!
    ارورش مربوط به Windows Installer بود!
    ویندوز من «7» «64 بیتی» هستش. آیا مشکل از نوع ویندوزه؟
    شما جدیدترین نسخه نرم افزار windows installer رو از سایت مایکروسافت دانلد کن.

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ایرادهای خنده دار میگیری. این واقعیت فوتباله که یهو وسط بازی بنا به نیاز تیم جات عوض میشه. یکم بیشتر فوتبال نگاه کم اونم برای خارج رو نه ایران رو.

در ضمن وقتی کاپیتان تیمت شی میتونی خودت ترکیب هر بازی رو بپینی
    شما علم غیب داری که من فوتبال نمیبینم ؟ فوتبال ایران که هیچی . ولی لااقل که خارجی ها رو میبینم .
    کسی هم فوتبال نبینه به هر حال اینو میفهمه که وقتی یه virtual pro میسازی و از صفر شروع میکنی و میری توی Be a pro seasons شرکتش میدی (که اکثرا این کارو میکنن) این اقای CPU که منیجر تیمته باید ملاحظه یه بازیکن تازه وارد رو هم بکنه و هر جایی نزارش .
    نه که بیاد صاف از همون اول بزارت RM یا LM یا ... که باید توش عین ... بدویی و Stamina بسوزونی (در ضمن من پست Default آم رو گذاشتم روی CAM)
    بعد هم وسط بازی که به دلیل تازه کاری نفسی واست نمونده بیاد بزارت هافبک هجومی که پدر پدر سوخته ات در بیاد .
    در ضمن اگه خیر سرش میخواد واقعی جلوه بده وقتی Stamina ی من کمتر از یه مقداری شد باید تعویضم کنه که نه کارایی تیم بیاد پایین نه من به خاطر خستگی هی امتیاز منفی بخورم .
    جالبه که تمام Stamina رو میدم واسه دفاع . چون وقتی توی حمله شرکت میکنم و از طرفین سانترهای بسیار زیبا میکنم موقع دفاع که میرسه باید دقیقا طبق فلشی که نشون میده برگردم وسط زمین اون هم با سرعت زیاد که خسته بشم وگرنه امتیاز منفی بهم میده .

در کل من توی be a pro خیلی کم پیش میاد که پاس اشتباه بدم بیشتر به خاطر درخواست پاس اشتباه و جایگیریه .
    درخواست پاس رو هم که قربونش برم باید یه موقع هایی فیلترش کنه . مثلا توپ روی هوا و قراره برسه دسته حرف .

به قول معروف فیفا اومد راه رفتن PES رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت . زمانی چه بازی ای بود FIFA 05,06
    Last edited by Gregar; 26-10-2010 at 21:44.

داره خودمونی میشه mandbigS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا این creation master 11 کی میاد ... مردم از بس منتظر موندم ... یه ماه شد دیگه ... کسی نرم افزاری چیزی شبیه اون برا فیفا 11 سراغ نداری ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما علم غیب داری که من فوتبال نمیبینم ؟ فوتبال ایران که هیچی . ولی لااقل که خارجی ها رو میبینم .
    کسی هم فوتبال نبینه به هر حال اینو میفهمه که وقتی یه virtual pro میسازی و از صفر شروع میکنی و میری توی Be a pro seasons شرکتش میدی (که اکثرا این کارو میکنن) این اقای CPU که منیجر تیمته باید ملاحظه یه بازیکن تازه وارد رو هم بکنه و هر جایی نزارش .
    نه که بیاد صاف از همون اول بزارت RM یا LM یا ... که باید توش عین ... بدویی و Stamina بسوزونی (در ضمن من پست Default آم رو گذاشتم روی CAM)
    بعد هم وسط بازی که به دلیل تازه کاری نفسی واست نمونده بیاد بزارت هافبک هجومی که پدر پدر سوخته ات در بیاد .
    در ضمن اگه خیر سرش میخواد واقعی جلوه بده وقتی Stamina ی من کمتر از یه مقداری شد باید تعویضم کنه که نه کارایی تیم بیاد پایین نه من به خاطر خستگی هی امتیاز منفی بخورم .
    جالبه که تمام Stamina رو میدم واسه دفاع . چون وقتی توی حمله شرکت میکنم و از طرفین سانترهای بسیار زیبا میکنم موقع دفاع که میرسه باید دقیقا طبق فلشی که نشون میده برگردم وسط زمین اون هم با سرعت زیاد که خسته بشم وگرنه امتیاز منفی بهم میده .

در کل من توی be a pro خیلی کم پیش میاد که پاس اشتباه بدم بیشتر به خاطر درخواست پاس اشتباه و جایگیریه .
    درخواست پاس رو هم که قربونش برم باید یه موقع هایی فیلترش کنه . مثلا توپ روی هوا و قراره برسه دسته حرف .

به قول معروف فیفا اومد راه رفتن PES رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت . زمانی چه بازی ای بود FIFA 05,06
    درباره تعویض که شما درست میگین ولی این مود برای اولین بار در بازی footall generation ایجاد شد که از یک تیم سازنده دیگه بود و البته دیگه هیچوقت ادامه ای نداشت بعد از 2 سال فیفا بود که این مود رو وارد بازیش کرد و سال بعد از ان بود که کونامی اسکی رفت و البته بهتر بود ولی امسال که واسه کونامی که تعریفی نداره و فیفا حداقل یکم بهتره

نمونه جابجایی بازکینان در زمین هم شما میتونی بازی های تئو والکات در ارسنال یا رونی در اورتون و منچستر رو ببینی که حتی اون اوایل بازی بسیار در ترکیب تغییر پست میدادن تا جایی مناسب پیدا شه براشون. و در زمان بازی .

تو فیفا هم الکی شمارو تغییر پست نمیدن . و بنا به تعویضی که میشه و تغییر تاکتیکی پست شما هم عوض میشه مثلا وقتی در منچستر برباتوف تعویض میشه و گیگز جاش میاد شما میری جای رونی و رونی میره جای برباتوف

داره خودمونی میشه juve-reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام
    میشه یه لینک سالم برای دانلود نسخه کامل بازی بدید.
    من همینجوری یه لینک رو دانلود کردم، روی %99.99 موند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درباره تعویض که شما درست میگین ولی این مود برای اولین بار در بازی footall generation ایجاد شد که از یک تیم سازنده دیگه بود و البته دیگه هیچوقت ادامه ای نداشت بعد از 2 سال فیفا بود که این مود رو وارد بازیش کرد و سال بعد از ان بود که کونامی اسکی رفت و البته بهتر بود ولی امسال که واسه کونامی که تعریفی نداره و فیفا حداقل یکم بهتره

نمونه جابجایی بازکینان در زمین هم شما میتونی بازی های تئو والکات در ارسنال یا رونی در اورتون و منچستر رو ببینی که حتی اون اوایل بازی بسیار در ترکیب تغییر پست میدادن تا جایی مناسب پیدا شه براشون. و در زمان بازی .

تو فیفا هم الکی شمارو تغییر پست نمیدن . و بنا به تعویضی که میشه و تغییر تاکتیکی پست شما هم عوض میشه مثلا وقتی در منچستر برباتوف تعویض میشه و گیگز جاش میاد شما میری جای رونی و رونی میره جای برباتوف
    اره . ولی به شرطی که من اچار فرانسه باشم و بتونم توی همه پستها بازی کنم . بازیکنم هنوز ضعیفه و بار تیم رو میندازن رو دوشش و باید تا اخر بازی باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •