تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 1291 اولاول ... 25751151211221231241251261271281291351752256251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    از دوستانی که از تعرفه ها و پیشنهادهای تشویقی ایرانسل سر در میارن یکی لطف کنه و بگه این طرحی که لینکش رو در زیر قرار دادم جریانش چی هست چون وقتی تماس میگیری ایرانسل یک چیز دیگه ای میگن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو لینک بالا بصورت کاملا واضح عنوان کرده از 17 مهرماه تا پایان آبان ماه پرداخت هزینه 6 ماهه بصورت یکجا برای سرویس های نامحدود شامل 1 مودم رایگان و 25 درصد تخفیف در هزینه ی اشتراک خواهد شد. حالا یکی بگه هزینه ی اشتراک در اصل چقدر هست و ما باید برای سرویس 256 نامحدود چقدر پرداخت کنیم تا از این پیشنهاد استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    از دوستانی که از تعرفه ها و پیشنهادهای تشویقی ایرانسل سر در میارن یکی لطف کنه و بگه این طرحی که لینکش رو در زیر قرار دادم جریانش چی هست چون وقتی تماس میگیری ایرانسل یک چیز دیگه ای میگن.
    کد:
    تو لینک بالا بصورت کاملا واضح عنوان کرده از 17 مهرماه تا پایان آبان ماه پرداخت هزینه 6 ماهه بصورت یکجا برای سرویس های نامحدود شامل 1 مودم رایگان و 25 درصد تخفیف در هزینه ی اشتراک خواهد شد. حالا یکی بگه هزینه ی اشتراک در اصل چقدر هست و ما باید برای سرویس 256 نامحدود چقدر پرداخت کنیم تا از این پیشنهاد استفاده کنیم.
    شما به لینک زیر که بری همه قیمت ها هست:

کد:
    این طور که نوشته هزینه اشتراک 6 ماهه وایمکس ایرانسل با 25% تخفیف 695250 ریال هست. اگه نامحدود هم می خوای که باید 2224800 ریال بدی که اونم با 25% تخفیفه.

3. این کاربر از rdh1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها الحق و الانصاف .. شماها كه وايمكس ايرانسل دارين ازش راضي هستين يا نه ؟ ... ببينيد .. من الا نزديك دو ساله مشترك اي دي اس ال يه شركت هستم اما متاسفانه مدتيه كه خيلي افتضاح شده ... حالا رفتم تو فكر وايمكس كه دنگ و فنگ هاي مخابرات و سيم كشي و اينا رو هم نداره ... ممنون ميشم كه صادقانه بهم بگيد نظرتونو .. خيلي بهم كمك مي كنيد ...

5. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها الحق و الانصاف .. شماها كه وايمكس ايرانسل دارين ازش راضي هستين يا نه ؟ ... ببينيد .. من الا نزديك دو ساله مشترك اي دي اس ال يه شركت هستم اما متاسفانه مدتيه كه خيلي افتضاح شده ... حالا رفتم تو فكر وايمكس كه دنگ و فنگ هاي مخابرات و سيم كشي و اينا رو هم نداره ... ممنون ميشم كه صادقانه بهم بگيد نظرتونو .. خيلي بهم كمك مي كنيد ...
    همونطور که توی چند صفحه قبل گفته شده وایمکس ایرانسل حدود 2 ماهه خیلی خوب شده و روز به روز هم داره بهتر میشه

7. 2 کاربر از amirtooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب امروز پولمو دادن!! میگم میشه 128 بگیری و بعدا 256 یا 512 کنی؟؟ یا از همین الان 512 یا 256 بگیرم بهتره؟؟
    چون تو گرفتن نامه به مشکل برخوردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب امروز پولمو دادن!! میگم میشه 128 بگیری و بعدا 256 یا 512 کنی؟؟ یا از همین الان 512 یا 256 بگیرم بهتره؟؟
    چون تو گرفتن نامه به مشکل برخوردم.
    فعلا امکان ارتقای طرح تعرفه نیست.

10. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض یک مودم Wi-Fi رایگان و ۲۵% تخفیف در هزینه اشتراک

یک مودم Wi-Fi رایگان و ۲۵% تخفیف در هزینه اشتراک

(تنها تا پایان آبان ماه )

از ١٧ مهر تا پایان آبان ماه ٨٩ ، علاقه مندان به استفاده از وایمکس ایرانسل می توانند با انتخاب هریک از طرح های تعرفه نامحدود با سرعت های ١٢٨، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و پرداخت یکجای هزینه اشتراک ۶ ماه اول در هنگام ثبت نام، از تخفیف ویژه در هزینه اشتراک خود و همچنین یک دستگاه مودم Wi-Fi رایگان بهره مند شوند. بر این اساس، با ثبت نام و فعال سازی سرویس تا پایان آبان ماه، کاربران تا ۲۵% تخفیف در هزینه اشتراک ماهیانه تعرفه انتخابی خود دریافت کرده و همچنین یک دستگاه مودم داخلی Wi-Fi به صورت رایگان دریافت خواهند نمود. برای اطلاع از هزینه طرح ها، به صفحه تعرفه ها مراجعه کنید.

نکته:
    - این سرویس تنها مختص کاربران جدید می باشد.
    - در صورت انتخاب این طرح، هزینه ۶ ماه اشتراک طرح تعرفه انتخابی، به صورت یکجا از کاربر اخذ خواهد شد.
    - پیش از اتمام دوره ۶ ماهه، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه ها امکان پذیر نمی باشد.
    - ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ١٢٨ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.
    - علاقه مندان به استفاده از مودم فضای باز می توانند با پرداخت مابه التفاوت قیمت آن، مودم دلخواه خود را دریافت نمایند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arasp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه

دوستان من در منطقه ای هستم که ADSL اوت هست!

اینترنت رو به صورت point to point از یه جایی دارم میگیرم که شبها به خاطر استفاده زیادی اهالی ساختمان وضعیت افتضاح میشه.

آیا وضعیت آنتن دهی وایمکس ایرانسل همه جای تهران رو پوشش میده. ما دقیقا تو منطقه اقدسیه (بالای بیمارستان محک) شهرک بام تهران هستیم. ارتفاع 1800 متر !

من در مورد خرید وایمکس ایرانسل 1 مگابایت داشتم فکر میکردم که با این وبلاگ مواجه شدم:
    کد:
    شما مشکلات این بنده خدا رو تایید میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Arasp;5504052]سلام به همه

اینترنت رو به صورت point to point از یه جایی دارم میگیرم که شبها به خاطر استفاده زیادی اهالی ساختمان وضعیت افتضاح میشه.

آیا وضعیت آنتن دهی وایمکس ایرانسل ه%u
    Last edited by amirtooti; 10-10-2010 at 11:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

آیا وضعیت آنتن دهی وایمکس ایرانسل همه جای تهران رو پوشش میده. ما دقیقا تو منطقه اقدسیه (بالای بیمارستان محک) شهرک بام تهران هستیم. ارتفاع 1800 متر !

من در مورد خرید وایمکس ایرانسل 1 مگابایت داشتم فکر میکردم که با این وبلاگ مواجه شدم:
    کد:
    شما مشکلات این بنده خدا رو تایید میکنید؟
    میتونم بگم 90% از حرفهای این سایت که گفتید دروغه!!
    تا 2 ماه پیش میشد فقط بعضی چیزاش رو تائید کرد. ولی الان نه!
    در مورد هر کدوم خواستید توضیح میدم.

در مورد آنتن دهی هم به سایت وایمکس برید نقشه نقاط تحت پوشش رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •