تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 125 از 291 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهشن جواب منو بدید.
    در ضمن کجا میشه رفت فریمور فارسی نصب کرد اگه کسی جایی رو میشناسه برام آدرسشو پیام خصوصی بده.
    ظاهرا فعلا هیچ جایی نداره جز نمایندگی ها مایکروتل خودتون دیگه میتونید نمایندگی های شهرتون رو از 118 پیدا کنید
    1-اون دوستانی که گفتن تو سایت همراه اول زدیم سریال گوشی رو میشه لینک این قسنت همراه اول رو لطف کنین بدین ممنون
    2-شرمنده 1 سوال دیگه هم دارم که کمی آماتوری هست میشه لطف کنید بگید --- connection چی هست و چه کاربردی داره ممنون
    ببخشید دیگه پست هام زیاد شد ممنون از همتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینو ( اختلاف 70 تومان ) یکی از بچه ها تو page های قبل گفته بود و منم استناد به حرف اون کردم
    بزار 1 چیزی بهت بگم که دیگه باور کنی حرفمو :
    1 سر به لینک زیر بزن قیمت این گوشی رو تو اروپا میتونی با نگه داشتن ماوس بر روی قسمت price group ببینی که نوشته about 400 euro ( حدود 500 هزار تومان ) که طبق اطلاعات من همین طوره
    حالا این جا رو گوش کن:
    سامسونگ به هیچ وجه نمیخواد فقط بازار آسیا رو داشته باشه و میخواد جهان رو تسخیر کنه وبا توجه به قیمت گران این گوشی تو اروپا باید 1 چیزی داشته باشه که اروپایی ها از گوشی های هم رنج قیمت( که تو اروپا همه گوشی ها خیلی ارزون تر از گوشی های ایران هست) این گوشی رو انتخاب کنن خوب اون چیزی که داره کیفیته یعنی درجه 1 بودن حالا من از شما این سوال رو دارم با توجه به این که ایران تحریمه و هر جنسی که وارد کشور بشه مسئولان با جون و دل میپزیرن امکان داره این گوشی این جا 350 هزار با کیفیت درجه 1 باشه؟ خوب شما میتونی این استدلال رو بکنی که اروپا دور تر از ایران هست و هزینه حمل بیشتر داره و ... ولی به عرضتون برسونم که این اختلاف راه حداکثر یا خونه ی پرش میتونه 5 هزار تومان رو قیمت گوشی تاثیر بزاره!
    اصلا چرا بچه های این تاپیک ( اگه کامل خونده باشی) خیلی هاشون یک بلایی سر گوشیشون اومده؟
    یکی اسپیکر گوشیش خراب شده یکی صفحش و یکی ...
    البته بگم اونهایی که با گارانتی مایکروتل خریدن گوشی هاشون خیلی سالم تر بوده.
    به نظر من که چون ما جهان سومی هستیم کیفیت بد رو دارن میدن اینجا و خوبش اروپاست
    یعنی1 اختلاف کیفیتی بین سامسونگ ها تو جهان وجود داره دیگه! که این اختلاف قیمت رو به وجود میاره!
    ببخشید سرتو به درد آوردم
    این لینکی که گفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علی عزیز متاسفانه حرفاتون هیچ مبنایی نداره به نظر من جز اینکه شما بیاین ثایت کنید توی کنترل کیفیت کارخونه سامسونگ دارند از دو درصد برای قابلیت اطمینان استفاده می کنند و برای محصولات آسیایی قابلیت اطمینان محصولاتشون پایین هست. در غیر این صورت نمی شه به این حرفها اطمینانی کرد. یه مثال براتون می زنم با یه اعداد غیر واقعی. مثلآ شرکت فورد میاد می گه سیلندر ماشین های من باید اینقدر درست و حسابی باشند که در هر یک میلیون یکیش خراب در بیاد، خب وقتی این حرف زده می شه یعنی قیمت تمام شده خیلی می ره بالا و اونها به این اطمینان هم م یرسند و ماشین می شه فورد و مثلآ پژو میاد می گه ماشینهای من باید تو هر 1000 تاش یه سیلندر معیوب داشته باشیم و قیمت خیلی پایین در میاد و ماشین می شه پژو. اینکه توی چین داره اسمبل می شه به خاطر قیمت ارزون کارگر هست و قیمت تمام شده پایین در میاد. حتمآ می دونید که قیمت کارگر دو تا کشور خیلی پایین هست اولیش چین هست و دومیش نیجیریه ( اگه اشتباه نکنم). پس خیلی منطقیه محصول بره توی این دو تا کشور. وقتی شما دارید محصولی با مارک اصل سامسونگ، اپل، آدیداس یا نمی دونم هر برند درست و حسابی رو می خرید به نظر من بی خیال کشور سازنده بشید چون دارید برای برند پول می دید و این کارخونه درستی محصولش رو ضمانت کرده. جز اینکه واقعآ شما به این نتیجه برسید که خرابی مثلآ فلان مدل لپ تاپ اپل که ساخت چین هست بیشتر از خرابی همون مدل اپل هست که ساخت مثلآ آمریکاست. اینکه این گوشی مشکل داره خب من مشکلهای مختلفی رو دیدم. همزمان که م یدیدم مثلآ n86 نوکیا صفحه نمایش زیاد می سوزوند دیدیم که این مشکل مثلآ توی n78 نیست و مثلآ n78 فلان مشکل رو داره که توی فلان محصول نیست. نمی شه گفت که نوکیا محصول درجه دوم N86 رو به ایران می داد ولی تصمیم گرفته بود محصول درجه یک N78 رو به ایران بده. خریدن وسائل برقی و الکترونیکی به یه کم شانس هم احتیاج داره! بعدش بچه ها قیمت جهانی گوشی نزدیک به 370 هزار تومن هست. یعنی شما راه نداره کمتر از این قیمت بتونید تهیه کنید. نمی دونم آشنا باشه و سر مرز باشه و این حرفا و عمده آورده باشه بشه 350 تومن. و یه چیز دیگه برای تشخیص تقلبی بودن صفحه نمایشش هست. صفحه نمایش این یه چیز ممتاز توی دنیاست یعنی وقتی توی تاریکی قرار می گیره با یه موبایل دیگه مقایسه بشه کاملآ مشخصه چقدر تفاوت دارند. احتیاج به باز کردن باطری و این چیزا نیست اصلآ!

3. این کاربر از emadonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

[/COLOR]
    بچه ها 1 راه حل هایی برا بهبود باتری گفته بودن که یکی از مهماش آپدیت بود و رو 3g نبودن یا اینکه 1 کدی رو بزنی تا مصرف بهینه شه یا bluetooth و wi-fi روشن نبودن ... که اگه page های قبل رو بخونی دستت میاد توصیه میکنم این تاپیک رو حداقل از صفحه 60 به بعد 1 بار بخون خیلی چیزا دستت میاد
    خوب یک درخواستی من از شما دارم میشه لطف کنید لینک این فیلمی که توسط این گوشی گرفته شده و تو gsmarena گزاشته رو بدید منم ببینم ممنون
    لینک پیدا نکردم چون اینترنتم خیلی سرعتش پایین هست یک عکس از فیلم گذاشتم
    حجم فیلم 34.5 مگ هست در ثانیه 3 و 8 تصویر مات میشه و تابلو هست فاکوس میکنه اگه دانلودش کردین خوب نگاه کنید
    این فیلمو همون اولا دانلود کرده بودم

در مورد باتری هم تمام کارها رو انجام دادم ولی زیاد دلچسب نیست ممکنه از بازی زیاد باشه و اینکه بیشتر اوقات به شارژر و یو اس بی وصل هست؟

http://rapidshare.com/files/414020569/12.bmp
    لینک عکس
    Last edited by vtv004; 20-08-2010 at 10:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اظهارات خلاف واقع سازندگان مختلف گوشی در مورد ميزان باتری کاملا به اثبات رسيده است و در اکثر مواقع تجربه کاربران حدود 40-50% ادعايی است که سازندگان گوشی کرده اند بنابراين نتايج تست باتری ها هميشه جالب توجه است. GSMArena دو تست از گوشی S8500 wave گرفته و مدعی شده که رکورددار جديد عمر باتری ، اين گوشی با باتری 1500 ميلی آمپری است.

تست اول:
    گوشی شارژ کامل بوده ، کار های زير با گوشی انجام شده:
    • 90 minutes of video playback
    • 2 hours music playback through loudspeaker
    • 40 minutes voice call
    • 20 minutes games
    • 50 minutes browsing
    • 30 minutes general usage
    • 10 minutes navigation
    • 20 minutes shooting photos and videos

و به مدت 3 روز و نيم دوام آورده است . در تمام اين مدت به شبکه 3G نيز متصل بوده يعنی حتی در وضعيت Standby نيز مقداری از انرژی صرف 3G ميشده است.

تست دوم:
    اين تست همان تست معروفی است که از گوشی های ديگر همچون گلکسی و HD2 نيز گرفته شده ، بدين صورت که اول گوشی شارژ کامل شده ، بک لايت روی 50% تنظيم شده و يک ويدئوی XviD پخش شده تا باتری به زير 10% برسد. S8500 در اين تست 8 ساعت و 40 دقيقه دوام آورده! اين در حالی است که اين عدد برای گلکسی 7 ساعت و 25 دقيقه بود که شايد بتوان سايز بزرگتر گلکسی (0.7 اينچ) را دليل اين موضوع دانست.

HD2 در اين تست 4 ساعت و نيم و Omnia HD حدود 5 ساعت و نيم دوام آورده بودند.
    اين تست، تاثير زياد صفحات SuperAMOLED را بر مصرف انرژی کمتر اثبات ميکند. در پايان جمله اي از خود GSMArena گويای کامل وضعيت SuperAMOLED است:

Not only are those SuperAMOLED displays the most impressive we have seen, but they also seem to be pretty gentle on the battery

منبعی که من ازش کپی کردم :
    کد:
    منبعی که مطلب از اون کپی شده :
    کد:
    Last edited by GENERAL_RAAAM; 20-08-2010 at 12:19.

6. 2 کاربر از GENERAL_RAAAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اینو ( اختلاف 70 تومان ) یکی از بچه ها تو page های قبل گفته بود و منم استناد به حرف اون کردم
    بزار 1 چیزی بهت بگم که دیگه باور کنی حرفمو :
    1 سر به لینک زیر بزن قیمت این گوشی رو تو اروپا میتونی با نگه داشتن ماوس بر روی قسمت price group ببینی که نوشته about 400 euro ( حدود 500 هزار تومان ) که طبق اطلاعات من همین طوره
    حالا این جا رو گوش کن:
    سامسونگ به هیچ وجه نمیخواد فقط بازار آسیا رو داشته باشه و میخواد جهان رو تسخیر کنه وبا توجه به قیمت گران این گوشی تو اروپا باید 1 چیزی داشته باشه که اروپایی ها از گوشی های هم رنج قیمت( که تو اروپا همه گوشی ها خیلی ارزون تر از گوشی های ایران هست) این گوشی رو انتخاب کنن خوب اون چیزی که داره کیفیته یعنی درجه 1 بودن حالا من از شما این سوال رو دارم با توجه به این که ایران تحریمه و هر جنسی که وارد کشور بشه مسئولان با جون و دل میپزیرن امکان داره این گوشی این جا 350 هزار با کیفیت درجه 1 باشه؟ خوب شما میتونی این استدلال رو بکنی که اروپا دور تر از ایران هست و هزینه حمل بیشتر داره و ... ولی به عرضتون برسونم که این اختلاف راه حداکثر یا خونه ی پرش میتونه 5 هزار تومان رو قیمت گوشی تاثیر بزاره!
    اصلا چرا بچه های این تاپیک ( اگه کامل خونده باشی) خیلی هاشون یک بلایی سر گوشیشون اومده؟
    یکی اسپیکر گوشیش خراب شده یکی صفحش و یکی ...
    البته بگم اونهایی که با گارانتی مایکروتل خریدن گوشی هاشون خیلی سالم تر بوده.
    به نظر من که چون ما جهان سومی هستیم کیفیت بد رو دارن میدن اینجا و خوبش اروپاست
    یعنی1 اختلاف کیفیتی بین سامسونگ ها تو جهان وجود داره دیگه! که این اختلاف قیمت رو به وجود میاره!
    ببخشید سرتو به درد آوردم
    این لینکی که گفتم:
    کد:
    منم نظر شما رو قبول ندارم اما برای نظرتون احترام قائلم.

8. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی عزیز متاسفانه حرفاتون هیچ مبنایی نداره به نظر من جز اینکه شما بیاین ثایت کنید توی کنترل کیفیت کارخونه سامسونگ دارند از دو درصد برای قابلیت اطمینان استفاده می کنند و برای محصولات آسیایی قابلیت اطمینان محصولاتشون پایین هست. در غیر این صورت نمی شه به این حرفها اطمینانی کرد. یه مثال براتون می زنم با یه اعداد غیر واقعی. مثلآ شرکت فورد میاد می گه سیلندر ماشین های من باید اینقدر درست و حسابی باشند که در هر یک میلیون یکیش خراب در بیاد، خب وقتی این حرف زده می شه یعنی قیمت تمام شده خیلی می ره بالا و اونها به این اطمینان هم م یرسند و ماشین می شه فورد و مثلآ پژو میاد می گه ماشینهای من باید تو هر 1000 تاش یه سیلندر معیوب داشته باشیم و قیمت خیلی پایین در میاد و ماشین می شه پژو. اینکه توی چین داره اسمبل می شه به خاطر قیمت ارزون کارگر هست و قیمت تمام شده پایین در میاد. حتمآ می دونید که قیمت کارگر دو تا کشور خیلی پایین هست اولیش چین هست و دومیش نیجیریه ( اگه اشتباه نکنم). پس خیلی منطقیه محصول بره توی این دو تا کشور. وقتی شما دارید محصولی با مارک اصل سامسونگ، اپل، آدیداس یا نمی دونم هر برند درست و حسابی رو می خرید به نظر من بی خیال کشور سازنده بشید چون دارید برای برند پول می دید و این کارخونه درستی محصولش رو ضمانت کرده. جز اینکه واقعآ شما به این نتیجه برسید که خرابی مثلآ فلان مدل لپ تاپ اپل که ساخت چین هست بیشتر از خرابی همون مدل اپل هست که ساخت مثلآ آمریکاست. اینکه این گوشی مشکل داره خب من مشکلهای مختلفی رو دیدم. همزمان که م یدیدم مثلآ n86 نوکیا صفحه نمایش زیاد می سوزوند دیدیم که این مشکل مثلآ توی n78 نیست و مثلآ n78 فلان مشکل رو داره که توی فلان محصول نیست. نمی شه گفت که نوکیا محصول درجه دوم N86 رو به ایران می داد ولی تصمیم گرفته بود محصول درجه یک N78 رو به ایران بده. خریدن وسائل برقی و الکترونیکی به یه کم شانس هم احتیاج داره! بعدش بچه ها قیمت جهانی گوشی نزدیک به 370 هزار تومن هست. یعنی شما راه نداره کمتر از این قیمت بتونید تهیه کنید. نمی دونم آشنا باشه و سر مرز باشه و این حرفا و عمده آورده باشه بشه 350 تومن. و یه چیز دیگه برای تشخیص تقلبی بودن صفحه نمایشش هست. صفحه نمایش این یه چیز ممتاز توی دنیاست یعنی وقتی توی تاریکی قرار می گیره با یه موبایل دیگه مقایسه بشه کاملآ مشخصه چقدر تفاوت دارند. احتیاج به باز کردن باطری و این چیزا نیست اصلآ!
    سلام دوست من این همه نوحه خوندم آخرش میگی هیچ مبنایی نداره !!!!!
    برا ما مثال ماشین و ... میزنی
    شما همین 1 سوال منو جواب بده اگه قانع کردی من قبول میکنم:
    شما میگی که بین گوشی های سامسونگ که در هر کشوری تولید شده هیچ اختلاف کیفیتی وجود نداره! خوب شما فقط همین رو بگو که چرا گوشی های ویوی که پشتش نوشته made by samsung درصد خرابی بیشتری نسبت به made in korea by samsung داره؟ به نظر من دلیلی جز اختلاف کیفیت نمیتونه باشه اصلا همین پست بالای این پست چطور تو آزمون های gsmarena یکی از بهترین باتری هاست ولی دست مردم ما اصلا چشم گیر نیست!!
    خوب شما که میگی چون تو چین هزینه کارگر خیلی پایینه ارزون تر در میاد و هیچ اختلاف کیفیتی با نسخه اصلی نداره پس چرا ( با توجه به 70 تومان ارزون تر ) کلا کارخونشو تو چین برا تولید نمیزنه که از هر لحاظ به نفعشون باشه؟
    به نظر من حرف شما اصلا منطقی نیست اصلا اگه کیفیت ها یکسان بود با توجه به این اختلاف قیمت کارخونه کره که باید کلا بر شکست میکرد چرا نکرده؟!
    به عقلتون رجوع کنید هر چه قدر پول بدید آش میخورید
    به نظرم ادامه این بحث به نفع تاپیک نیست هر چه زود تر تمام شه بهتره!
    Last edited by ali_saeedi; 20-08-2010 at 14:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم نظر شما رو قبول ندارم اما برای نظرتون احترام قائلم.
    من طومار مینوسم شما 1 کلمه جواب ما رو میدید لطف دلیلتونم بگید
    هی من به این جا و اونجا استناد میکنم شما از مخالفان عقاید من تشکر میکنید!!!! جالبه

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

من طومار مینوسم شما 1 کلمه جواب ما رو میدید لطف دلیلتونم بگید
    هی من به این جا و اونجا استناد میکنم شما از مخالفان عقاید من تشکر میکنید!!!! جالبه
    دوست عزیز شما به یه چیزی استناد کردی که اشتباهه و از رو اون داری واسه خودت نتیجه گیری میکنی
    اون قیمتی که gsmarena زده اشتباهه
    قیمت واقعی رو باید از یه سایت فروشنده بگیری

کد:
    میده 359 دلار

12. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما با گارانتی پارس مایکروتل خریدین؟

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

شما با گارانتی پارس مایکروتل خریدین؟
    'گارانتي من ماكروتل نه مايكروتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا خواهشا یکی مردانگی بکنه بگه منی که گوشیم فارسی نیست و نمایندگی ماکروتل تو هفت فرسخی محل زندگیمم نیست و اگه بگی ماکروتل فک میکنن میگی ماکرو فر، بالاغیرتا چطور باید گوشیم رو فارسی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    الان گوشیم در حال ابدیت به فریمور xxjf8 هستش ایا فرجی هست
    این لینک دانلود S8500XXJE5 هم خرابه البته اولش کار میکنه ولی به خاطر سروری که این فایل توش ذخیره شده نمیشه دانلودش کرد لینکای دیگم که فیلتر شده و بنده --- ندارم
    به خدا این گوشی بدون فارسی فقط اسباب بازیه نه کانتکت هات رو میبینی نه اس ام اس ات رو میتونی بخونی نه ایمیلای فارسیت رو
    تو را به خدا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •