اگه ایران نباشه علی دایی افشین قطبی من و تو معنایی نداریم!چرا همه با دایی بدن؟
اگه ایران نباشه علی دایی افشین قطبی من و تو معنایی نداریم!چرا همه با دایی بدن؟
سلام
منم به نوبه خودم این برد شیرین رو تبریک میگیم.
این برد برای من بسیار شیرین حتی شیرین تر از دو بازی قبلی بود.
چند نکته از بازی امشب به ذهنم رسید که اونو می نویسم:
1.حضور بسیار زیاد تماشاگران ایرانی نسبت به اماراتی ها.دوستان بسیاری از اقوام نزدیکمان انجا زندگی می کنن.اونجا کشوری هست که برخلاف ایرانی های امارات جمعیت ایرانی مسن تری حضور دارند واکثرا هم برای کار اونجا هستن.معمولا جمعیت مسن وقت کمتری رو برای این کارها می ذارن ولی باز میبینید که حضور بسیار خوبی دارند
2.اولا ترکیب کاملا تغییر کرده بود که ابتدا من بازیکنان رو تحلیل میکنم
2.1:گردان: امروز مث دیگر بازیکنان عالی نبود اما جاهایی که لازم بود حضور داشته باشه حضور داشت.اون چالاکی رو نداشت.
2.2:حدادی فر : یکی از بهترین بازیکنان امروز ما .واقعا خوب بازی کرد مخصوصا پاس های کوتاه که در دفاع می داد و کمتر شاهد
زیر توپ زدن این بازی بودیم
2.3:ارش افشین:یکی از بهترین بازیکنانی که امروز نوید یه مهاجم شش دانگ رو به تیم ملی داد.واقعا عالی دریبل میداد اما عاملی که باعث شد کمتر موفق باشه کمبود تجربه بود طوری که سر کارت زرد اول کفر منو در اورد.جام جهانی اینده از او بیشتر خواهیم شنید
اما اندرانیک:اما گل سرسبد امروز از لحظه ای که وارد بازی شد من یه کلاس بازی اروپایی ازش دیدم . اون وسط زمین با پاس های کوتاش و پاس های کوتاه ترکیبی به ادم لذت خاصی رو میداد .خیلی وقت بود از یه بازیکن ایرانی همچین بازی رو ندیده بودم..اگه دقت کرده بودیم نیمه دوم وسط زمین بطور کامل دست ایران بود.
3.اما گلها :من بیشتر از اینکه از گلها لذت ببرم از پاس های گل لذت بردم .سه پاس گل با کلاس اروپایی .پاس هایی که اکثرا با فواصل زیاد و البته زمینی بود.روی زمینی تاکید دارم.فوتبال ما تکنیکی هست پس روی زمین بیشتر موفق خواهیم بود.
4.برد امروز به این دلیل برای من شیرینتر بودکه ترکیب کاملا عوض شده بود.من شخصا فک میکردم بازی بسیار سختی با امارات خواهیم داشت اما این بازیکنان چیزی کم از بازیکنان اصلی نداشتند مگر تجربه.شما دیدین در نیمه دوم تیم حتی از نیمه دوم های بازی های قبلی بهتر بود.چیزی که نیمه اول باعث شد بازی پایاپای باشد تجربه بازیکنان امارات بود.
5.من قبل از جام خیلی به تیم و افشین قطبی اعتقاد نداشتم البته به نوع مربی گری ایشان و نوع بازی بازیکنان.اشتباه نشود من
شخصیت ایشان را همیشه می ستودم و یکی از با شخصیت ترین مربی های ایرانی بوده از روز اول ورود به ایران تا الان.اما الان یه کم دیدم نسبت به افشین از لحاظ فنی بیشتر شده
6.اما برسیم به جواد خان
1.گزارش خوبی داد .امروز نکاتی را که ذکر می کرد خیلی پخته تر بود و کارشناسی بهتری نسبت به گزارش های قبلی ارائه داد.
2."تعداد تماشاگران حدود 5هزار و 12 نفر هست."
3.نمیدونم من بد شنیدم یا :"بازی بعدی 10 دقیقه دیرتر برگزار میشه یعنی االان که یه ربع به 8 هست بازی بعدی میشه 10 دقیقه به 8".
4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
5.اما بزرگترین و بامعنا ترین گنده حرفی که جواد زد"به قول عادل چه میکنه این غلامرضا رضایی" که در دقیقه اخر بازی گفت.این نوع عادل گفتن بسیار با صمیمیت و دوستی بیان شد اون هم در زمانی که که شما از مصاحبه ها و اخبار و حواشی این روز های گزارشگران اگاه هستید.
7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .
8.امروز جناح راستمون خیلی خوب کار کرد و تقریبا تمام حرکات من جمله سه گل رو از جناح راست زدیم که به خاطر بازیکنان اماده تر و ایذا ضعف دفاع های چپ امارات بود
9.یکی از نکات بارز امروز عوض کردن عالی و چند ده متری و دقیق جناح های بازی بود که فضا های زیادی رو به بازیکنان ما میداد
10.مربی کره که بازی رو میدید من مطمئنم از این بازیکنان به اصطلاح ذخیره بیشتر ترسید
11.افشین قبل از بازی حرف قشنگی رو زد اون هم اینکه "از عبارت ذخیره استفاده نکنیم"
12.وحشی گری دروازه بان امارات که به نظر من بازیکن خودشون افشین رو کمی شارژ کرد و همین باعث اون برخورد شد
13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی
14.دفاع تیم باز هم منو ترساند مخصوصا نیمه اول .باز هم میگم این دفاع در مقابل بزرگان بیشتر نمود خواهد داشت
شرمنده.
به امید قهرمانی
به دلم افتاده قهرمانی
نیمه اول رو که دیدم از بس افتضاح بودیم پا شدم رفتم
حیف شد پس
----
امیدوارم اون 72 نفر ( از جمله خودم) ضایع شن![]()
گل دوم یه گل کلاسیک سالنی بود![]()
به اميد پيروزي در بازي شنبه
بايد كرهايها رو سكته بديم![]()
اتفاقا از همون موقعی که قطبی اومد به پرسپولیس و بعد تیم ملی من گفتم که این می تونه کاری برای فوتبال مریض ما بکنه !!!
جوات گفت بعد از باز عراق از نیمه دوم تا الان4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
بابا درس خون احیانا شما اینجا رو با دفترچه خاطرات تون اشتباه گرفتید7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .![]()
کلا فوتبال امارت اندازه شپشم نبود با بیشتر بازیکن های ذخیر تحقیر بدی شدن
راستی ما الان اولین تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل گرفتیم درست؟![]()
منم نیمه ی اول رو دیدم
حیف اون وقتی بود که واسه نیمه اول گذاشتیم
ولی بازی با کره همیشه قشنگ بوده،این یکی ارزش دیدن داره
البته طبق جوابی که دو هفته پیش به نظرسنجی دادم ایران باید تو این بازی ببازه(البته خدانکنه)
Last edited by Benyamin100; 19-01-2011 at 23:10.
اولین و تنها تیم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)