شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدم
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور
شما از تلوزیون میلی دیدی بنده از الجزیره دیدم
بازی آمریکا و غنا بیشتر از 5 بار بیل کلینتون نشون داد ولی شبکه 3 یکبار هم نشون نداد حتی تماشاچیاشونم همینطور
Last edited by Khazuk; 03-07-2010 at 20:51.
خب خوش به حال شما
کارت الجزیره چند؟
خب .. اینم از آرژانتین... واقعا متاسفم... خیلی حالم رو گرفت...
انصافا اگر دفاع شموشک نوشهر رو بجای دفاع آرژانتین میذاشتن بهتر کار میکرد...مخصوصا دروازه بان آرژانتین که عملکردش جالب نبود....
میترسم تو بازیهای بعدی آلمان هم که اینقدر خوب نشون داده حذف بشه و آخرش اروگوئه بشه قهرمان جام جهانی..
اصلا کلا این تورنمنت دچهار نحسی شده بود.... بهترین تیمهای دنیا یکی بعد از دیگری حذف شدن....
همش تقصیر این دروازه بانه کم تجربه و ابله هست که گل زود هنگام رو خورد و باعث باخت آرژانتین شد.......
و واقعا" برای گزارشگر احمقمون یعنی مزدک میرزایی متاسفم فقط بلده توهین کنه به آرژانتینیها
خودتون رو ناراخت نکنید....
اگه منظورت چارلز ترون هست باید بگم ایشون تو آفریقای جنوبی به دنیا اومدن احتمالا اومده بودن زادگاه رو یه دید بزنن .شالیز ترونالبته مادرشون هم آلمانی هست . دی کاپریو هم اجدادشون ایتالیایی آلمانی هستند بیشترشون . اصلا حالا که چی شما که باختید حالا اصلا 6 میلیارد نفر جمعیت کره زمین طرفدار شما . البته به جز من
![]()
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
کارت الجزیره سیخی چند
من با دانگل نگاه میکنم اگر یخوام کارت الجزیره بخرم باید 70 دلار پول بدم با همون پول یه دانگل میگیری وچندتا پکیج باهم باز میکنی
شارلیز من ( ر ) جا انداخته بودم بود تلفظش تا اونجا که من اطلاع دارم شارلیز هست نه چالرز یا چارلیز
Last edited by Khazuk; 03-07-2010 at 21:10.
آلمان کابوس سیاه اسپانیا از راه رسید.....
منتظر نابودی باش اسپانیا...
![]()
تصاویر چند تا از گلها رو یکی از بچه ها تو این تاپیک گذاشته...:
_______________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه آقا... تقصیر شخص (( دیه گو آرماندو مارادونا )) بود... !! اصلا کلا تیم رو بد arrange کرده بود... اون بود که این دروازه بان اسکل رو برای این بازی انتخاب کرد و در عوضش هم فوتبالیست بسیار کارآمد و بدرد بخوری مثل VERON رو روی نیمکت نشوند...
اونوقت وقتی تیم کم میاره میره دامادشون رو وارد بازی میکنه... "آگورو " رو میگم....
یه بازیکن قدرتی و با تجربه مثل VERON خیلی به کار آرژانتین میومد....![]()
كارتش واسه يك سال 200 تومنه از دبي گرفتن...
راستي ايران يه بار كلينتون رو نشون داد!(تا نيمه ي اول!)
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن![]()
اینا که میگفتن سیستم کدگذاریشون رو جوری کردن که هیچ دانگلی نتونه کاری بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)