تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 421 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خب احتمالا بازی شما از 64 بیت پشتیبانی نمی کنه که صداش در نمیاد! توی تنظیمات صدای بازی بخشی ندارید که نوع کارت صدا و خروجی صدا رو مشخص کنه؟؟ بعضی بازی ها این قابلیت و دارند که کارت صدا و خروجی صدا رو کنترل و تعیین می کنند!!

ولی در مورد تغییر زبان به زرس قاطع عرض میکنم مشکل ویندوز دارید و بهتره یه ویندوز از دو شرکت مذکور نصب کنید
    تغییر زیان رو با چند تا دستکاری حل کردم
    در مورد بازی نه متاسفانه هر کاری انجام دادم نشد مشکلش رو حل کنم
    نه عزیز ویندوز دانلود شده توسط خودم از نت بوده و همینطور و یه بار دیگه ویندوز خریداری شده از بیرون رو هم نصب کردم و هر دو این مشکل رو داشتن پس ربطی به این مساله نداشت اصلا

بهرحال فعلا به خاطر nba به سمت 32 بیت نقل مکان کردم
    (میگم خوشبختانه سرعت تاپیک خوب بالاست چند روزی نبودم الان جواب سوال چند صفحه قبل رو میدم )

2. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تغییر زیان رو با چند تا دستکاری حل کردم
    در مورد بازی نه متاسفانه هر کاری انجام دادم نشد مشکلش رو حل کنم
    نه عزیز ویندوز دانلود شده توسط خودم از نت بوده و همینطور و یه بار دیگه ویندوز خریداری شده از بیرون رو هم نصب کردم و هر دو این مشکل رو داشتن پس ربطی به این مساله نداشت اصلا

بهرحال فعلا به خاطر nba به سمت 32 بیت نقل مکان کردم
    (میگم خوشبختانه سرعت تاپیک خوب بالاست چند روزی نبودم الان جواب سوال چند صفحه قبل رو میدم )
    یعنی دوبار از دو شرکت مختلف ویندوز ریختی باز مشکل تغییر زبان داشتی؟؟ خیلی عجیبه!!

درکت میکنم!! واسه منم بازی مهمه یادمه واسه جی تی ای قبلی یه ماه مجبور شدم ویندوز عوض کنم!!

32 هم خوبه هنوز شرف یاب نشدم بهش توی 5010 امیدوارم هیچ وقت نشم!!

دیگه از شما یاد گرفتیم داریم جواب دوستان رو میدیم!!

4. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یعنی دوبار از دو شرکت مختلف ویندوز ریختی باز مشکل تغییر زبان داشتی؟؟ خیلی عجیبه!!

درکت میکنم!! واسه منم بازی مهمه یادمه واسه جی تی ای قبلی یه ماه مجبور شدم ویندوز عوض کنم!!

32 هم خوبه هنوز شرف یاب نشدم بهش توی 5010 امیدوارم هیچ وقت نشم!!

دیگه از شما یاد گرفتیم داریم جواب دوستان رو میدیم!!
    احساس میکنم مشکل تغییر زبانم به خاطر آپدیتهای جدید ویندوز 7 بود ... چون باید از یه طریق دیگه به صورت دستی تنظیم میکردم
    نه بابا یاد گرفتن چیه کمک به خلق کاری پسندیده و زیباست ..
    خدا خیرت بدهادامه بده

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال در مورد Caps-lock داشتم !
    کپس لاک با کلید CapsLock روشن میشه و با Shift خاموش میشه!؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    جااان؟؟؟ فکر کنم حتما اشتباهی رخ داده!! نزدیک هم هستند!! شاید دستتون رفته رو شیفت ولی با یه اشاره کوچیک کپس هم فشار داده شده و این شبهه براتون پیش اومده!!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    نخیر با همون caps lock خاموش میشه
    shift کارش رو با نگه داشتن انجام میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دمتون گرم دیگه !
    منو چی فرض کردین !

بابا من میگم کپس لاک رو یه بار می زنم ، کپس لاک روشن میشه ، بعد هرچی کپس می زنم دیگه کار نمیکنه ولی وقتی شیفت رو می زنم .... خاموش میشه !
    بی شوخی ، یه جوری گفتین احساس کردم تازه 2 ساعته با کامپیوتر و کلید caps اشنا شدم

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

دقت کنید ، شیفت رو یه لحظه می زنم ، نه اینکه نگه دارم !
    Last edited by ali_bah; 20-10-2010 at 00:26.

در آغاز فعالیت doostmah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لپتاپ من هم 5010 هست و ازش خیلی راضیم مخصوصا موقع بازی مافیا 2 که اصلا اذیت نکرد
    ولی از دیشب تا حالا درایو دی وی دی یش از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمیشه
    البته توی ویندوز 7 اینجوریه ولی وقتی ریستارت می کنم و دی وی دی ویندوز رو می ذارم لود میکنه و این نشون میده درایور مشکل سخت افزاری نداره
    به چندتا از سایت های خارجی هم سر زدم دو تا راه رو پیشنهاد دادن 1- نصب جدیدترین فریم ور با آپدیت اینترنتی 2- حذف دو متغیر با نام های lowerfilters و upperfilters . ولی هیچ کدوم از این دو راه مشکل من رو حل نکرده.
    لطفا اگه کسی با این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه تو تاپیک مطرح کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دمتون گرم دیگه !
    منو چی فرض کردین !

بابا من میگم کپس لاک رو یه بار می زنم ، کپس لاک روشن میشه ، بعد هرچی کپس می زنم دیگه کار نمیکنه ولی وقتی شیفت رو می زنم .... خاموش میشه !
    بی شوخی ، یه جوری گفتین احساس کردم تازه 2 ساعته با کامپیوتر و کلید caps اشنا شدم

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

دقت کنید ، شیفت رو یه لحظه می زنم ، نه اینکه نگه دارم !
    قاطی نکن می ترسم

مشکل عجیبیه! از آپدیت هم نمی تونه باشه !! شما کیبورد مجازی یا همچین چیزی روی سیستم نصب نکردی؟؟ یه برنامه ای که مثلا زبون فارسی اضافه کنه یا کیبورد مجازی نصب کنه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم دفترچه شو می خوندم دیدم نوشته که از بلو-ری هم پشتیبانی میکنه!! آیا حقیقت داره؟؟ پس چرا چیزی روی دستگاه ننوشته؟؟ کسی تا حالا چک کرده ببینه راسته یا نه ؟؟

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

سلام
    لپتاپ من هم 5010 هست و ازش خیلی راضیم مخصوصا موقع بازی مافیا 2 که اصلا اذیت نکرد
    ولی از دیشب تا حالا درایو دی وی دی یش از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمیشه
    البته توی ویندوز 7 اینجوریه ولی وقتی ریستارت می کنم و دی وی دی ویندوز رو می ذارم لود میکنه و این نشون میده درایور مشکل سخت افزاری نداره
    به چندتا از سایت های خارجی هم سر زدم دو تا راه رو پیشنهاد دادن 1- نصب جدیدترین فریم ور با آپدیت اینترنتی 2- حذف دو متغیر با نام های lowerfilters و upperfilters . ولی هیچ کدوم از این دو راه مشکل من رو حل نکرده.
    لطفا اگه کسی با این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه تو تاپیک مطرح کنه
    شاید ویندوزت قاطی کرده!! منم این مشکل و توی ویندوز 32 بیتی دسکتاپم داشتم یه بار!! ناخودآگاه درایور دی وی دیم از کار افتاد و هیچی نمی خوند اما وقتی میخواستم باهاش ویندوز یا نرم افزاری بوت کنم بیارم بالا میومد!!
    یه ویندوز عوض کردم مشکل حل شد!!

ماشالله ویندوزهای ما یا دستکاری شده است یا به سلیقه ی شرکت ها تغییر کرده!! یه ویندوز از یه شرکت معتبر بگیرید بریزید 99 درصد مشکلتون حل میشه چون مشکل من با تغییر ویندوز حل شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •