تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 125 از 157 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پیشگویی و رمالی حتی توی قرآن هم اومده و بهش اشاره شده
    همین آدم(نوستراداموس)تا الان تمام پیشبینی هاش درست از آب در اومده
    دوست عزيز اگر كمي در مورد نوستراداموس تحقيق و مطالعه كنيد مي بينيد كه پيش بيني هاي ايشون همشون مبهم و از رو شكم بوده و دقيقا بر اساس ناداني مرمان هم عصر خودش بوده ! براي مثال ايشون ميومدن ميگفتن كه در 100 سال آينده مردي خواهد آمد كه سيبيلش تاب داره و چشماش روشنه و شمشيري در دست داره و به جهان حكومت خواهد كرد ! خوب حالا يه سري مثل همين مفسران قران ميومدن ميگفتن فلاني كه 50 سال بعد از اين حرف اومد و شمشيري در دست داشت و سيبيلشم كم تا اندكي تاب داشت همونيه كه نوستراداموس عظيم پيشگوييش رو كرده بودن !

دوست عزيز نظر علمي و عملي بياريد كه دنيا رو در روز مورد نظر به پايان برسونه ! شما كه انقدر مطمئن داريد مي گيد كه حتما يه اتفاقي ميفته فراموش نكنيد كه فقط 3-4 روز ديگه مونده و اگه هيچ اتفاقي نيفته ضايع ميشيد !

2. 7 کاربر از Gazmali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aria_ tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من هیچ وقت نگفتم این پیشگویی مصغره درست هستش
    فقط بعضیا دارن این پیشگویی رو ربطش میدن به چیزای دیگه
    مثلا میگن اینا همه برای منحرف کردن ذهن مردم و سوء استفاده ی غربیا از همچین موضوعی هستش
    من فقط میگم نباید چیزایی که به هم ربط نداره رو به هم ربط بدیم

4. این کاربر از aria_ tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت aria_ tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزيز اگر كمي در مورد نوستراداموس تحقيق و مطالعه كنيد مي بينيد كه پيش بيني هاي ايشون همشون مبهم و از رو شكم بوده و دقيقا بر اساس ناداني مرمان هم عصر خودش بوده ! براي مثال ايشون ميومدن ميگفتن كه در 100 سال آينده مردي خواهد آمد كه سيبيلش تاب داره و چشماش روشنه و شمشيري در دست داره و به جهان حكومت خواهد كرد ! خوب حالا يه سري مثل همين مفسران قران ميومدن ميگفتن فلاني كه 50 سال بعد از اين حرف اومد و شمشيري در دست داشت و سيبيلشم كم تا اندكي تاب داشت همونيه كه نوستراداموس عظيم پيشگوييش رو كرده بودن !

دوست عزيز نظر علمي و عملي بياريد كه دنيا رو در روز مورد نظر به پايان برسونه ! شما كه انقدر مطمئن داريد مي گيد كه حتما يه اتفاقي ميفته فراموش نكنيد كه فقط 3-4 روز ديگه مونده و اگه هيچ اتفاقي نيفته ضايع ميشيد !
    منظور من فقط این بود که همیچن اتفاقی شایعه نیست
    یه نفر اومده یه پیشگویی کرده
    من هم هیچوقت به پیشگویی نمیگم شایعه!
    حالا درست و غلط بودنشو اون بالایی تشخیص میده
    به منم هیچ ربطی نداره

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من عرض کردم 21 دسامبر فکر نکنم از قصد جوری طراحی بشه که روی جمعه بیوفته
    میلیاردها نفر در جهان
    جمعه بخاطر عده ای شیعه؟
    من اینو گفتم
    من کاری به این که گفته بودین جمعه نداشتم.من فقط منظورم همون تیکه از نوشتتون بود که گفته بودین:مگه دسیسه هست؛فقط همون رو گفتم.

داره خودمونی میشه spermahdi12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پیشگویی و رمالی حتی توی قرآن هم اومده و بهش اشاره شده
    همین آدم(نوستراداموس)تا الان تمام پیشبینی هاش درست از آب در اومده
    اونی که توقرآن اومده وشماازش اسم میارین اسمش علم غیب انبیا واولیای خداست،نه رمالی!
    درموردقسمت دوم پستتون هم باید بگم پیداست پست های قبلی رو نخونده یهواومدین وسط بحث!من خودم روزی که میخواستم اولین پستم رو تو این تاپیک بزنم،10صفحه ی قبلش به علاوه ی 10صفحه ی اول تاپیک که مال دو سال پیش بود خوندم.شمام بهتر بود همین کارو بکنین!همین الآنشم دیر نشده!

8. این کاربر از spermahdi12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

حدالامکان از دادن پستهای پشت سر هم خودداری کرده و مطالبتون رو در یک پست بیان کنید...
    مرسی.....

10. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من هیچ وقت نگفتم این پیشگویی مصغره درست هستش
    فقط بعضیا دارن این پیشگویی رو ربطش میدن به چیزای دیگه
    مثلا میگن اینا همه برای منحرف کردن ذهن مردم و سوء استفاده ی غربیا از همچین موضوعی هستش
    من فقط میگم نباید چیزایی که به هم ربط نداره رو به هم ربط بدیم
    پس به نظر شما چه چيزي باعث شده اين روز ( 21 دسامبر 2012 ) انقدر مشهور بشه ؟ چه چيزي پشتش بوده كه انقدر مهم شده ؟ چه چيزي بهش پر و بال داده ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پس به نظر شما چه چيزي باعث شده اين روز ( 21 دسامبر 2012 ) انقدر مشهور بشه ؟ چه چيزي پشتش بوده كه انقدر مهم شده ؟ چه چيزي بهش پر و بال داده ؟
    من بگم؟
    داستان قشنگ و حرفه ای و دارای زمان بالا ( از زمان طرح تا رخداد) و فرصت کافی برای مشهور شدنش
    زود باوری زود باوری زود باوری
    علاقه مندی به اخبار هیجان آور و جالب و تکثیرش
    یک کلاغ چهل کلاغ
    نداشتن عادت ( بلد نبودن , یاد نگرفتن) برای جستجوی منابع و صحت و سقم اخبار

13. 10 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست خوبم جسارت نشه ولی بزرگتر از من و شما و امثالمون در مورد این فرد تحقیقاتی کردن که لازم نیست براتون مثال بیارم.من و شما در چه حد هستیم فعلا ؟ اندیشمند؟ باستان شناس؟ مفسر؟ دانشمند؟ استاد دانشگاه فلان دانشگاه معتبر؟؟ چی؟؟وگرنه نظریاتمون به جای تایپ شدن در این تاپیک و امثالشون ، در کنفرانسها و نشستهای تخصصی گفته شده بود و یا مقالعه ای جامع و دایره المعارف شامل میشد. هر چند در اون زمان هم قطعا نمیتونستیم به راحتی در مورد قضایا، اذهان کوچمان را به زحمت انداخته و نظریه ای بیرون بدیم.

آریا عزیز هر جا هستی حتما بعد از پایان دنیا خواهش میکنم پیش ما برگرد به این تاپیک تا درباره پیش گویی های اداموس که همش هم درست از اب در اموده بیشتر با هم گپ بزنیم.

حالا هی بگین فرامواسون . صهیونیسم و ... انواع توطئه ها رو بیارین رو کار. بعضیامون به صرف یه هزیان گویی , به صرف خواب نما شدن یه نفر , سینه خیز تا آلاسکا میرن. این جماعت مدیریت جهانی لازم ندارن.
    این مسئله پیش گویی نبوده، صهیونیستی نبوده، کابالایی نیست، فراماسونی نیست، دروغگویی شده، شایعه ای بوده و پخش شده همه درست .اما در کل آخه چرا این شایعه پراکنده شده؟
    اگه قوم مایا پیش بینی کرده و طبق استدلال استنتاجی استقرایی و ...، پیش بینی های قبلیشون درست از آب درومده خب ایندفعه چیه وضعیت؟
    اگه نه کاملا رد شده هستش و نجوم و ... این قضیه رو رد میکنه ، خب کس یا کسانی که به این قضیه دامن زدن واقعا مرض داشتن ؟ هدف این جریان چیه؟
    البته من از شما به عنوان پاسخگو یا مسئول پاسخگویی به شبهاتسوال نمیکنم .شمام یکی از همین مردم جهان. در کل پرسشی بود که ایجاد میشه.
    ممنون

15. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

دوستانی که ازین مایا ها حرف میزنن.اولا اینا چپ بودن چشم رو نشانه زیبایی میدونستن و چشای بچه ها چپ میکردن.
    بعدم اون تقویمی که میگید فلان روز تموم میشه خو تموم بشه.خود مایا ها نمیگن که تموم شدن تقویم نشان تموم شدن دنیاس.اونوقت ما شایعه میسازیم.
    تقویم ما هم 31 اسفند تموم میشه.من همینجا به شما قول میدم 31 اسفند 91 زمین نابود میشه!

17. 2 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •