سلام ...
اينم تم براي اين گوشي ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
بله ... خير
سلام ...
اينم تم براي اين گوشي ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
بله ... خير
تا قبل پابان september عملی میشه!!
بله TFT Capacitive 16M-ready
ولی هنوز چیزی معلوم نیست که مولتی تاچ داره یا نه!!!
البته سونی میگه مشکل سخت افزاری داره ولی احتمالا مشکل ار apple هست!!!
Last edited by dave3232; 17-08-2010 at 22:09.
بچه ها یکی رفته سوئد گفتم برام X10 i مشکی فول پک بیاره دلیلش اینه که میگن تو سوئد هم این گوشی تولید میشه ساخت سوئد لوازم اضافی روش داره شارژر ماشین مموری کلاس 6 حجم16 گیگ کیف و هنزفری بلوتوث
من بعيد ميدونم همچين چيزي رو!بچه ها یکی رفته سوئد گفتم برام X10 i مشکی فول پک بیاره دلیلش اینه که میگن تو سوئد هم این گوشی تولید میشه ساخت سوئد لوازم اضافی روش داره شارژر ماشین مموری کلاس 6 حجم16 گیگ کیف و هنزفری بلوتوث
حتی اگه همچین چیزی هم وجود داشته باشه هیچ فرقی با مید این چاینا نداره
همشون یکین. اینکه به خاطر یه مموری و شارژر ماشین کلا یه گوشی بگیری (نمیدونم چی بگم)
والا برای همه تولیدات چینی این قضیه که فرهوده میگه جود داره.جنس خوبش رو واسه اروپا میزنن.واسه گوشی نمیدونم.من بعید نمیدونم.
ضمن احترام به نظرات دو دوست قبل..
Last edited by hamed1297; 18-08-2010 at 12:15.
حامد فرموده ميگه كه ساخت سوئده!جنس خوبش رو واسه اروپا میزنن.واسه گوشی نمیدونم.من بعید نمیدونم.
فك نمي كنم ربطي به حرف تو داشته باشه كه جنس بهترش ميره يوروپ![]()
حامد حرفای دهه 60ـی نزنهمشون یه کوقتین هیچ فرقی نمیکنه. حالا وقتی محموله از سوئد رسید برامون ریویو میزاره
آخه این دوستم گوشی X1 داشت ساخت سوئد زده بود
پک و باقی چیزاش ساخت چین بود ولی پشت گوشی رو ساخت سوئد زده بود
در مورد X10 هم باید همینطور باشه
حالا ببینم وقتیکه آورد چطوری میشه
هنزفری بقدرت MW600 من ندیدم عجب بردی داره تا 10 متر بدون دیوار راحت انتن میده با دیوار هم آنتن میده
وقتیکه به گوشی وصل نیست میره روی حالت اف ام
چه میکنه این تکنولوژی اریکسون سوئد
Last edited by farhooode; 18-08-2010 at 18:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)