بچه ها این مشکل گیر کردن تصویر توی مرحله های آخر که اون کچله کلت به سمتت گرفته چطوری حل میشه ؟
من بازی رو کامل تموم کردم ولی وقتی دادمش به دوستم اینجوری شده براش
بچه ها این مشکل گیر کردن تصویر توی مرحله های آخر که اون کچله کلت به سمتت گرفته چطوری حل میشه ؟
من بازی رو کامل تموم کردم ولی وقتی دادمش به دوستم اینجوری شده براش
من بازی برام اجرا نمیشه؟ :(
کرک رو هم ریختم ولی اجرا که میکنم بازی رو اول یه پیغام میاد که میگه بره safe mode که اگه no کنم هیچی نمیشه اگه yes کنم صفحه سیاه میاد ولی بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه
راهش چیه؟
دقیقا. قبلا حرفش بودش...
LAN وجود نداره. فقط از طریق Steam میشه.
اولین پچ بازی + کرکش رو از از آدرس زیر بگیرین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
برای رفع مشکل سیاه شدن صفحه تنها روشهایی که پیشنهاد شده اینه که درایور کارت گرافیک رو به روز کنین و یا رزولیشن ویندوز رو تغییر بدین.
(البته شاید سیستم تون هم ضعیف باشه.)
سلام من کرک آفلاین مولتی رو گرفتم دارم بازی میکنم ولی رنکم آپدیت نمیشه چیکار کنم؟![]()
سلام
کسی از دوستان لینک سالم و فول ورژن این بازی را نداه؟
لینکی که سالم باشه و بهترین کرک همراهش باشه برای دانلود میخواهم.
من بازی را روی 360 تمام کرده بودم .
الان یه نسخه هم گرفتم و روی لپ تاپم ریختم .
اولین نکته اینه که همون اول بازی تمام مرحله ها باز بود . خودمم نمیدونم چرا ؟
نکته دوم اینه که من هر بار که از ابتدا شروع میکنم و میرم جلو بعد که از بازی میام بیرون و دوباره میرم تو اصلا سیو های قبلیم نیست و باید از اول شروع کنم . فکر میکنید مشکل چیه ؟
سلام دوستان.
بلاخره من بازيرو گرفتم و نصب كردم.
ولي همون اول (بعد از ديدن دموي اوليه بازي ، همونجايي كه روي صندلي هست و...) صفحه سياه ميشه و اين ارور زيز رو ميده
! :
سيستم من :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB
دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.
ممنونم.![]()
modern warfare 2 از این قشنگ تر بود،
این بازی واقعا قشنگه
داستان از همیشه قوی تره و گیم پلی نفسگیر تر
کسایی که میگن جالب نبود خیلی کم لطفی میکنن
فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه
به سازنده هاش تبریک میگن
البته جای mw , mw2 رو برام نمیگیره، ولی در حد اونها زیباست
۱کی از مشکلات این بازی همین سیو بازی هست که بعضی از دوستان فکر میکنن بازی سیو نشده.
شما وقتی میخوای از ادامه بازی بری باید بری تو گزینه CAMPAIGN بد بک کنی ۲باره میری تو CAMPAIGN حالا گزینه RESUME GAME میاد.
حالا میتونی از ادامه بازی بری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)