میشه بگید اگه صد در صد بشه چی میشه؟خود بازی که حتما صد درصد نشده. شده؟
میشه بگید اگه صد در صد بشه چی میشه؟خود بازی که حتما صد درصد نشده. شده؟
من بازی رو 100 تمام کردم میخوای واست save بزارم؟
ولی نمیدونم چرا این Assassin Contract ها تمام شدنی نیستن الان 2 روزه میزارم فقط این assassin هارو میفرستم اینور و اونور ولی هی contract جدید اضافه میشه که خیلی جالبه که اسماشون رو که نگاه میکنم هر 30 تا 11-10 تاش نکراری...
من درخواست سیو بازی رو کردم؟!![]()
آره تایید میشده + کلا زیادی ساده بود . من بدون smoke bomb یا تیر کمون یا heavy weapon یا زره و چیزای دیگه تموم کردم ، یعنی کلا نیازی نیست اونا رو بگیری . بازی توی 2 کشتن این گاردای آهنی سخت بود ، اینجا زرتی یه کیک میکنی فرت میمیره با شمشیر . کلا عکس العملی در برابر کیک نشون نمیدن . حتی خود چزاره .فقط میتونم بگم این بازی بهترین بود و تنها چالشش بسته به (نسبت) شماره 2، کم بودن رده (مرحله) بود.
+ داستانش از لحاظ رمانتیکی نقص داشت![]()
میشه گفت یه نوع انسان فوق پیشرفته و متمدن بودن،که قبل از ماروی زمین زندگی میکردن و با فرستاده شدن آدم و حوا به زمین با سفینه و دم و دستگاشون به فضا میرن.........
حالا اینا دزموند رو انتخاب کردن تا هم خودشون و هم زمین رو از شر تمپلار ها نجات بده........
آره الان رفتم دیدم نزدیک 70 درصدهخود بازی که حتما صد درصد نشده. شده؟
چیارو دیگه باید بگیرم؟
دوستان این اسم کاراکتره اصلیه چی تلفظ میشه ؟
ایزو به نظر درست میاد ولی تویه بازی بهش میگن ادزیو انگار ؟
ویرایش :
کلا تویه این بازی انگلیسی که حرف میزنن لحجه داره ؟ انگار یه جوری حرف میزنن ؟ یا مثله بازیهایه دیگس ؟
Last edited by Reza Azimy_RW; 07-04-2011 at 22:53.
دوستان یک نفر لطف کنه ببینه تو Multiplayer ( اگر داره ) میشه آفلاین match ساخت....!؟
واسه بازی با شبکه
ممنون
آقا ما این بازی رو داشتیم می رفتیم یهو تموم شد !!!!!!!!!! ... انتظار نداشتم آخرش اینجوری تموم بشه !!!
حالا با درصد های بقیه چه باید بکنیم ؟؟؟ توش شهر همین جوری ول بچرخیم !!! بریم آدم بکشیم !!!
محتوای مخفی: پایان
سلام
من دكمهي چپ موسو ميزنم چتره باز نميشه .قلقه خاصي داره تا چتره باز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)