نمیشه دقیق حدس زد.چون فاصله ی بین کارت شبکه تا مودم خیلی در سرعت میتونه تاثیر بگذارد.
پیشنهاد میکنم اطلاعات دقیق تر از مودم یا روتر وایرلستون بدید.(مارک و مدل)
نمیشه دقیق حدس زد.چون فاصله ی بین کارت شبکه تا مودم خیلی در سرعت میتونه تاثیر بگذارد.
پیشنهاد میکنم اطلاعات دقیق تر از مودم یا روتر وایرلستون بدید.(مارک و مدل)
هر دو مودم خوب هستند.
دوستان اگر وقت دارید لطفا پست های قدیمی تر این تاپیک را ببینید قطعا به شما کمک خواهند کرد.خیلی ها سوال شما را بارها پرسیدند...![]()
کدومشون با توجه به انتظاراتم بهتر جواب میده.
porsche 911 wifi هست از گفتن اسمشم خجالت میکشم
عزیز لطفا لینک یا اسم کامل از مودم را بدید.چه عیبی دارد؟
Last edited by ArashMiniStar; 06-06-2012 at 21:00.
از بین این 2 تا تی پی لینک را بنده ترجیح میدم.در review ها بعضی ها با n10 مشکل داشتند...
عزیز من اون موقع متن شما را کامل نخوندم که شبکه g هست وگرنه لینک خیلی لازم نبود! شرمنده
خدمت شما عرض کنم در صورتی که مودم یا روتر شما g باشد شما با کارت شبکه نوع n سرعت بهتری نخواهید داشت...مگر مودم یا روتر تان را عوض کنید و سری n سرعت 150 Mbps یا ترجیحا 300Mbps را خریداری نمایید.
از شبکه نوع g کلا نمیتوان انتظار بالایی در سرعت داشت.شما جایی که لپ تاپ را میگذارید حدودا چقدر آنتن یا signal دارید؟ به درصد هم بفرمایید OK است.
در کل 3 عامل مهم میتواند موجب پایین بودن سرعت انتقال فایل ها شود :
1.شبکه از نوع g باشد(چه مودم از این نوع باشد و چه کارت شبکه لپ تاپ از این نوع باشد)
2.فاصله زیاد یا برد و سیگنال یا آنتن کم
3.تنظیمات نادرست در cpntrol panel مودم وایرلس (اگر از تنظیمات اطمینان ندارید خواستید اینجا عکس از اون قسمتی که مربوط به اسم شبکه وایرلس شما یا SSID و دیگر تنظیمات وایرلس مثل سرعتش هست بگذارید)
4.اگر در انتقال فایل از کامپبوتر به لپ تاپ احساس کمبود سرعت میکنید علتش سرعت پایین آپلود مودم شماست : Upload 2 Mbps
در جالی که سرعت دانلود بالاتر است.
موفق باشید![]()
دشمنت شرمنده عزیز
حدودا 63% سیگنال دارم / سرعتم روی اینترنت خوبه/ ولی من انتظار سرعت کپی برابر هارد به هارد داشتم در صورتی که برای 100 mb حدودا 3 دقیقه طول میکشه تا کپی به صورت کامل انجام بشه/ یعنی سرعت کپی حدودا بین 400 تا 500 kbps هست حالا من یه مودم با استاندارد n بگیرم باید حدودا چقدر هزینه کنم+ اینکه چه مارک و مدلی بگیرم و همینطور چقدر سرعتم بهتر میشه؟ ایا سرعت کپی مثل کابل اترنت میشه با مودم دارای استاندارد n؟
مرسی از راهنمایی هاتون
Last edited by hosein_mic; 07-06-2012 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)