من فکر کردم ایشون اینترنت سکیوریتی دارن و میخوان کنارش انتی نصب کنن.
من فکر کردم ایشون اینترنت سکیوریتی دارن و میخوان کنارش انتی نصب کنن.
در پست
ستاپ کردن comodo secure dns برای روتر رو براتون توضیح دادم،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
==============
به نظر میاد secure dns شرکت clearcloud از ماله کومودو قویتر و بهتر باشه،و اگه بخواین می تونید از dns server این شرکت به جای کومودو استفاده کنین،
اینم آدرس clearcloud secure dns web filter
Primary: 74.118.212.1==============
Alternate: 74.118.212.2
خوب از سایت clearcloud تونستم،کانفیگ دقیق و تخصصی رو برا اکثر مودم های متداول پیدا کنم،که می زارم اینجا....
×××تو این فایل pdf که آماده کردم،می تونید با توضیحاتش به راحتی مودمتونو با clearcloud secure dns کانفیگ کنین،
دانلود با حجم80کیلوبایت:
حتما" این تنظیمات بسیار ساده رو انجام بدین،تا تو وب همیشه در امان باشین.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 11-01-2011 at 21:51.
جواب منو کسی نمیده؟
آره دوست عزیز امنیت خوبی برای سیستم خود ساخته اید،من هم تقریبا از چنین ترکیبی استفاده میکنم با این تفاوت که به جای آنتی ویروس آویرا از آنتی ویروس نورتون استفاده میکنم و لایه های امنیتی قوی برای سیستم خود ساخته ام.
این ترکیب:تمام خصوصیات کمودو اینترنت سکوریتی به جزء آنتی ویروس+آنتی ویروس نورتون
البته خود آنتی ویروس کمودو هم میتواند امنیت شما را تضمین کند ولی چه کنم که از گذشته کاربر نورتون بودم و به این راحتی نمی توانم آن را کنار بگذارم![]()
دو دیدگاه وجود داره....
دیدگاه پروفشنال:
تامین امنیت به وسیله سوئیت کومودو+تنظیم dns
تجربه من میگه،که آنتی ویروس ها پس از زمان زیادی بدافزارهای جدیدو وارد دیتابیس می کنن،بعضی از بدافزارها تا چندن ماه خودشونو از آنتی ویروس ها مخفی می کنن،و وقتی هم که در دیتابیس آنتی ویروس ها ریجستر میشن کار خودشونو کردن......
پس تمرکز بر آنتی ویروس یک اشتباه محض در دنیای امنیت می باشد،
بارها گفتم،کومودو بدون آپدیت و استفاده از آنتی ویروس(یعنی تنها با تکیه بر def+ و سندباکس می تونه99.99در صد بدافزارها رو مستقل از دیتابیس شناسایی کنه،)
×در ضمن اگه قابلیت پردازش و اسکن ابری کومودو رو فعال کنید،حتی از g-data هم دیتابیسش قویتر و جامعتر میشه.....
دیدگاه2:
شما اگه به دلایلی عجیب دوس ندارین از آنتی ویروس خود کومودو استفاده کنین،می تونید با خاموش کردنش از هر آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنین،(ولی باید گارد اون انتی ویروس رو حتما" خاموش کنید)
ببخشید دوست عزیز تنظیم dns چیه؟
دوست عزیز پست زیر رو بخونید تا بیشتر آشنا بشید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزانی که با روتر کانکت میشن،از روش فوق استفاده نکن....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 22-12-2010 at 23:56.
ممنون سانتا جانمیشه بگی dns که تو روتر میدیم فرقش چیه ؟
ببینید،شما وقتی یک اکانت adsl می خرین،دو نوع می تونید کانکشنتونو بسازین،
یا از طریق کانفیگ داخلی مودم یا از خود سیستم عامل،
اگه کانفیگ داخلی مودم setup شده باشد،دیگر نیازی به ستاپ کردن ویندوز نیست و به هر کامپیوتری که آن مودم وصل شود،آن کامپیوتر به اینترنت کانکت می گردد،
===============
معمولا" هم برای adsl مودم را کانفیگ می کنند،
ولی برای بلوتوث gprsکانکشن و دایال آپ از طریق سیستم عمل کانفیگ ارتباط با شبکه وب را ستاپ می کنند،
××××مودم های dslنیز جز دسته روترها تقسیم بندی میشن،
پس اگر مودمتان کانفیگ شده،با توجه به پست های قبلیم دی ان اس رو براش تعریف کنید،
××××و اگه از دیال آپ استفاده می کنید،استفاده از دی ان اس توصیه نمیشه،
~~~~در کل تنها هنگامی استفاده از دی ان اس درون سیستم عامل توصیه می شود که از شبکه خصوصی مجازی استفاده می کنید،
و حالا می رسیم به مهمترین تفاوت:
اگر dns برای مودم تعریف شده باشد،خروجی دایرکت آن که شاید از طریق یک هاب/سویتچ میان شبکه توزیع گردد،نیز دارای secure dns web filter خواهد بود،ولی اگر از طریق سیستم عامل تنظیم شود،دیگر توزیعی انجام نمی پذیرد و در این خصوص اگر هر دو همزمان با مقادیر متفاوت ست شده باشند،اختلالاتی به وجود خواهد آمد....
Last edited by santamove; 23-12-2010 at 01:21.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)