تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 311 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که این دو بازی رو بیاره ؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

از کنسول بازها کسی میتونه بیاد این کمبت هارو توضیح بده؟
    من شوت معمولی که میزنم همش میره هوا
    مجبورم با L بزنم تا گل شه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منکه صبر می کنم نسخه نهایی بازی بیاد.اونجوری بیشتر کیف میده

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو 360 ارسنال رو انلاک کردم
    رفتم تو کار استادیوم EMIRATES

چطوری این کارو کردی ؟!!!!

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم دسته هی بالا پایین میره راهی نداره درست بشه؟
    گرافیکشم که تو حالت 1080 هم خیلی زایس بازکنها هم زیاد شبیه نیستن
    من خیلی به این فیفا امیدوار بودم ولی فکر کنم بازم باید برم سراغ pes

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب این نظر من بعد از 20 دقیقه بازی کردن !
    - خوب مشخصا این همون FIFA 10 نسخه کنسول هست که منتقل شده به PC .. فرق خاصی نداره با نسخه 10 کنسول !
    - مزیت گرافیکی که PC داره اینه که شما برای اولین این FIFA Next-GEN رو میتونی با pc در رزلوشن 1080p بازی کنید ! چیزی که کنسولی ها ندارن و رزلوشن کنسول در همون 720p فعلا (در نسل حاضر کنسول ها) خواهند ماند !
    - اگر گرافیک Geforce داشته باشید می تونید از 3d vision هم استفاده کنید که واقعا من با همین عینک های آناگلیف (قرمز/آبی) امتحان کردم خیلی باحال شد مخصوصا قسمت ها سینمایی (دیگه با 3d vision چه شود !)
    - به نظر من برای قضیه گیم پد بالاخره باید سر کیسه رو شل کرد و یه گیم پد استاندارد واسه بازی گرفت (ترجیحا گیم پد 360) من با این گیم پد بازی کردم هیچ مشکلی نداشت و خیلی روون و مرتب اجرا شد ...
    - سرعت لودهای PC واقعا سریعتر هست , من یادم هست تو نسخه PS3 شما وقتی بازی رو لود می کردی و می خواستی وارد یه مسابقه بشی .. ابتدا دوباره برمیگردید به Arena و سپس ورزشگاه که Load شد سریع به نمایش در میاد و می تونید با استارت زدن مسابقه رو شروع کنید ... این مراحل در PS3 حدود مثلا 8 ثانیه طول می کشید ولی با این نسخه PC که تست کردم تقریبا 1 ثانیه ای لود می کنه ورزشگاه رو !!!! و کفمان قیچی شد
    - خدارو شکر PC ها از شر اون نسخه قدیمی راحت شدند و اصلا نگران و ناراحت نباشند که با 11 کنسول فرق داره - به این فکر کنید(ـم) که دیگه اون نسخه مسخره current رو بازی نمی کنیم !!!
    - جالبه واسه بچه ها فروم بگم : یه چیزه جالب شنیدم که شاخ در آوردم اون دسته از هموطنانی که کلا نسخه کنسولی فیفا رو ندیده بودن ! و امسال نسخه demo 11 رو واسه pc به دستشون رسیده , باز ازون اسم ها عجیب غریب ایرانی روش گذاشتن و فیفا 11 PC رو .. فیفاپس !!!!!! نامیدند (یه چیزی تو مایه های GTA10 ازین سبک اسماس)
    دیگه دوستانی که با گیم پلی نسخه 10 کنسولی آشنان می دونن دیگه چطوریاس , چون تو گیم پلی مطلب خاصی ندیدم توضیحی در این مورد ندارم که بدم و البته دوستان هم در پست ها قبلی اشاراتی داشتند !
    - آنتی آلایس هم که روی این نسخه وجود داره تا 4x میشه بالابرد که کیفیت لبه های اشیاء رو خیلی بالاتر میبره !
    - در نهایت نسخه PS3 فیفا 10 رو (که طبیعتا LCD TV اجرا کردم) که در 720p و آپ اسکیل شده به 1080p بود , رو با FIFA 11 PC که رسما در 1080p با 4xAA , 16xAF (در همون LCD TV) مقایسه کردم .. دیگه FIFA 10 کنسول رو بوسیدم گزاشتم کنار ! کیفیت فوق العاده بالاتری رو PC از همان 2 یا 3 سال پیش می تونستیم شاهد باشیم که متاسفانه به خاطر سیاست های شرکت , ازمون دریغ شد !
    - منتظر نسخه اصلی می مونیم ببینیم این جام جهانی هم اگر یه جوری توش بگونجونن باحال میشه (نه اینکه قبلا گفته بودن فقط اصلاحات جام جهانی رو بهش اضافه می کنیم) ...
    - خدا می دونه چه MODهای برای این بسازن !!! احتمالا چمن رو عوض کنن واقعا چمن از دور خوبه ولی از نزدیک اصلا تکسچر جالبی نداره ! توپ هم که توپه جام جهانیه ....

-- این نکته رو هم اضافه کنم , دوستانی که در مشهد هستند اگر خواستند من هفته دیگه کلا مجتمع کامپیوتر تک - واحد 502 هستم واگر خواستند می تونن با به همراه آوردن یک عدد فلش حداقل 2 گیگ یه کپی از این دمو رو از آن خود کنن ...
    روزا از ساعت 10 تا 14 و 18 تا 21:30 در محل شرکت به آدرسی که دادم در خدمت همه ی همشهری ها عزیزم هستم ...
    Last edited by djmd; 16-09-2010 at 23:47.

7. 11 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

سلام
    پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
    من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
    چطوریاس؟
    با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
    یه توضیحی بدید ممنون میشم

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
    من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
    چطوریاس؟
    با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
    یه توضیحی بدید ممنون میشم
    بازی رو آسون ترین درجه هستش ... شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمائید .. دوستان نحوه سخت تر کردن بازی رو توضیح دادن , دوستان ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

بازی رو آسون ترین درجه هستش ... شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمائید .. دوستان نحوه سخت تر کردن بازی رو توضیح دادن , دوستان ....
    طبق همون روش professional کردم
    با professional هم اینجوری گل زدم
    یعنی بازم اسونه؟

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

چند تا عکس دیگه از دموی بازی:

12. 4 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •