سلام
میخواستم یک هارد 320 گیگ اکسترنال (قابل حمل) بخرم !
لطفا یک مارک خوب معرفی کنید ؟
ممنون
سلام
میخواستم یک هارد 320 گیگ اکسترنال (قابل حمل) بخرم !
لطفا یک مارک خوب معرفی کنید ؟
ممنون
کابل های استاندارد USB 2 نهایتا تا 3 متر میتونند طول داشته باشند و USB 3 در شرایط حرفه ای تا 5 متر.
البته تو جعبه ی این هارد ها نهایتا تا 1.5 متر بیشتر کابل نمیذارند!
الان دیگه نمیصرفه شما بیای این همه پول واسه 320 گیگ بدی! به نظر من حداقل 500 گیگ بگیر.چون از لحاظ قیمتی خیلی تفاوت ندارند.
از برند سیگیت: FreeAgent GoFlex Portable هست که حدود 80 تومنه و USB 2 است.
از وسترن :My Passport essential SE هست که حدود 90 و خوردی و USb 3 +Usb 2 است.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
درسته.سرعت انتقال تا 50 هم ممکنه برسه.اما خیلی به ندرت!
اما سرعت USB 3 در شرایط معمولی حداقل 2 برابر USB 2 است.فرقشون در همینه...
دوست من نمیشه گفت کدوم یکی از این هارد ها بهتره!همه شون خوبند.اما تو ایران برند های سیگیت و وسترن از برند های دیگه بیشتر جا افتادند.دقیقا مثالی که میتونم بزنم برند سامسونگ و پاناسونیک در برابر برند شارپ در لوازم صوتی تصویریه!
1 ترای مدل دسکتاپ حدود 100 تومنه.2 ترا حدود 150 تا 170.
دقیقا برای کار شما همین دسکتاپ مناسبه.من WD My Book Essential رو پیشنهاد میکنم که تا 6 ترا داره!
بنده به دلایلی باید 320 بخرم !
بین این دو برند شما کدومش رو %100 تایید میکنید ؟
برند دوم هم Usb 2 و هم USb 3 رو داره ؟
به نظر شما از کجا تهییه کنم ؟
خوب من همون usb 2 برام کافیه که ارزونتره
اون وقت به پورت های usb3 میشه هارد یا هر چیز دیگه که usb 2 هست زد ؟اینو واسه این میپرسم چون شاید دیگه هم usb 2 منقرض شده همه هم فقط usb 3 دارند اون وقت هارد من که usb 2 هست رو ساپورت میکنند >
این 2 ترا که 150 تومنه usb2 هست یا 3 ؟فرقش با usb3 از لحاظ قیمتی چه قدره ؟
این مدلای 2.5 اینچی عمر بیشتری دارند یا 3.5ها ؟من فقط عمرش برام مهمه وگرنه نه میخوام جابجاش کنم نه سرعتش برام مهمه
میشه حدود قیمت مدلهای پرتابل رو هم بگین برا مقایسه؟
اگه شما 320 میخوای و اگه بتونی تو بازار پیدا کنی:
بلی.هم USB 2 هم USb 3 داره...
اگه تهرانی پاساژ پایتخت یا مجتمع ایران...
بین اون دو تا برند کدوم بهتره ؟
یعنی تو تهران 320 پیدا نمیشه !
به نظر شما به ریسیور و تلویزیون وصل میشه ؟
میخوام یک هارد اکسترنال سیگیت بگیرم بزودی...دوستانی که تجربه دارن لطفا یک نرم افزار مناسب برای پارتیشن بندی + برنامه ای برای بک آپ معرفی کنید!
در ضمن تفاوت seagate freeagaent goflex و freagent go چیه؟
ممنون!
پیدا که میشه.اما یه کمی سخته!
بستگی داره.مثلا یه سری هارد ها هستند که کنسول PS3 اونها رو پشتیبانی نمیکنه و بقیه رو میکنه.این یه چیز تجربی هست و نمیشه دقیق نظر داد!
البته وصل کردن به ----- ریسک داره.ریسکش هم اینه که ممکنه ولتاژ برق ----- شما یه وقت بالا پایین بره و این برای هارد پرتابل خیلی خطرناکه و ممکنه اطلاعات بپره!
Last edited by solo8; 24-03-2011 at 21:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)