سلام
راستش دیگه نمیدونم چی بگم شاید این نسخه شما با 7 مشکل داره.
پینگ 500-400 ماله کدوم سرور هست ؟؟ شما باید پینگ سرور های EA رو بگیرید و ببینید چنده ولی پیگ 300-400 فکر کنم یکم بالا باشه اگر 200 باشه خوب و روون میتونید بازی کنید.
موفق باشید...
سلام
راستش دیگه نمیدونم چی بگم شاید این نسخه شما با 7 مشکل داره.
پینگ 500-400 ماله کدوم سرور هست ؟؟ شما باید پینگ سرور های EA رو بگیرید و ببینید چنده ولی پیگ 300-400 فکر کنم یکم بالا باشه اگر 200 باشه خوب و روون میتونید بازی کنید.
موفق باشید...
سلام .
توضیح در مورد بخش آنلاین .
بخش آنلاین بازی طوری طراحی شده که میشه گفت کامل هستش .
شما میتونین خودتون سرور ( مجازی ) بزنین ( سرور اصلی همون سرور Autolog هستش ) شما میشین آدمین سرور و میتونی دوستان خودتونو به سرور Invite کنین .
حداقل یک نفر و حداکثر هفت نفر میتونین به بازی خودتون Invite کنین
بازی رو طوری میتونین طراحی کنین که فقط خودتون به سرور ( مجازی ) بیاید .
مخلصیم .
با کویت یا باکو زیاد فرق نداره جفتش تقریبا همینه بیشتر رو 400 هست
راستی من واسه بازی روی creer میرم اصلا درسته ؟ و new بعد هم میاد بره تو بازی .......
درسته ؟
بازیه قشنگیه.
گرافیک خیلی قشنگی هم داره.
من که خیلی خوشم اومده.
پینگتون برای آنلاین بالاست. از چه شرکتی سرویس گرفتید ؟؟
بله درسته برای بازی آفلاین باید بروید توی Career .
از پیشگامان نصف جهان
شانس ماست دیگه
سلام .
یه توضیح دیگه در مورد آنلاین![]()
دوستان پینگ من 160 هستش . سرویس 1 مگ هم دارم . ولی اکثر مواقع Lost Connection میگیرم .
طی یک عملیات انتحاریبه این نتیجه رسیدم که این بازی در بخش آنلاین تمام گرافیک بازی رو از اینترنت در حال دانلود و آپلود هستش . مانیتور من متاسفانه ! رزولوشن 1200×1920 داره و بخش آنلاین تا بخواد تمام جزئیات رو در این رزولوشن با حتی این پینگ و سرعت هم لود کنه کم میاره !
بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم و به هیچ عنوان Lost Connection ندارم .
خلاصه اگه مانیتور رزولوشن بالا دارید دهنتون آسفالته![]()
مخلصیم .
سلام
مطمئنی که گرافیک رو از اینترنت میگیره ؟؟ اشتباه میکنی این بازی انقدر گرافیکش بالاست که اگر اینطور که شما میگی باشه باید پهنای باند 20 مگ حداقل داشته باشی. هیچ بازی نیست که گرافیک رو از اینترنت دانلود کنه.
به نظر شما بعد دو سه سال قیمت cd-key بازی چند میشه؟؟
این Key تک کاربره هست تو خود بازی دیدم!
پینک بالا باشه مگه بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)