مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by wordship; 10-04-2010 at 14:53.
از بیرون گرفتم که داره ایراد میده دیگه ، ubisoftgamelauncher.exe توی درایو C سرجاش هست ولی بازی نمیتونه پیداش کنه !
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
عزیز گفتم که بازی رو نصب کردم دو تا DVD بود ، اون فایل شما رو هم که ubisoft.rar بود دانلود کردم انداختم C>program files
اما بازی نمیتونه launcher رو پیدا کنه ایراد از DVD
دوستان من بعد از اعدام پدر و برادر ezio و گم کردن نگهبان ها دیگه هیچ ماموریتی برام نمیاد...احتمال میدم مشکل از فایل values باشه
ولی هرکدوم از فایل هایی که بچه ها گذاشته بودن رو سایت ها پاک کردن
کسی لطف می کنه آخرین value رو یکبار دیگه آپلود کنه یا یه لینک سالم برام بذاره![]()
اگه میشه یه عکس از محتویات درون DVDبازیت بزار تا معلوم بشه چیا کمه
فکر کنم اصلا ماله شما کرک نداره!
شاید اکسترکتش نکردین
ولی یه کرک دیگه هم داره که باید محل نصب بازی بریزی تا کلا همه چی همخونی پیدا کنه اونم میخوای؟
من هنوز نفهمیدم :
1-این فایل offline srver کجاست و کدومه
2-فیل hosts کجاست ؟؟؟ تو موقه ی نصب بازی یه پیغام اینیستال اومد که همون مسیری که تو راهنمایی گفته شده بود رو زده بود و من اینیستالش کردم.ینی همون hosts هستش؟؟
3-پس اون سیدی کرک که من گفرتم چیه که توش یه فال به نام Values داره؟؟؟؟
4-محتویات پوشه کرک 1 و 2 چیه دیگه من همچین پوشه ای ندیدم.
Last edited by Steps-Rap; 10-04-2010 at 15:12.
بفرمائین این دی وی دی ها:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیدی گفتم اصلا ماله شما کرک نداره
شیراز زندگی نمیکنی؟
اون فایلو که داده بودم دانلود کردی؟
دوست عزیز اکسترکتش کردم الان هم ubisoftgamelauncher.exe دارم توی درایو c:/program files/ubisoft/ubisoft game launcher
هم server.exe دارم 0.31 0.4 0.41 0.44 هیچکدوم جواب نمیده یعنی ubisoftgamelauncher.exe رو پیدا نمیکنه host رو هم ادیت کردم ipconfig /flushdns هم زدم دیگه چیکار مونده نکردم ؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
دانلود کردم ubisoft.rar بود دیگه
نه شیراز نیستم همدانم
میشه اینو یه جا دیگه آپ کنی دان نمیشه
دوست عزیز به راهنمای صفحه اول این تاپیک نگاه کن همه چی توضیح داده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)