از من بویلد نامبر 11-3.4.3 هست که 2.2.1 هم هست . ولی نمیدونم میتونم 2.2.1 هایی که گذاشتی رو تست کنم یا نه ؟
البته اگر مشکلی پیش بیاد میتونم به همین که الان دارم برگردم . ظاهرا " ؟
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
از من بویلد نامبر 11-3.4.3 هست که 2.2.1 هم هست . ولی نمیدونم میتونم 2.2.1 هایی که گذاشتی رو تست کنم یا نه ؟
البته اگر مشکلی پیش بیاد میتونم به همین که الان دارم برگردم . ظاهرا " ؟
راستی خبری از 2.2 رسمیش نیست ؟
هنوز که نه خبری نیست
آقا اين 2.2.2 ها چه مشکلي دارن مگه؟
کسي داوطلب نشده رامي که من گفتمو تست کنه ؟
تنها رام فرويو فول فارسي هست مثل رام اکلير 2.54.0 فارسي داره البته منظورم از داوطلب اونايي که ديگه نمي تونن به 2.1 دانگريد کنن چون بانصب اين رام ديگه نميشه به 2.1 برگشت
دوست عزیز این حفظ قابلیت دانگرید که گفته بودی چجوریه و ایا همه رامها این ویژگی رو دارند؟
2.2 رسمی خیلی وقته که معرفی شده. تو این صفحه تمامی رامهای custom و official لیست شده اند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه های قدیم و جدید دیفای
من میخوام به 2.2 رسمی ارتقاش بدم! چند تا سوال داشتم...ممنون میشم پاسخ داده شه
1- فارسی ساپورت میکنه؟(فقط برای خوندن اس ام اس)
2-کار سختی هست؟؟
3-آموزشش چطوریاست واسه ما مبتدیا؟؟
ممنون
نه عزیز جان برای برای این قسمت از اسیا که ما هستیم هنوز رام رسمی نیومده فقط یه رام برای خود کره دادن بیرون که اونم اعتباری بهش نیست و ممکنه مشکلات انتن دهی داشته باشه من دانلودش کردم اجازه بدید من تست کنم اگر خوب بود میگم که شما هم نصب کنید
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
از همون جهت که دیگه نمیتونید به رام 2.2 برگردید گفتم نصب نکنید
کدوم رام رو که شما گفتی لینک بده من نصب میکنم.
لینک آخرین ورژن برنامه satVsel رو کسی داره؟؟؟ کدشو دارم ولی به مارکت وصل میشه....
من یه فلش لایت میخام چندتا نصب کردم جواب نداد لازم دارم کسی تست شده بزاره ممنون میشم
Froyo now available for the Motorola Defy
![]()
f]iکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این آپدیت فقط مال t-mobile هست یا نه ؟!
Last edited by fire159; 23-04-2011 at 12:19.
والا هادی خان تو سایت موتورولا که زده آپدیت دیفای واسه امریکای شمالی و چیزی از تی موبایل نگفته ولی اگه منظورش همون تی موبایل باشه که بیخیالش بشین وگر نه دودمانتون رو به باد میده !فعلا که over the air هستش و باید منتظر بمونیم
دوستان کسی لینک سالم از wallpaper و ringtone اورجینال اتریکس داره؟ من چند تا سایت تست کردم ولی همشون خراب بود یا میلتربودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)