چه ساعاتی وصل میشی و از کجا نت داری؟
چه ساعاتی وصل میشی و از کجا نت داری؟
سرعت نت دیدبان نت هم نصف شده نسبت 2 ماه پیش 512 دارمتست سزعت گرفتم قبلا مگا بیت1.5 بود الان 85کیلو بیت شده شرکتها دیگه چجورن مخابرات چجوره
دوستان، با توجه به شنيده ها و تجربيات خودتون الان كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنيد؟!
من از سرويس شاتل استفاده ميكنم الان و آنچنان هم راضي نيستم. اما بهرحال سالهاست كه استفاده ميكنم و عادت دارم بهش ديگه!
در كنارش سرويس دو مگ راه آينده پيام (صبا نت) رو گرفتم كه از افتضاح كمي بهتر بود!
دنبال جايگزيني برا سرويس راه آينده هستم...
اگر نظري راجع به سرويس هاي مبين نت، نخل و مخابرات داريد ممنون ميشم بفرماييد.
من الان نزدیک یک ساله از مخابرات استفاده میکنم 128 حجمی دارم سرعتم هم بین 80 تا 130 هست، تا الان که راضی هستم ازش ، تا هفته اینده میخوام 512 نامحدود بگیرم ولی این طور که شنیدم نامحدود مخابرات تقریبا شانسی هست !!
یکی میگه 256 نامحدود سرعتش 200 هست یکی دیگه میگه 512 نامحدود 50 هست ! موندم چیکار کنم ار اون ور هم تاریخ جشنواره نوروزی تا ششم اردیبهشت بیشتر نیست که معلوم نیست دیگه نامحدود بده یا نه، اگه صد درصد میدونستم نامحدود برا بعد از جشنواره هم میده فعلا یک یه ماه 512 نامحدود میگرفتم که تست کنم سرعتشو
الان دیگه کار نمیکنه، مخابرات دارم
نظر شما راجع به سرويس ٢ مگ حجمي مخابرات چيه؟
با ضريب اشتراك ١/٤ اگه كيفيت سرويسش خوب باشه به نظر مياد سرويس مناسبي باشه!
2 مگ که الان میگن اوضاش زیاد خوب نیست، من امروز 512 نامحدود وصل کردم سرعت جالبی نداره ، سرعت دانلود به طور متوسط بین 30 تا 50 هست
mobinnet خوب بود ولی الان فکنم افنتضاخ شده باشه.
من خودم دارم پینک که از 400 تا 700 متغیر.
سرعتشم شباش خوب نیست.
پارس افنتضاح و دیده باننت خوب نیست نخل خوب نیست کلا اینترنت فک نکنم تا تابیستون و بعدش ok باشه.
ینگ بنده در این 4 روزه (پارس آفلاین مرکز سیدالشهداء)
google حداقل 600 یا timed out
msn timed out lost package : 100%
yahoo timed out یا 1000
و ...
اهان dns google (4.2.2.4(
timed out
ای جوون
زنگ زدم می گه شما همچیتون ok و عالی بعد 15 مین تو صف بودن!
اي بابا چيزي نموند كه! دمشون گرم با اين سرويس دهيشون!
بين بد و بدتر چي؟
نگو كه همين راه آينده رو تمديد كنم!!!
بهرحال ممنون از پاسخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)