من آبان پارسال گرفته بودم طرح کمپین پاییزه رو. تا اوائل تابستون حدودا ، سرعت شبانم رو 250 بود. بعد از اون روی 30 تا فیکس شده بود!
الانم که دیگه نیست شبانه رایگان ، ای کاش برگردونه شبانه رایگان رو با سرعت خوب.
من آبان پارسال گرفته بودم طرح کمپین پاییزه رو. تا اوائل تابستون حدودا ، سرعت شبانم رو 250 بود. بعد از اون روی 30 تا فیکس شده بود!
الانم که دیگه نیست شبانه رایگان ، ای کاش برگردونه شبانه رایگان رو با سرعت خوب.
جالب اینجاست که من فکر می کنم تک کانکشن مخابرات کلا روی 4 مگ قفل شده چه داخلی و چه خارجی. شما هم اگر نظری دارید بیان کنید.
تاپیک جون گرفت
تک کانکشن
دو کانکشن
اعتراض هم نمی تونم کنم چون اکانتم دو مگی هست. اگر بگم 8 مگ و 4 مگ بدهکار هم میشم.
البته تا حدی می تونه سیاست خوبی هم باشه تا با توجه به محدودیتهای مخابرات یه حداقل کف کیفیتی بمونه
Last edited by ak313; 26-01-2016 at 11:59.
من این کابل را در خیابان عطاران دیدم اما بعیده برای استفاده عمومی این کابل را بکشن،این کابل ها را برای اتصال بین مراکز اداری که زیاد هستن در شهر کشیدن.
اجاره کابل از مخابرات درآمد بالایی برایشان دارد که مصرف کننده هم مجبوره پرداخت کند چونکه رقیبی هم ندارد.
ما بدلیل اتصال ضعیف وایرلس تصمیم گرفتیم از مخابرات پهنای باند داخلی اجاره کنیم که بدلیل هزینه بالا صرفنظر کردیم و آنتن وایرلس را عوض کردیم.
تعرفه های مخابرات نقطه به نقطه را ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکانش هست مخابرات ترافیک مربوط به یه آی پی خاص رو کلا حساب نکنه؟ مگه میشه از دستشون در بره؟!
دوبار تا حالا برام پیش اومده که وقتی آی پی داده بهم ، ترافیک رو تا موقعی که روی اون آی پی هستم حساب نمیکنه!!
حرف شما درست ولی کابل کشی با این وسعت(تقریبا کل شهر)اونم با نصب کافوهای مخصوص فیبر نوری و تعداد رشته هایی که توی هر کابل وجود داره زیاد منطقی به نظر نمی رسه
مخابرات قم- دو مگ محدود بدون شبانه
تک کانکشن بالاتر از این نمیره. آخرشه
این ترافیک زمان دار امروز اضافه شده
فعلا چیزی قابل انتخاب نیست
قیمتی هم نزده
به اسمش میخوره یه چیزی مثل فشفشه های وب باشه
تا ببینیم قیمتش چجور هست...
سلام
دوستان عزیزی که از مخابرات اینترنت دارند ، از سرویس دهی مخابرات راضی هستید یا خیر؟
اینترنت مخابرات رو توصیه می کنید یا از شرکت های خصوصی بگیرم ؟
ممنون
دوستمون تو اون تاپیک صفحه جدیدی برای تست ای دی اس ال گفتن،برای تست وارد شدم،دیدم ADSL ام که اسما 128 کیلوبیته شده 9 مگا بیت!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)