ال 90 مشکی بهتره یا سفید ؟
منظورم هم از قشنگیه هم از نکات فنی
ال 90 مشکی بهتره یا سفید ؟
منظورم هم از قشنگیه هم از نکات فنی
از نظر نکات فنی قطعا سفید
ولی از نظر زیبایی قطعا مشکی
ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدین
سلام کسی اطلاعاتی در مورد کاهش ارتفاع ال 90 داره؟![]()
ببین رنگ مشکی زیبایی خاصی داره و ارگومی نا متوازن ماشین رو پوشش میده ولی در عوض هر روز باید دستمال بکشی و اگه خدایی نکرده خط و خش روش بیفته از شعاع 100Km تابلو هست و اگه بیشتر خدایی نکرده تصادف کنی اگه کار صافکار خوب نباشه تابلو میشی.
من خودم مشکی میخواستم بگیرم اما چون برای شستن ماشین وقت نمی زارم سفید گرفتم.
اما معایب سفید (نداره فقط به زیبایی مشکی نیست)
محاسن سفید: هرچی کثیف تر میشه قشنگ تر میشه . اگه روش خط بیفته از دور تابلو نیست. اگرم تصادف کنم کار رنگ ساز راحت ترهست.
این کار مساوی هست با مرگ تدریجی یک تندر.
دو راه داری
1. بردن کمک فنر( که اصلا توصیه نمیشه چون ماشین می کوبه)
2. لوازمی کردن کمک و استفاده از کمک اسپرت( که شدیدا توصیه میشه)
ببینید اگر شما 6-7 پست اخیر منو خونده باشید یکبار کاملا توضیح دادم
خیلی ها قسمت چلوی تندر را (پوزه اش را) خیلی زشت می دونند
ولی رنگ های تیره بخصوص مشکی و آبی تیره بخاطر کنتراستی که به اتومبیل میدن این پوزه را کاملا زیبا جلوه میدن
من خودم می خواستم قبل از عید یک تندر به رنگ آبی نفتی بگیریم ولی منصرف شدم و حالا هم پشیمون هستم و هم راضی
علتش را توضیح میدم
رنگ تیره مزیتش را بالا گفتم اما معایبش :
1-خیلی زود کثیف میشه و وقتی هم کثیف میشه واقعا ضایع هست و چون من اصلا حال حوصله ندارم یک روز در میون ماشین را برق بندازم پس کلا بیخیالش شدم(ضمنا من دو سه تا ماشین قبلیم هم رنگ تیره بود و ترجیح دادم اینبار رنگ روشن را تجربه کرده باشم)
2-اگر خدای ناکرده تصادف و خط و خشی روی ماشین بیافته هم نقاشیش مشکلتر هست و هم اینکه هر چقدر هم که نقاش مهارت داشته باشه باز هم ماشین ضایع میشه
3-اگر شما در مناطقی زندگی می کنید که آب و هوای گرمی داره مخصوصا در جنوب از 15 اسفند به طرف تابستون واقعا خیلی اذیت میشد چون رنگ تیره حرارت را به شدت جزب می کنه و داخل اتومبیل از کوره هم بدتر میشه
حالا اگر شما مشکلات بالا را نداری و با اون کنار میای خریدش را بشدت توصیه می کنم
دوستان قیمت بازار و صفر این دو مدل را لطف کنید
E1+cp
و
E1+cp+sp
E1CP که دیگه تولید نمیشه ولی قیمت بازارش اگر صفر باشه (که نیست) حدود 12500000 تا 13000000 هست و قیمت نمایندگی هم 11800000 هست
همچنین قیمت نمایندگی E1+CP+SP هم 12800000 هست و در بازار هم حدود 14000000 معامله میشه
E1 CP+ABS الان تولید میشه که قیمت کار خونش 11690 بازارم حدود 13300
از کجا میتونیم به قیمت کارخونه تهیه کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)