بهاره ی عزیز ، توی روشهای قبلی هـــک دوستان اکانت این و اون رو کش میرفتن، در روش شما دقیقا چیکار میکنید اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهاره ی عزیز ، توی روشهای قبلی هـــک دوستان اکانت این و اون رو کش میرفتن، در روش شما دقیقا چیکار میکنید اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین
قبلآ میشد با یوزر و پس یه شخص دیگه از خط خودمون لاگین کنیم و به حساب اون شخص از اینترنتش استفاده کنیم ولی این مشکل چند وقتیه که برطرف شده و دیگه جواب نمیده. در ضمن اصلآ به زحمتش نمی ارزه که این کارو کنی و سوای اینکه عمل غیراخلاقیه قابل پیگرد قضایی هم هست! (شماره خط و مک ادرس مودم log میشه). من خودم تا به حال همچین کاری نکردم.بهاره ی عزیز ، توی روشهای قبلی هـــک دوستان اکانت این و اون رو کش میرفتن، در روش شما دقیقا چیکار میکنید اگه میشه یه توضیح کوچولو بدین
کاری که من انجام میدم دقیقآ همون کاریه که تو مرکز مخابرات به صورت قانونی براتون انجام میدن!
آهان ، بعد از تغییر تعرفه به مثلا دو مگ ، پول پرداختی هم عوض میشه دیگه ؟ یعنی ازون به بعد باید پول دو مگ رو بدم ؟
پ ن پ ...!
شوخی کردم ناراحت نشی دوست من
وقتی کار به صورت قانونی انجام بشه احتمال لو رفتنش نزدیک به صفره اگه هزینه تون تغییر نکنه ممکنه لو بره.
بله باید هزینه 2 مگ رو بدید ولی اخه پول زیادی هم نیست که شما اینطور میگین 2 مگ حدودآ 20 تومنه! اگه خطا سالم باشه با تعرفه 2مگ سرعتتون حدودآ 400 کیلوبایت برثانیه است!
Last edited by bahareh_bus; 02-12-2012 at 17:10.
خب الان من در طول دو ماه نزدیک 26 تومن میدم ، سرویسم 512 هستش.
لیست تعرفه های جدید رو ندارین من یه نگاهی بندازم ؟ اونی که توی سایت
خودش زده که خیلی قدیمیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست جدید رو نه متاسفانه ولی یکی از بهترین تعرفه ها 1 مگ با 8 گیگ ترافیک روزانه است که میشه ماهیانه 17 تومن.
اگه سرعت دانلودتون بالای 100 هست و ساعات رایگان هم 1 به بعد شروع میشه بهترین تغییرش ندین.
اخرین اخبار از وضعیت ساعات رایگان شبانه چیه؟ کسی از 2044 جواب قطعی نگرفته یا مثلآ ترافیکش رو برگردونده باشن؟
دیشب که مودم رو خاموش روشن کردم انگار از ساعت 1:30 تا 8 صبح رو شبانه حساب کرده بوده!
لطفآ بقیه نظراتشون رو اینجا بگذارن شاید به یه نتیجه گیری رسیدیم، تا اینجا خودم 9 گیگ ترافیک روزانم پریده!
آها درسته همین تعرفه هست.
من یکسالی میشه اشتراک دارم ، دانلودم هم از یک شروع میشه ، ولی سرعت دانلودم رو کاهش دادن شده 65 تا ، چندبار هم زنگ زدم میگن به زودی درست
میشه !! من برام همین یک مگ با دو گیگ کافیه که میشه دوماهی چهارگیگ، چون اصن دانلود ندارم بیشتر بروزینگه. دانلود رو شب انجام میدم.
من الان 512 دارم سرعتم 6 ماهه 40-50 هست |: قبل از اون 100 بود شبی 2 گیگ دانلود میکرد الان بزور 1 گیگ دانلود میکنه.اصطحلاک سیستم و غیره ارزش روشن گذاشتن نداره.
@bahareh_bus
پیغام خصوصیتون بسته است دوست گرامی.ای دی یاهو هم اگر همین نام کاربری هست پی ام دادم جوابی نیومد!
کاربر baharéh_bus پیغام خصوصی خود را غیر فعال کرده است ! بنابراین شما امکان ارسال پیغام خصوصی به baharéh_bus را ندارید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)