فكر نمي كنم to be me معنيش اين باشه ...يعني به جاي من باشي - خود من باشي - (تو) من باشي ...با من باشي
فكر نمي كنم to be me معنيش اين باشه ...يعني به جاي من باشي - خود من باشي - (تو) من باشي ...با من باشي
فکر کنم این تقریبا درست باشه....وقتی که من درون تو هستم و تو خوده منی...
" تا حالا بهت گفته ام که چقدر احساس خوبی دارم وقتی که خود را در تو حس می کنم (یا در تو پیدا می کنم)"
اینم میشه
موفقو موید.
امممممممم...یه چیزیرو فهمیدم. از یه خارجیه پرسیدم. میگه ایم این یو یعنی I'm thinking of you
پس اینش حل شد. i'm in you با i'm with you فرق داره
نه عزيز من، اين ترانه و آن چند خط فقط بازی با واژه ها است و سؤ استفاده از فرهنگ جوانان غربی که
اين روزها در دراگ و س--ک--س و البته خشونت غرقه شده اند، تا به اين وسيله چند تا البوم بيشتر بفروشد و ...
هيچ معنای در آن نهفته نيست، حتی بی ارزش، جمله ربطی به من در فکر تو هستم و ... نداره! هدف تداعی چيز ديگری است:
... من در تو هستم ...
واضح است، نه؟ حالا با کلمات ديگر ميخواهد ماسمالی کنه، فقط برای اينه که بتونه البومش رو بفروشه
وگر نه تمام ترانه معلومه که از چی صحبت مينکه.
شايد شما با من مخالف باشيد ولی هيچ معنای نيمچه انسانی هم از اين شعر نميتراود.
بابا یکی نیست اینو ترجمه کنه ؟
یه بار کارمون به شما خوردا
دمتون گرم
در دوره آموزشی «فاش کردن رموز هک»(!) که توسط LearnKey ارائه می شود، ادمین های سیستم، تحلیل گران امنیت شبکه و افراد حرفه ای در زمینه فناوری اطلاعات، که مایل به داشتن درک بهتری از امنیت هستند، می آموزند که چگونه شبکه هایشان را از حمله خارجی مصون بدارند. استاد مسلم، دیل برایس نش، انگیزه های هکر ها را توضیح داده و ابزار های آنان را معرفی می نماید. او در عین حال نقاط بالقوه آسیب پذیر سیستم، روش های هکرها، چگونگی سوءاستفاده آنها (؟!) و رویکردهای موثر در زمینه مدیریت ریسک را تشریح خواهد کرد. در انتهای این دوره آموزشی، شما خواهید توانست که تهدید هکرها را ارزیابی کنید و در مقابل این تهدیدات بایستید.
مزایا:
با دانش امنیت شبکه، توانایی کسب درآمد خود را بهبود بخشید.
با کسب دانش امنیت شبکه، موقعیت های شغلی خود را افزایش دهید.
دوره های آموزشی LearnKey جدیدترین روش ها و تکنولوژی های روز را در بر می گیرد.
![]()
;================================================= ===========================
; English UnPh3X.ini V3.0.0.0
;================================================= ===========================
[1]
;
; UnPh3X.exe : Utilities and WDM Driver Uninstallation Wizard.
;
; Copy from TVP3XDrv.ini
DrvUninstRegKeyPath=TVP3XDrv
; Copy from Notes.ini
; Rule : CompanyName + ProductName + "Utilities"
UninstallUtilityRegName=KWorld PVR-TV 7131/5 Utilities
RemoteTitleName=TV713X Remote Control
; String Table as below
UninstallWizardAppTitle=KWorld PVR-TV 7131/5 Utilities Wizard
UninstallWizardTPG1Tip1=Now we will remove PVR-TV 7131/5 utilities and WDM urivers.
UninstallWizardTPG1Tip2=Please select which components will be removed.
UninstallWizardTPG1OPT1=Remove All Utilities.
UninstallWizardTPG1OPT2=Remove WDM Drivers.
UninstallWizardTPG2Tip1=Now we have uninstalled completely !
UninstallWizardTPG2Tip2=You just cancelled the all uninstallation.
OKText=OK
CancelText=Cancel
StartText=Start
عزیز لطف کن درخواستتو تو این تاپیک بده......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز یک متنی دارم درباره کامپیوتر هستش به 3 قسمت تقسیمش میکنم هر روز یک قسمت را میگزارم اگر دوستان عزیز یاری کنند و آن را به بهترین نحو ترجمه کنند ممنون میشوم . با تشکر
===
Compute on a chip:the microprocessor
What is smaller than a postage stamp and found in wristwatches,sewing machines,and cd player?the answer is a microprocessor.the processor component of personal computer system is a microprocessor,or simply a small processor.the microprocessor is literally a “computer on a chip”.we use the term chip to refer to any self-contained integrated circuit.the size of chips varies from fingernail size to postage-stamp size(about 1-inch square).microprocessors have been integrated into thousands of mechanical and electronic devices-even elevators,band saws,and ski-boot bindings.in a few years,virtually everything mechanical or electronic will incorporate microprocessor technology into its design.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)