ساحل نیمه نهایی و ساحل فینال ... کشتی رانیه مگه![]()
ساحل نیمه نهایی و ساحل فینال ... کشتی رانیه مگه![]()
درسته که این دو تیم هم زبانن ولی دو رویکرد متفاوت دارن!!!! ، اسپانیا رو زمین کار می کنه و پاراگوئه توی کار های هوایی قوی تره !!!!
خوب اسپانیا برای بار اول میره نیمه نهائی ولی ۵۴ هم رفته بود ولی کلا اون موقع فرق میکرد
اشک بر گونهایه هههههه
خوب بازی یا به ضربات پنالتی یا نهایتان به وقت اضافه کشیده میشه!!!
خوب تیم نزدیک نیمه نهایی میره هممممم یعنی به یک دوم نزدیک میشه به عبارتی به ساحل نیمه نهایی میرسه و همچنین ماله کشیدن ادامه داره..
مرتیکه پنالتی گرفته شده بعد از چند ثانیه خیلی ریلکس میگه پنالتی .. اصلا حس نداره
سوتی های فاحش جوات تونیمه دوم:
پنالتی اسپانیا ژاوی آلونسو توپو دستش گرفته بود تاپنالتی بزنه جوادگفت:مشخص نیست کی میزنه
وقتی اسپانیا پنالتی خراب کرد گفت:فرصت برای اسپانیا وتمام
حمله حمله وبازهم حمله
اینیستا یه ضربه به سمت دروازه زد خیابانی گفت:توسرتوپ میزنه ویه ضربه
اسپانیا گل زد بازیکناشون پریدن روهم کاسیاس نشون داد خیابانی گفت:کاسیاس خوشحال ازساندویچی که اینجاپدیدآمده
واوله ای (ole) که طرفداران اسپانیا میگن
اشک درگونه های هواداران پاراگوئه غلتان دیده میشه
اوخ اوخ اوخ با ران پای خودش حتی میشه گفت بازانوخودش بر صورت راموس نشست
راموس حالا دیگه کاملا آشناست با صورت بانداژشده خودش
اینو خیلی خوب اومدی...
خیابانی وقتی گزارش میکنه واقعا دل و روده ی آدم رو از بازی به هم میزنه!
از اون ضایع تر آقای جاودانیه عزیزه![]()
این خیابانی فکر میکنم گی باشه
از اول تا آخر گیر داده بود به یکی دو تا از بازیکنای پاراگوئه هی میگفت بازیکن خوش قد و بالا خوش هیکل خوشتیپ
ولش کرده بودی یارورو گ........ بود![]()
آره دیگه کم مونده بود قربون صدقه روکه سانتاکروز بره
از همون اول که بازی شروع شد، فقط منتظر بودم یه چیزی بگه بزنم زیر خنده! جدی طنزه!
اما جدی جدی آخرهای بازی میخواستم صداشو قطع کنم!
آخه این چه طرزشه! به هرکاری بخوره به گزارشگری نمیخوره! (با عرض معذرت از طرفدارهای ایشون!)
بابا اینا اند اعتماد به نفسن! من اعتماد به نفس این ذکایی و جاودانی رو داشتم الان با پاریس هیلتون بودم تو سواحل هاوایی به گزارش جواد می خندیدم!
مردک جاودانی ویژه برنامه ی معرفی اسپانیا تموم شده ، اومده میگه مطمئناً بینندگان عزیز لذت بردن !!!!
یا رو جلد همشهری جوان:
جاودانی: این برنامه فاخر است!!
ذکایی: انتقادات همه سلیقه ای هستند!!!
جداً اینا بد جوری جو گرفته شون!! اصلاً قیافه ی همیشه حق به جانب مرتیکه جاودانی رو نگاه کنید می فهمید! فکر می کنن چهار دلار پول دادن 4 تا بازی سانسور شده پخش می کنن ، ملت باید به به و چه چه کنن و واسشون دولا راست شن!
دیگه حالم از همشون به جز عادل به هم می خوره...
مزدک هم با گزارش جانب دارانه ی امروزش کاملاً از چشمم افتاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)