ببخشید ولی اصلان همچین سایتی نداریم تو سایت Mobile.ir هم که رفتم اصلان راجع به قیمت تو ایران حرف نزده بود
ولی تا او نجایی که من اطلاع دارم قیمتش تو ایران حدود 700 تومن است
سبزوخرم باشین
ببخشید ولی اصلان همچین سایتی نداریم تو سایت Mobile.ir هم که رفتم اصلان راجع به قیمت تو ایران حرف نزده بود
ولی تا او نجایی که من اطلاع دارم قیمتش تو ایران حدود 700 تومن است
سبزوخرم باشین
آره.ببخشید اشتباهی نوشته بودم mobiler.درستش همون mobile.ir هست.این موضوع مال سه یا چهار هفته پیشه الان از سایتش خبر ندام
تیزر تبلیغاتی ان 8:جالبه حتما ببینید:در این تیزر ماشین دو نفر که قصد مسافرت با هاش را داشته اند چرخهاش پایین آورده میشه و اینجاست که ان 8 به کمک این دو نفر میاد...:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرا که نه ولی براحتی با کیو تی پورت میشن
به همین راحتی...به همین خوشمزگی![]()
پیش فروش ان8 تو آلمان و فرانسه شروع شد
in Germany for the N8 will be €479
France for €459
پایین تر بودن مالیات تو فرانسه باعث شده که قیمتش از آلمان کمتر باشه
جالب اینجاست که با وضیعت مالیات اتحادیه اروپا آندوایر نوشته
تو اروپا ان8 زیر 400 یورو بعیده که گیر بیاد
سلام میگم بزارید گوشی بیاد بعد 125 صفحه پست بدید ماشالا طرفدار زیاد داره ها اگه زیر 500 باشه یا بیاد میخرمش منم
فقط یکم زشته قیافش
گوش هنوز نيومده چطوري قيمتش تو ايران 700 است؟
من که می دونم تو ساری عمرا جواد شه همین جت رو من تا حالا تو ساری دست کسی ندیدم.......یه کی هست تو پاساژ چهل سوتون همین.......اونم رنگش سبزه....ایش....ولی خدایش هیچ گوشی مثل این نیست خیلی خفن 500 بشه رو شاخه خریدم...ارزون ترم می شه نه؟؟؟
![]()
منظور ایشون از جواد شدن این بود که پس از ورود به بازار همه برای خرید این گوشی هجوم می آورند، نه اینکه گوشی بدیه. گوشی عالیه، ولی ایکاش صفحه ش بجای AMOLED از Super AMOLED بود تا دیگه مشکل خوانایی ضعیف زیر نور خورشید را نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)