اینو ( اختلاف 70 تومان ) یکی از بچه ها تو page های قبل گفته بود و منم استناد به حرف اون کردم
.gif)
بزار 1 چیزی بهت بگم که دیگه باور کنی حرفمو
.gif)
:
1 سر به لینک زیر بزن قیمت این گوشی رو تو اروپا میتونی با نگه داشتن ماوس بر روی قسمت price group ببینی که نوشته about 400 euro ( حدود 500 هزار تومان ) که طبق اطلاعات من همین طوره
حالا این جا رو گوش کن:
سامسونگ به هیچ وجه نمیخواد فقط بازار آسیا رو داشته باشه و میخواد جهان رو تسخیر کنه
.gif)
وبا توجه به قیمت گران این گوشی تو اروپا باید 1 چیزی داشته باشه که اروپایی ها از گوشی های هم رنج قیمت( که تو اروپا همه گوشی ها خیلی ارزون تر از گوشی های ایران هست) این گوشی رو انتخاب کنن خوب اون چیزی که داره کیفیته یعنی درجه 1 بودن حالا من از شما این سوال رو دارم با توجه به این که ایران تحریمه و هر جنسی که وارد کشور بشه مسئولان با جون و دل میپزیرن امکان داره این گوشی این جا 350 هزار با کیفیت درجه 1 باشه؟ خوب شما میتونی این استدلال رو بکنی که اروپا دور تر از ایران هست و هزینه حمل بیشتر داره و ... ولی به عرضتون برسونم که این اختلاف راه حداکثر یا خونه ی پرش میتونه 5 هزار تومان رو قیمت گوشی تاثیر بزاره!
اصلا چرا بچه های این تاپیک ( اگه کامل خونده باشی) خیلی هاشون یک بلایی سر گوشیشون اومده؟
یکی اسپیکر گوشیش خراب شده یکی صفحش و یکی ...
البته بگم اونهایی که با گارانتی مایکروتل خریدن گوشی هاشون خیلی سالم تر بوده.
به نظر من که چون ما جهان سومی هستیم کیفیت بد رو دارن میدن اینجا و خوبش اروپاست
یعنی1 اختلاف کیفیتی بین سامسونگ ها تو جهان وجود داره دیگه! که این اختلاف قیمت رو به وجود میاره!
ببخشید سرتو به درد آوردم
این لینکی که گفتم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید